Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Андріана

Андріана Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

я і кілька тестів зробила і узд і була в "своєї" лікарки, але при ставанні на облік все одно на кріслі дивилася, в нас така лікарка на дільниці дуже вперта, робить строго по сценарію:8:

• Подобається Подобається x 3
  2. нталька

нталька Well-Known Member

А я прийшла до лікарки на 3 тижні. Оглядала вона мене на кріслі. А потім дала відксерити різні папери, яких лікарів пройти і приходити через 3-4 тижні. Я була здивована, що ніяких пояснень, вітамінів (це ж моя перша вагітність). А потім виявилось, що ця лікарка просто вважає, що серйозно ставитись до вагітності - дбати, намагатись зберегти треба лише після 6 тижнів, а до того часу - якщо "приживеться " дитина - добре, а ні - то ні. Ото тьотя! Хоч як лікарка вона досить непогана.
    Їздила потім до Томича. Золота людина! А оглядає так легко, що взагалі нічого не відчутно.

• Подобається Подобається x 5
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нталька, а шо за лікарка..часом не Орлова?

4. нталька

Вона. Теж у неї були?

А ще згадала про олійку. У пологовий її не брала. А виявилась вона мені потрібною, для того, щоб змазати Там, щоб дитятко легше виходило. :) Лікар ще відправляв когось з медперсоналу до породілей позичити олійку. Отакої :)

5. Уляночка

ага..два рази на обліку стояла:ninja:

• Подобається Подобається x 1
  6. нталька

В неї ше моя мама на обліку стояла зі мною :).

• Подобається Подобається x 2
  7. Уляночка

і моя зі мною у 1981-82 рр:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Щодо лікарки. Я зі своєю можу вести конструктивний діалог і відмовляюся від того, що вважаю непотрібним. Якщо зроблене УЗД, то нашо вже туди пхатися руками???
    А олійка в такий спосіб може нагодитися:) Хоча ми робили ще до пологів масаж з арнікою:)

9. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Труси (дійсно парашутоподібні:xaxa: - купила) - антошка в центрі. 19 грн - 4 шт. Є різні розміри від 38 до 50. Там же купила одноразові прокладки для грудей авент - всього 4 грн (правда 2 шт) - але це для таких перестраховщиків як я - взяла, є , а як молочко попре ну то й буде.:ninja: Ще купила олійку, присипки, серветки ітд. Асе - дрібного дозування, щоб не таргатися з цим по ПБ. Потім подивлюся, розберуся що до чого і куплю максі упаковки. Пелюшки ситцеві - жах - через них читати можна. Купила байкові. Завтра - все решта на мальотку для пологового . Дівчатка, а коцик, одіяльце чи ковдрочка - то ви з собою брали чи потім чоловік довіз?

10. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Про огляд на кріслі. Мене ні разу за вагітність не оглядали на кріслі. на 6-7 тижнях - узд - підтверджена вагітність. Консультувалася з своїми лікарями з цього питання - не бачать в цьому потреби при нормальному перебізі вагітності. Але я здавала мазки десь місяці 2-3 до вагітності, то ж лікар мав впевненість, що торчів немає.

11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я аналогічно ще перед вагітністю здала аналізи на ТОРЧі та всякі там віруси, все було чисто. Тому повторно здавати їх не бачу сенсу.
    Крім того, я не вбачаю доцільності в потрійному тесті, аналізі на краснуху. Потрійний тест має на меті виявити якісь вади розвитку дитини, але що від того зміниться? Тільки майбутня мама дико нервуватиметься, але ж вона не зробить аборт, якщо виявляться якісь таки вади??? Тому, як на мене, користі з нього ніякої. Аналіз на краснуху також дурниця, бо навіть якщо виявлять відсутність антитіл, що тоді? Пропонують робити аборт або щеплення, але обидва варіанти дитинку вбивають!!! А навіть при відсутності антитіл у мами дитина має всі шанси нормально розвиватися і може народитися здоровою!

• Подобається Подобається x 8
  12. Златка

Златка Well-Known Member

Коцик брала зразу, як і все решта, бо ми з чоловіком народжували разом, то ж одразу після пологів не було б кому і що привезти :)
    А теплішу ковдрочку таки бігав на другий день і вибирав сам, бо ми змерзли ... після того як на ніч в пологовому виключили опалення :tanksmile:

13. Angel

Angel Well-Known Member

а я як зробила перше узі на 7 тижні,пішла з ним ставатина облік,і страшенно не хотіла огляду на кріслі:bad:,я обійшла кучу поліклінік в пошуках тої,де позволять не сідати........такої не знайшла! брали мазок на рак шийки матки(незнаю як правильно називається),а на торч інфекції лікарка взагалі не давала направлення-казала нема в тому потреби:confused:

14. Angel

Angel Well-Known Member

а на рахунок спання з мамою в ліжку чи в окремому... скільки людей,стільки і думок:) якшо є можливість спати з мамою-будьласка! а якшо 1 кімната і одне ліжко-то куда там.......хіба тата кудась на підлогу:cesored: я особисто,щоб дитина спала в окремому ліжку біля маминого!

15. Angel

Angel Well-Known Member

покажусь обов"язково,але в п"ятницю,бо немаю людської фотографії:ninja:

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А торчі це вроді віруси в крові.... по мазку їх не видно

• Подобається Подобається x 1
  17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мазок на цитологію

18. Angel

Angel Well-Known Member

підскажіть де можна таку олійку купити з арнікою?????і якої фірми

19. Златка

Златка Well-Known Member

В серії Weleda є спеціальна олійка від розривів. Особисто я нею не користувалась, але моя подруга - так, родила без жодного розриву, але чи то заслуга олійки :confused:- ?

20. Уляночка

щодо симптомів - вони дійсно різні, хоча я б теж переживала, маючи невдалий досвід ЗВ і який не помічала 5 тижнів..тому краще, мабуть, сходити до лікаря, а там і на узд:no:

Статус теми:
Закрита.