Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ой блін... то я ще не проснулась....:shy:
    бо я оце 17-26 – 77.5 зрозуміла як
    на 17-26 тижні показник має бути 77,5 :lol:

• Подобається Подобається x 1
  2. Іриска

Іриска Well-Known Member

їду в медінститут на узд! тримайте за нас кулаки!

• Подобається Подобається x 12
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Обовязково!!!!!! Ви звіряли показники..який у вас?

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

До речі, згадала..в моєї найкращої коліжанки АФП був досить завищений, а враховуючи, що в родині є людина, хвора на аутизм, Ірина мала б переживати..але оскільки вона медик(ще й лаборант), то казала, що знає цю кухню і не брала то до уваги..результат - Дзвінка 3600 53 см..народилася асбсолютно здоровою дівчинкою, якій 13 лютого буде 2 рочки..так що..то таке..

• Подобається Подобається x 2
  5. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А Ви аналіз тепер робили?
    Передаю слова Корінця, бо я в то й же термін мала здавати аналіз.

Ніяких відхилинь у вашої дитини я не бачу, а на великому терміні, той аналіз часто бреше, і вводить в паніку майбутніх мамаш, не ходіть туди зекономети 50 грн і купу нервів.

Такщо нема чим перейматися! Ви ж ходили на УЗД і лікар нічого не помітив значить все добре.

• Подобається Подобається x 3
  6. SovaBa

SovaBa noctua

Щасливо Вам! А куди саме? Найкраще в медико- генетичний центр, на Лисенка.

7. Angel

Angel Well-Known Member

така сама історія була кілька тижнів тому в моєї знайомої! так само відправили до генетика,результат заплатила 50 грн,і відразу показники ввійшли в норму! то всьо бізнес

8. SovaBa

SovaBa noctua

І таке буває... Нічого не зробиш, майбутня мама ж переживає, а воні користуються... Але генетичним центром я задоволена, ніби не нагліли, на гроші не натякали, Узд дороге- десь 85грн, + за диск=~100грн, а все решта-супер

9. Angel

Angel Well-Known Member

а мені ношпу приписали 3 рази на день.......вона шо закріплює чи навпаки?:shy:

10. Lesja

Lesja Well-Known Member

привіт дівчата, я хотіла б спитати чи були у вас болі в ті дні коли б мали бути місячні, а то я сьогодні цілу ніч мучилась, що в таких випадках помагає?

11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Но-шпа типу готує матку до пологів...Але насправді то ефект плацебо, тому можете не пити.
    Щодо аналізів. Дівчата, а нашо ви здаєте той потрійний тест? Щоб мати зайві нерви? Що зміниться від того, якщо буде поганий результат? Ви менше будете любити дитинку в своєму лоні? Будете боятися, що народиться дитина з вадами? То справді бізнес, і ті аналізи не є обов"язковими. Існує просто закономірність між збільшенням виплат за народження дитини та збільшенням кількості усіляких аналізів, обстежень, а також їх вартості та розцінок лікарів у ПБ.

• Подобається Подобається x 7
  12. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Читаю на форумі про аналізи і пригадую як проходила вагітність в моєї сестри в маленькому містечку: до 7 місяця лише раз в 2 тижні баночка і кров, аналіз на снід, в районі мазок на золотистий стафілокок, і 2 рази направлення на узд до львова. А коли сестра забрала обмінну карту в 7 міс. - то лише нагадали, щоб принесла довідку з пологового (бо родила у Львові). А тут сплошні аналізи протягом всієї вагітності. Можливо, коли щось не так чи дійсно в родини є якісь тяжкі спадкові захворювання - то потрібно. А так?.... Не знаю.

13. tslezinska

А ще знаючи, як ті аналізи в поліклініці робляться лівою задньою...то зовсім відпадає сенс навіть сечу й кров здавати. Як на мене, то набагато корисніше було б лікарям чітко роз"яснити вагітній жінцінаступне:
    -- як вона має харчуватися, що категорично не можна їсти, а що навпаки дуже треба...
    -- яким повинен бути режим життя
    -- розписати схему прийому вітамінів: які і коли
    -- коли треба зробити планові УЗД (це єдиний позитив для вагітних - подивитись на свою лялю, за умови, що УЗДист нормальний)
    -- як розпізнати стафілокок і як з ним боротися
    з правильним харчуванням та нормальним режимом життя відпаде проблема цукру в крові, низького/високого тиску, білка в сечі...Бо коли тобі розказують, які в тебе погані аналізи, полегшення не відчуваєш...

• Подобається Подобається x 5
  14. Lesja

Lesja Well-Known Member

Ой ну просто не знаю як дякувати, я так шукала давно щось подібне, а то в тих книжечках, що в книгарнях немає серйозної інформації, лише водичка.Дуже дякую!!!

15. SovaBa

SovaBa noctua

Ну,в мене просто був високий ризик, внаслідок курсу антибіотикотерапії... Тому я сама хотіла побільше всого здавати. Та і якщо б цього не було, я б наврядчи стрималась:), дуже вже хочеться знати, що все добре!

16. Lesja

Lesja Well-Known Member

згідна з вами на 100%, тепер на вагітних просто бізнес розвивають, я це знаю точно - в мене сестра працювала в приватній клініці, то я такого наслухалась.....:shutup:

17. tslezinska

До речі, хочу ще розказати про токсоплазмоз. Я після всіх тих зданих аналізів почала цікавитись, що ж то за інфекції такі...Так от, токсоплазмоз у нас (та й не тільки у нас...) визначають абсолютно неправильно, тобто аналіз крові з наступним її дослідженням методом ПЦР, є неефективним. Токсоплазма мало не в половини мешканців планети є хронічною та протягом життя може викликати різноманітні хвороби та стани (в т.ч. кардіосклерози, проблеми з ЖКТ, хвороби печінки та нирок та навіть ракові пухлини), які жоден лікар з токсоплазмою не пов"яже!
    Кому цікаво, про все це можете почитати тут.

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

аналіз на токсоплазму роблять методом ПЦР, ІФА, люмінісентним+ банальний мазок (якщо є клінічні прояви - одним з яких є слиз у виділеннях, прошу не плутати з овуляторним слизом). Якщо усі ці методи підтвердять навнять токсоплазми, думаю варто задуматися над її лікуванням.
    просто перед тим як довріти лікарю варто почитати самому і сходии на кілька консультацій. і и що пів світу цим інфіковано на мою думку, не є підставою це не лікувати ( тобто пригнічувати сильним імунітетом).

19. tslezinska

Я мала на увазі, що аналіз крові може дати негативний результат навіть при наявності вірусу в організмі. Півпланети інфіковано, але у 98% чомусь хороші аналізи...Отже, аналіз криво роблять...

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я мала на увазі, що це неправильно писати " визначають абсолютно неправильно, тобто аналіз крові з наступним її дослідженням методом ПЦР, є неефективним". потрібно знати більше про методи. окрім того, методом ПЦР беруть не кров, а мазок. Кров- це метод ІФА.

а це я взагалі не дуже зрозуміла. тобто всі хворі а ніхто нічого не бачить??
    ви знаєте скільки хворіб можна приплести до паразитів, хламідій і т.д.??? навіть у вашому посиланні перелік не скінчений. немає повноціного методу діагностування всього. і не буде.
    як нам мене ваші дописи суперечливі.

Статус теми:
Закрита.