Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчатка, хто чув чи знає - коли закривають Батальну на помив? Бо їх ще не закрили :8: - і в мене "тихий" ужас, що з нашими темпами ту Батальну до березня не відкриють. Я їм дзвонила - морозяться ......:cesored:
    моя лікар каже що типу можуть закрити і в лютому :sad: - і що ж робити :8::8::8:

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Слава богу в нас Батальна не єдиний роддом. Ксено, шукати альтернативний варіант для паідстраховки... інакше ніяк.
    Я тобі наведу слова моєї лікарки в ЖК, коли я ше розмишляла чи нарогджувати на Батальній чи ні. Вона сказала що там ( в більшості випадків) невиправдано дорогі розцінки на пологи , але там немає жодного лікаря якого б не міг замінити інший толковий і відомий лікар з іншого пологового. Тобто унікальних свєтіл медицини там немає, а професійний лікар, хоча б один, є в кожному пологовому.

• Подобається Подобається x 2
  3. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Я сьогодні також дзвонила, то мені сказали, що вони ще самі незнають. А потім подзвонила до лікарки в якої колись народжувала ( і якщо її таки не закриють, то і тепер буду), то вона спитала коли мені родити ( в мене ПДР 29 січня) і сказала, щоб я приїхала завтра. То я думаю що може в січні і незакриють. Але завтра вже точно буду знати, то скажу. Бо сама розриваюсь між двома пологовими...бо треба мати запасний вихід!!!

• Подобається Подобається x 3
  4. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а я казала вай-вай-вай і дихала, дихала, що все горло пересохло:bad:

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата..... в нас на гілочці ще новини!!! Кішка дівчинку народила :clapping: :radist: тільки що мені дзвонила , я так зрозуміла що в 19-15 доця народилась, 3800 і 52 см :clapping:

• Подобається Подобається x 20
  6. Angel

Angel Well-Known Member

ВІТАЮ ДІВЧАТОК!!!!!!!!

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я читала, що до дати зачаття треба додати 10 місяців + 7 днів, наприклад, дата зачаття - 10 червня + 10 місяців = 10 березня, і ще + 7 днів = 17 березня (то я так народилася:) ). Але точно так буває, напевно, не завжди. Я не знала точної дати зачаття:no:, мені ставили дату пологів 10 лютого, а народила 29 січня.

• Подобається Подобається x 1
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Кішка, вітаю з народженням донечки! Швидше повертайтеся до нас!!!

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, а в кого дітки і животі ікають або ікали. Моя ікає раз в день точно, а то і пару різів на день......по парі хвилин. От думаю чого і чи це не шкодить їй?

10. odree

odree Well-Known Member

В мене з першою дитиною таке було останні два місяці. Не було спасу :8:

Ікота говорить про те, що кишечник дитини сформований і зазвичай це реакція на те, що дитятко наковталося амніотичної рідини. В діток ікота не викликає дискомфорту.

А ось ще щойно знайшла http://subscribe.ru/archive/science.health.doctoru/200506/20143125.html
    Икота у плода - это признак выраженной гипоксии. Нужно уже не таблетки пить, а капать в/в актовегин. Икота указывает на снижение тонуса мышц у плода, что приводит к затеканию околоплодных вод в желудок плода, он переполняется и это вызывает раздражение диафрагмы, она дергается - это и называется икотой, как у плода, так и у всех людей.

11. мамочка

мамочка Well-Known Member

у мене дитина теж ікала в животику і не 1 раз в день а по 3-4 рази і то так що аж видно було...
    я, дура, начиталась - що то може бути ознакою ураження центральної нервової системи і т.п.
    якщо натрапите на ту статтю - то пошліть того автора куди подалі...
    дитина народилася абсолютно здоровою, і ікала ще до 2-3 місяців так само часто...

• Подобається Подобається x 9
  12. Curly Xena

Всім привіт! В мене теж ікає - я так думаю, що це ікання! Дякую за інфу про пологові, проблема полягає в тому що реально хороший спеціаліст є на Батальній, причому я спостерігалася в неї задовго до вагітності - тому чую себе ошарашеною.:umbrage: Ціни - так там високі, і трафляє від того , що звичайний ординатор чи доцент хоче зарвати такі самі гроші як проф чи зав. каф чи зав.від. Звичайно в меді я теж знайду когось адекватного , от тільки проблема - кого :sad: - вічна проблема вибору :ninja:

13. Curly Xena

Головне забула - Кішечці- ура! Молодець! От так тихцем - і доця! Здоров"ячка і щастячка мацьопі. :) :) :)

14. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я ретельно готувалася до своїх пологів: усю вагітність ходила на гімнастику, щодня робила спеціальні вправи для розтягування промежини, багато рухалася. До вагітності ретельно займалася шейпінгом, ходила в спортзал. Все це запобігло утворенню розтяжок і дозволяє швидко відновити форми, але коли великий плід, як у моєму випадку, то від розрізів чи розривів важко врятуватися...

• Подобається Подобається x 8
  15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А мене трафляє не те що ординатор хоче зірвати гроші як професор, а те що не завжди якість їх роботи відповідає грошам яки вони хочуть отримати. Оскільки гарному лікарю який дійсно поміг, який заслужив ті кошти - нічого не шкода, але коли приходить "лікар" з двома лівими руками, з купою амбіцій і з впевненістю що він свєтіло медицини яким насправді не є...... от тоді гроші не хочется давати. І чому таких взагалі в пологові на роботу беруть???

16. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ніколь, на старт, увага...

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ніфіга.... я мабуть не спрінтер :xaxa::xaxa::xaxa:
    І нам ще завтра прийдуть лічильники на воду ставити і взагалі систему водопостачання трохи міняти..... так що раз вже такі справи то я б ще суботу почекала :ninja::xaxa:

18. Curly Xena

Ніколь, повний місяць - круглий як яблучко - важайте з тою водою :) Знаєте ж що при повному місяці малючки дуже на світ просяться :)

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Все правильно! Я теж перед пологами мала купу справ і просила малюка трошечки зачекати. Малюк дав зачекати аж задовго, але зате все встигла...

• Подобається Подобається x 4
  20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ніколь, Ви - молодець!:y: - Найважче дотерпіти до природнього "закінчення" вагітності.
    Скажу відверто - мені було дуже важко, весь час дріботу піганяла думками "швидше-швидше". І аж тепер дійшла до висновку,що оті пару останніх днів для дитинки дуже важливі, для адаптації після пологів, психологічного комфорту і підготовки до Народження.
    Ви тільки розповідайте своєму Чуду що Вас обох чекає і як гарно буде зустрітися. І ще - нікого не слухайте "як там, коли там..." Я взагалі телефони відключала:ninja:
    От Бозя запалить зірочку Вашої Дитинки і маленьке янголятко на світ саме попроситься!

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.