Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчатка, не заморочуйтеся вагою майбутньої дитинки - я цей етап проходила на 20-24 тижнях - поїдом їла свого лікаря - чого всі дітки як "кльоцки ", а -ми - довгі і худі - :8: - вона мені пояснила, що вага дитинки - це умовна величина, і точність її визначення може коливатися до 30 %. Так-так - я була ошарашена цифрою :ninja:. І насправді гінекологів цікавить в основному окружність голівки (і це вони намагаються визначити точно - бо при пологах аукнеться) та довжина стегнової кістки - бо це є маркер росту. А вага - це те, що вони обчислюють формульно, як кажуть пі на око :D. Рідко коли реальна та прогнозована маси співпадають.

• Подобається Подобається x 3
  2. амелі

амелі Well-Known Member

а мені всі УЗД не показували реального розміру голівки малюка-якось він так лежав.І лише перед пологами за кілька днів,доктур-УЗДист "виглядів", що мабуть малюк матиме велику голівку.Так і сталося-37 см.А з вагою не вгадали у 500 г.(УЗД показало менше ніж реально)

• Подобається Подобається x 1
  3. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Привіт дівчата, прочитувавши форум не знайшла відгуків про Беген Оксану Степанівну з Мечнікова, може хтось в неї народжував або чув про неї, напишіть будь-ласка. Дякую.

4. Олька

Олька Well-Known Member

Я в неї родила. Якщо не хочете в майбутньому мати проблеми зі здоров'ям, то не родіть в неї. Я вже десь тут описувала свої проблеми із-за неї. Аферистка ще та!!!!

• Подобається Подобається x 5
  5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ого, які ви великі!!!!
    Я також за останній тиждень не поправилась, навіть трошки похудала. Але в мене вдома вага зовсім по іншому показує ніж у ЖК.
    Хоча мені здається, шо я поправилася, бо важко ходити стало і сидіти довго не можу, а живіт до низу тягне як грузило. Живіт і раніше у мене великий був, але я його не відчувала зовсім, а зарас мені здається, шо хтось туди цегли підкидав:D:D:D

• Подобається Подобається x 9
  6. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Я за період вагітності набрала 15 кг (з 65 до 80 кг). З 34 до 38 тижня, дитинка добрала 800 грам, хоча моя вага, за цей же час, не змінилась. Так що не хвилюйтесь - маля своє візьме!

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

Дівчатка, ще хотіла уточнити про одноразову допомогу: мене сестра(лікар) налякала, що ті хто стають на облік в ЖК після 11 тижня не отримають тієї допомоги в 12 тис.Я на 6-7-8 тижнях лежала в лікарні на підтримці, а на облік стала на 14 тижні чи на 13...і що означає - що я не отримаю тієї допомоги?

8. kati

kati Well-Known Member

отримаєте.....:))

9. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Отримаєте однозначно, я стала в 20, але отримала, то ще в 70-90 роках, просто доплачували до декретних тим хто став до 12 тижня на облік, якась така політика була тепер, то правило відмінили, так що приводу хвилюватися немає:)

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

Дякую за інф-ю!!!! Заспокоїли!

11. Наталька

Наталька Загублений

Так тихенько стало на гілочці ,напевно всі уже готуються до святкувань.....

12. Irusya

Irusya Well-Known Member

До 11 тижня треба стати на облік для того, щоб отримати "Допомогу по вагітності і пологах" - ії виплачують з соцстраху працюючим жінкам, котрі від з/п платять внески до "Фонду соц.страху від ТВП", а "Допомогу при народженні дитини" ви отримаєте незалежно від терміну, коли стали на облік.

13. anka

anka Well-Known Member

якби не така лякалка я б на облік стала на тижні 30-му! або взагалі б не ставала! а через те, що не розібралася вчасно, так ходила в ЖК за графіком і черги вистоювала для здачі аналізів.
    перегляньте перелік документів, потрібних для отримання допомоги і Вам все стане зрозумілим.
    допомогу отримають навіть ті, хто на обліку не стояв взагалі

• Подобається Подобається x 3
  14. SovaBa

SovaBa noctua

Відповідь: Розповіді про пологи.

Всім привіт і з наступаючим Новим Роком:-D! Писала в іншій гілці- поки ще не відписали, може тут пощастить:-(. Збираюсь народжувати в Данкова, напишіть будь-ласка,хто родив в нього, після ремонту як на Джамбула виросли ціни? Буду вдячна за будь-яку інфу!

15. Angel

Angel Well-Known Member

А в вас який термін?(коли час народжувати):xaxa:

16. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Я ставала на облік на 16 тижні. Отримала допомогу і з соцстраху і одноразову в 12 тис. Тому причин хвилюватися немає:)

17. SovaBa

SovaBa noctua

По терміну- 6-го квітня:-D, але ж всяке буває... Хочу домовитись поскорше, бо переживаю шалено при одній думці про пологи:'(

18. Angel

Angel Well-Known Member

я тоже збираюсь в нього народжувати,вже вроді як домовилась.....

19. SovaBa

SovaBa noctua

А у Вас на коли пологи призначено:)? Може маєте якусь інформацію, що там по чому? Як з ним домовились? Дякую:-D

20. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Дівчатка!!! Як бачу ваші лінієчки "моєму пузіку ... залишилось..." - мені так приємно (дуже гарні спогади...!!! А як бачу свою лінієчку "Донечці Роксоланці..." - мені аж не віриться... я така щаслива, що в мене є моя дитинка, таке враження, що вона була завжди !!!:):clapping::)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.