Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анютка

Анютка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

:shy::shy::shy::shy::shy::shy:А можна мені приєднатися???

• Подобається Подобається x 6
  2. Іриска

Іриска Well-Known Member

Ще й таке питаєте!!! Звичайно, ласкаво просимо! А який у Вас термін?:xaxa:

3. Анютка

Анютка Well-Known Member

На УЗД сказали 3 тижні, це було 2 тижні тому - отже 5 тижнів! Ми ще зовсім манюні!! Але страшенно щасливі :xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 15
  4. я_тут

я_тут Well-Known Member

А я сьогодні перший раз піду на курси :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Анютка

Анютка Well-Known Member

супер!!! я вже також хочу

• Подобається Подобається x 1
  6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Дівчата, я вчора, як то кажуть, відчула різницю...Якщо хтось читав мою розповідь про УЗД на Лисенка у Війтовича, то вчора я була на кардинально іншому УЗД! Записалася до Прокопчук на вул.Котика. Хтось писав, що там черг нема...черга трошки є, але може то не щодня так. І, наскільки я розумію, там не тільки вагітних дивляться, а все. Так от, нам трошки довелося зачекати, але коли ми зайшли до кабінету, я про це не пошкодувала. Наталія Миколаївна-просто чарівна жінка! Добра, чуйна, дуже уважна, весела...Дуже добре мене оглянула, манюню з усіх ракурсів показала: личко, спинку, попку, ручки-ніжки, 2 півкулі мозку...Також оглянула нирки, сечовий, жовчний, чи все у мене в порядку...Сказала, що, скорш за все, у нас підростає маленька гарнюня-дівчинка, бо пісюна вона не бачить:) Все відео записала на диск, видрукувала фотки, послухала серцебиття дитинки, сказала, що в нас все чудово...і ще купа посмішок та позитивного настрою не дивлячись на доволі піздню годину! І все це задоволення коштувало всього-навсього 70грн!!! А на Лисенка купа хамства, більше години в черзі попри попередній запис, усілякі страшні діагнози і жодних бонусів - 100грн...Відчуйте різницю!

• Подобається Подобається x 19
  7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка, будь ласка, скажіть хто що чув про медичний заклад "ВД", що на Дорошенка зверху, і про лікарку Дорошенко-Кравчик, буду дуже вдячна.

8. viltis

viltis Well-Known Member

Навіть не знаю, що робити. Була сьогодні в лікарки. мій гемоглубін катастрофічно падає. Вже маю 93. ...і скерування на аналіз в гемологічну лікарню 9 чи як вона там).

в принципі я себе почуваю добре, плюс в мами під час 2 вагітностей теж був низький гемоглубін, плюс і в мене ніколи він сильно високий не був.

Мене сьогодні як почали лякати, що то дитинці сильно зле, що йому нема чим дихати, що під час пологів може сильна кворотеча бути....Але, серцебиття манюні добре, тиск в мене як в космонавта.

Невже той низький гемоглубін такий шкідливий для лялі?

• Подобається Подобається x 5
  9. галіна

галіна Well-Known Member

моліться!!!Просіть в Господа здоровячка і все буде гаразд:):):)

10. kati

kati Well-Known Member

в моєї подруги всю вагітність гемоглобін був в межах 90,спочатку їй приписували препарати заліза,але ій від них було зле і вона не приймала....потім воназробила висновок,що така її норма і нема чого переживати.....народила лялю,все ок.
    ....в мене під час вагітності тис був 70/40...лікарі теж були в шоці...а я себе нормально почувала....
    не переймайтесь!!!

11. Андріана

Андріана Well-Known Member

в мене теж був впав до 90, хоча я при цьому нормально почувалася і серцебиття дитини було в нормі, це все ніби не страшно, але на момент пологів треба мати гемоглобіну прозапас, бо після пологів різко може впасти, тому варто підняти, ви ж будите родити в Федини, так? скажіть йому про низький гемоглобін, він складе вам дієту, я точно вже не пам"ятаю, але там мають бути каші, особливо гречана і гарбузова, вівсяна, печінка і яблука, але базарні в бабок брати і бажано дивитися щоб були з хробаками), тоді без хімії і виключити магазинні соки!!!!!!!!!!!!! я притримувалася цієї дієти і о чудо! за 2 тижні піднявся гемоглобін до 100, а ще через 2 тижні 110 і пішла родити, а 110 це вже є з запасом:)

• Подобається Подобається x 4
  12. viltis

viltis Well-Known Member

Дякую, дівчатка:) Завтра ще піду здам в тій поліклініці. А гречку і так ніби їм багато. Гарбузову кашу не люблю, але буду їсти.

А чим він такий шкідливий, той низький гемоглубін?

13. kati

kati Well-Known Member

14. Irusya

Irusya Well-Known Member

Пийте узвар і їште сухофрукти, особливо родзинки і курагу. Гранати також непогано. Багато заліза також в відвареному язику.

15. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

в мене так само як і в тебе був низький гемоглобін...останній місяць...як сказав лікар, який потім приймав пологи :):xaxa: : "не мороч мені голову", як він далі пояснив, то якось то звязано з кількістю води...я вже колись то писала! Я їла гранати, не багато, але їла! Кажу тобі так само..не мороч собі голову...ти як себе почуваєш???:)

• Подобається Подобається x 4
  16. viltis

viltis Well-Known Member

Та в тому то й справа, що я себе почуваю нормально 9 а може, й чудово), нічого не болить, сплю нормально, висипаюсь, без задишки, без ніяких ознак.

ну, хожу троши як качечка, але то не через анемію, то точно. Та й ляля нормально собі нічкою спить, вдень копає, серце нормально бється.

А їм я багато і гранатів, і гречки, і печінки. Але ще раз дякую всім ...

• Подобається Подобається x 2
  17. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я в неї стояла на обліку в 2006 році. Мені дуже сподобалося:). І сама Марта Володимирівна і персонал, і відношення.
    А що конкретно Вас цікавить?

P.S. Тільки не "ВД", а " ДВ" :)

18. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

То чого ти морочиш собі голову!! Ходиш як качка...а ти що бігати на 8-му місяці хочеш????

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дякую. Моя сестричка в неъ зараз лыкуэться. Просто я выдвела її в першу ліпшу поліклініку, яка була по дорозі і була ще відчинена (до Інтерсоно ми не дойшли, дуже вже живіт болів її ). Вона мені теж сподобалася, але якось переживаю, бо не чула ніяких вігуків. Там дорогувато, але принаймні вони все роблять дуже оперативно і якісно. Ще раз дякую за відповідь, трохи заспокоїлася.:)

20. Angel

Angel Well-Known Member

була сьогодні на УЗД в Лотоцької,положення дитини так і не змінилось:naci: великий плід,казала якшо б я була її дитина то радила б кесарево:ninja: подивимось шо лікар завтра скаже,аж страшно!в мене ніколи не було ніяких операцій,різне вже собі понакручувала:ninja:

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.