Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Масінька

Масінька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ну та прям "при бабках" :xaxa::xaxa::xaxa:
    Уляночка, я після втрати двох попередніх вагітностей вже не хотіла йти до попередньої лікарки, перестала довіряти. Ну і пішли ми обстежуватись в Інтерсоно щоб визначити причину, а коли я дізналась, що вагітна (точніше відчула буквально на 5 чи 6 день), то здала кров на ХГ і вже знала результат, хоча на УЗД нічого ще не було видно :) І тоді я сказала чоловікові, що краще ми восени не поїдемо традиційно на море, але я стаю на облік саме в Інтерсоно, він мене без питань підтримав. Ну але "при бабках" - то сильно сказано :xaxa: Я взагалі з острахом думаю як він сам все тягнутиме на собі коли я вже не буду заробляти, а сидітиму з дитинкою, але то таке, проблеми вирішимо по мірі поступлення :)

• Подобається Подобається x 8
  2. Масінька

А мене вона не взяла на облік :no::no::no: Хоча, саме з її уст я почула по телефону про результати аналізу на ХГ і "вітаю, Ви вагітні" :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Я б теж..туво..хотіла там стояти..але 7 тисяч, то для нас реально, але закруто...хоча..черги, нерви, непрофесіоналізм, аналізи зі стелі:cowboy::cowboy::cowboy::cowboy: можливо, варто подумати наступного разу...особливо після завмерлої, яку мій лікар з ЖК 5 тижнів не бачив:bad::bad::bad::bad:
    До речі, хто здавав аналіз на ЦМВ (цитомегаловірус), які в кого результати і що нормальні лікарі говорять про його наявність в організмі під час вагітності...
    Розказую свою ситуацію..може, хто що порадить: ще не знаючи про завмерлу, здала на Короленка на ТОРЧі аналізи - цмв був 103..питаю, що це означає..відповідь - нічого..ви просто перехворіли колись тим і дивимось ,чи наростають титри...через 2 тижні показник був уже 100..тобто титри зменшились (це все говорю про Ig G, Ig M - не виявили)...я розумію це так: я є носієм, але активної фази ЦМВ нема....
    проте мій теперішній лікар бере мазок і виявляє ЦМВ 2+..каже нічого страшного..треба боятися, коли 4+ і більше....через 2 тижні повторний мазок 1+ - то катастрофа з її слів:confused::confused::confused: (а як же попередні слова)...категорично не можна вагітніти..моя відповідь, що ми жили відкрито...її реакція взагалі неадекватна - чекаємо місячних, якщо прийдуть, то будемо один препарат колоти, що дає 100% гарантію, а якщо ні, то:confused::confused::confused::confused:але якщо все так погано, то чому ж не запропонувати екстенну контрацепцію...не зрозуміла я своєї лікарки:confused::8::ninja:

• Подобається Подобається x 7
  4. viltis

viltis Well-Known Member

Альбо я дурна ----- або....але 1+ то скільки???? 10, 100???

• Подобається Подобається x 1
  5. Уляночка

Надь, то яксь "генша" методика..мазок:confused:

6. Масінька

Улянка, вже не 7 тисяч, а 7894 Але, якщо це для твоєї сім"ї реальні гроші, то воно того вартує. Ми платимо по триместрах і так нормально. Звичайно, на чомусь треба зекономити, але, ще раз кажу, дитина набагато важливіша.
    А стосовно твоєї лікарки, то я просто промовчу, я тепер боюся тих лікарів як чуми. Мені після другої (!) завмерлої вагітності моя "лікарка" щось пром"явкала про те, що здається в крові був ЦМВ, призначила уколи, лікування і т.д. Ми то все від шоку пройшли, а десь місяці за три моя коліжанка порадила піти в Інтерсоно, принаймні їй там допомогли. Я й пішла і здала всі торчі, мазки і навіть каріотип ми робили. Виявилось, що ЦМВ навіть не пахло!!!! От тоді я дістала справжній шок. Зате знайшли іншу якусь заразу, то Любов Олегівна Михайлишин прописала лікування, ми його пролікували, і доволі скоро я завагітніла. Наразі т-т-т все добре і дуже сподіваюсь, що там мою дитину збережуть і обстежать все уважно і кваліфіковано. І дуже вдячна Ліді Ігорівні Прокопів
    Але, я думаю що для тих жінок, у яких немає проблем з виношуванням чи вагітністю, не треба туди ставати на облік (хіба як дуже хочеться) Я б сама навряд чи ставала, якби не така ситуація.

