Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. SovaBa

SovaBa noctua

Відповідь: Для майбутніх мам

На колінах і на ліктях:-D. Живіт вільно "звисає", спина майже паралельна до ліжка(підлоги...)

• Подобається Подобається x 1
  2. Ulianka

Ulianka Active Member

ще корисно, щоб дитинка швидше повернулася, полежати на дивані здерши ноги догори (на спинку дивана), а під попу покласти подушку

3. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

в мене коліжанка підлоги мила у свекрухи..кожен день, і сірники збирала!!! :lol:

4. Angel

Angel Well-Known Member

я як так постояла,мені світ догори нагами став!:suicide: такн враження шо всі внутрощі аж під горлом,ужасне відчуття......краще в колінно ліктьовому....

5. Angel

Angel Well-Known Member

а при чому тут сірники? це ж вроді шоб скорше народити?:lol:

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

це щоб скучно не було стояти - треба ж чимось зайнятись, от і вигадали збирати сірники!

7. Angel

Angel Well-Known Member

Я знаю трошки інакше....збирати треба не стоячи на четвереньках,а вповний ріст і постійно згинатися

8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну на Батальній, принаймні, точно готували медперсонал приймати роди вертикальні. В медінституті зізнавалися, що теж могли б, але їм то не дуже зручно. А на спині-це найбільш неприродня поза для родів!!! Тому що дитинці, шоб вийти, треба долати бар"єр, і вона наче вилазить на гірку,а потім з неї спускається. Травматизм при народженні значно більший, ніж при вертикальних родах, коли сила тяжіння допомагає дитинці вийти. Можна ще на четвереньках або лежачи на лівому боці, це є цілком природні пози, згадайте хоча б тварин.

• Подобається Подобається x 7
  9. Ulianka

Ulianka Active Member

Angel, якщо не секрет да збираєтесь народжувати?

10. Angel

Angel Well-Known Member

на Джамбула в Данкова,тільки шо від нього прийшла........13 лютого його вже небуде,тому треба постаратись до 13!!!!!!!:lol: а ви?

11. Ulianka

Ulianka Active Member

вибираю між Батальною та Мєчнікова: на Батальній уже народжувала в Ковальчука в принципі нормально, на Мечнікова радять, бо і ремонт і ціни нижчі - це так кажуть, сама ще не взнавала

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

отримала нові результати аналізів по емейлу - ніби все в нормі.... завтра йду на узд з аналізами - чекаєм на позитивний результат та хочемо побачити хто у нас! так страшно....так хочеться, щоб все було чудово!!!

• Подобається Подобається x 3
  13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Все буде чудово....
    А Ви відчуваєте, кого носите під серцем: хлопчика чи все ж дівчинку..що підказує материнське серце:shy:

14. Іриска

Іриска Well-Known Member

віра і надія - що дівчинка...я чомусь до пузика звертаюсь як до дівчинки... таке відчуття! але якщо буде хлопчик - це також буде велика радість!:p

• Подобається Подобається x 2
  15. Уляночка

ну от завтра і перевірите свою інтуїцію:shy: удачі і здоровячка вам з мацьопою!

16. Lesja

Lesja Well-Known Member

Мені теж скоро на узд то так хвилююсь чи все ок та і хто там.

17. Уляночка

Ви у нас така унікальна, а тому і популярна на форумі, що, мабуть, у вас хлопчик і дівчинка..згадайде: Джолі-Піт, Лопес-Ентоні...
    тенденція у мега-зірок:shy::shy::shy::shy::shy::shy::shy::lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 3
  18. viltis

viltis Well-Known Member

Улянко, треба тих всіх незнаючих до Іринки на консультацію....Вона ж вгадує всіх:)))

А ми сьодні з татком йдемо на курси:)) будемо фільмец дивитись:)

19. Уляночка

я їй вже пропонувала купити найдешевшу апаратуру і вгадувати..от би місцева Лотоцька в Щирці була:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 4
  20. Lesja

Lesja Well-Known Member

Так мені на роботі теж так кажуть, що я як знаменитості собі на заказ замовила тільки в нас все натурально вийшло, плюс я ще не знала, а всім говорила що хочу щоб двійнятка були, а чоловік сказав що я накаркала)))

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.