• Подобається Подобається x 2
  7. Уляночка

а чи я знаю, що я маю проблеми з виношуванням??? малого виносила без жодних ускладнень..ще за тиждень до пологів працювала...пологи були легкі і через 2,5 дні ми вже вдомцю були...вірю, що якби не грип, то зараз була б на 22 тижні..а той ЦМВ ше буду перевіряти, чи такий страшний чорт, як його малюють

• Подобається Подобається x 7
  8. Масінька

Я теж думаю, що все має бути добре, раз в тебе вже є синочок, то й другу діточку народиш. А грип - це дійсно страшн аштука. Знаєш, я думаю, що перший раз в мене від грипутак і сталось, я сильно перехворіла, а тоді ще не знала. що вагітна, а ще й поїхала в відрядження хвора з температурою, а по дорозі в поїздіі напилася купу всяких колдрексів і фармацитронів, а вагітним ж це нізя. Отак-то

• Подобається Подобається x 5
  9. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Я вважаю, що можна обійтися без багатьох "корисних речей", але забезпечити собі якісний медичний супровід на період вагітності - ящо маєш можливість - обов"язково.
    Масінька, десь там побачимось :xaxa: - я останній раз їх задовбувала поясом для вагітних - :xaxa: - у вас цей етап ще попереду.

10. Масінька

Дзвонила я за свої аналізи по потрійному тесті, ХГ в нормі, АФП в нормі, а естріол трохи занижений, але лікар сказала не переживати, це не страшно. От тепер сидю і думаю чи переживати чи ні, прочитала в і-неті що означає заниження естріолу і "поплохєло", але краще я не буду читати то все, раз лікар каже, що нічого страшного, значить нічого страшного. Правда?

11. Angel

Angel Well-Known Member

тихенько у нас.........була я на УЗІ в п"ятницю (накінець то дочекалась:radist:) висновок-Сідничне передлежання,крупний плід, одним словом-весело:rus: того ж дня пішла я до свого лікаря в якого планую народжувати,пощупав,послухав і сказав щоб прийти на 36 тижні

12. Ная

Ная Well-Known Member

Я була на обліку в "2К" на Зеленій,у 2007-му то коштувало 900 гривень,знайома цього року вже платила 2000. Я проблем з вагітністю не мала,але мені так було спокійніше,обслуговуванням я цілком задоволена:y:. Кому дорого в Інтерсоно,то можна і там на облік ставати,різниця між дві і сім тисяч суттєва...

13. kati

kati Well-Known Member

а ще багато хто стоїть наобліку в залізничній лікарні.....теж чула гарні відгуки

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, які ви всі щасливі - деколи заходжу почитати, але часу мало з моїм шилом.
    Про ставання на облік - якщо все ок - ставайте в поліклініку і деколи показуйтеся, поменше слухайтеся і менше аналізів здавайте. З мене без потреби стільки крові витягнули... Наступного разу спілкування з лікарями зведу до мінімуму, хіба УЗД, бо від нього стільки позитивних емоцій!!!
    А якщо щось не так, то гроші не мають значення.

15. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

16. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я була на УЗД в 31 тиждень, то також було сідничне положення плоду. Дуже переживала, щоб повернувся. Стояла по 20 хв. 3 рази на день в колінно-ліктьовому положені ну і просила, щоб перевернувся.
    Минулого тиждня була на УЗД, то сказали, що головне положення. Мені здається, що він денсь перевернувся на 36-37 тиждні.
    Так, що не переживайте будемо надіятися, що і у вас перевернеться.

• Подобається Подобається x 5
  17. я_тут

я_тут Well-Known Member

дівчата привіт :)
    я сьогодні була на УЗД, бачила той маленький горошок, в якого б"ється серденько :)

• Подобається Подобається x 10
  18. Масінька

І я була на обліку в "2К".... І теж тоді думала, і мене переконували, що проблем з вагітністю в мене немає... Двічі...:sad:

19. Масінька

Дівчатка, а ми були в суботу на УЗД, наша діточка вже така ну просто супер :p Але не схотів(ла) перевернутись, тому ми не знаємо хто в нас підростає. Тепер піду на УЗД аж в середині лютого, тоді може скажуть. Але ж це не заважає мені купувати ну скажімо бежеві, чи зелені чи інші речі :)
    Маємо трошки тонус матки, незначний, сказали пити Магне-В6.

• Подобається Подобається x 3
  20. MaryF

MaryF Well-Known Member

А мене шось дуже таз болить. Дуже важко з ліжка вставати, ногу піднімаю і все болить, не можу перевернутися, пів ночі мучуся. Не знаю чи це нормально? Цікаво чи у когось таке було, бо я вроді не чула ні від кого про таке.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.