Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Та ніби дочечка....
    Вчора ще була в лікарки в ЖК, правда не в своєї а в заміняючої. То вона ще не знаючи що в мене дівчинка має бути, послухала серцебиття і запитала чи мені часом дівчинку не обіцяли. Я здивовано запитала - як вона там дівчинку почула. А вона каже що в дівчат серцебиття трохи по іншому звучить ніж в хлопчиків :confused: так що вже не знаю.....
    Але настроєна на дівчинку :)

• Подобається Подобається x 5
  2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Та я знаю, що то правило працює з ймовірністю 1/2:) Просто Ніколь подразнити трошки захотілося:). В доброму розумінні звичайно.
    В нашому з Сюзі випадку з працював, вона народила пізніше терміну, а я раніше:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А сьогодні мабуть Златку вже випишуть з донечкою додому. І також вона мала б пізніше мене народити... а народила швидше....
    Якби я ще знала точну дату коли завагітніла..... а так.... ми так були "увлечены процессом" що тепер навіть уявити не можемо коли ж саме в нас все вийшло :xaxa:

4. Іриска

Іриска Well-Known Member

а у нас вся родина мліє за дівчинкою....бо все самі пацанята! і я відчуваю, що буде дівчинка! я весь час малююсь, вішаю на себе купа прикрас, одягаюсь лише в елегантний одяг (ніякого спортивного)! то мабуть так хочеться дівчинки! і татко би доцю дуже любив...а з хлопцем на пиво б ходив :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Іриска

Іриска Well-Known Member

а як по точній даті вагітності знати коли вродиш? а то я знаю...:shy:

6. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ніяк:). Я теж її точно знала. Не помогло:)

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я народжувала на 43-ому тижні... чекла дівчинку... народила пацана :)

• Подобається Подобається x 8
  8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Да точно ніяк все одно не скажеш коли народиш...але хоч орієнтовно сама для себе знаєш коли в принципі срок родити. Бо в ЖК ставлять той акушерскій срок..... а там ще +/- пару тижнів спокійно допускається.

• Подобається Подобається x 1
  9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Лікарі дату пологів рахують таким чином:
    віднімають три місяці від місяця в якому були місячні і додають 7 днів до числа,якого були місячні.Незнаю чи зрозуміло пояснила :8:...
    Наприклад,місячні були 20 травня.Три місяці назад-це лютий,а 20 +7=27.Отже,ймовірна дата пологів 27 лютого.
    Аце це все так..,приблизно.:)

• Подобається Подобається x 6
  10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Так, вони саме так і рахують, а приблизність як раз в тому що завагітніти деякі вмудряються одразу після місячних, дехто як книжка пише посередині ціклу, а дехто прям перед початком наступних місячних. Тому така і невизначеність..... одна могла б ще поносити але вже народила, а другій вже б родити... а дитинка засіла міцно і не появляться :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Під місцевим наркозом. Це так називається і його справді колять. Але щось він зовсім не відчувається...

12. Abraira

А я практично не відчувала :confused:

13. Юстина

Юстина Well-Known Member

Можливо у вас нижчий больовий поріг, бо я, також будучи терплячою до болі, дуже хотіла трохи попищати...

14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А я і пищала....ше більше ніж коли народжувала:xaxa:

15. Abraira

Бог його знає... написано, лідокаїн 2%, але, чи його кололи чи бризкали не знаю, різали мене "по повній", то може вкололи добре, от воно і заніміло на совість. :confused: У всякому разі ніяких негативноих спогадів про цей етап у мене не лишилося. :y:

• Подобається Подобається x 3
  16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я не можу сказати, що вону дуже боліло, скажем так - не приємне відчуття. Коли спитала, чи ще багато залишилося, він мені показав таку величезну катушку тих ниток і сказав - поки все хрестиком не вишию, не заспокоюся :)

• Подобається Подобається x 11
  17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa:

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Мені коли тріщини зашивали, то було набагато болючіше, ніж коли голівка малого виходила. Я поки родила, то мовчала, бо за тим диханням і потугами часу на крики не було, а от поки зашивали, то напищалася від душі:) Насправді краще не рватися і шоб не різали...краще десь з 35-го тижня почати робити масаж промежини гомеопатичною маззю арніки (не тою, що при спортивних травмах, бо від неї пекти буде).

19. амелі

амелі Well-Known Member

Та за 2,5 роки на Мечнікова багато що змінилося! І зовсім не страшно і не скучно лежати.Ми з сусідками читали журнальчики, дивилися серіали по тел, якиий приніс чоловік однієї з пацієнток.Криків з передродових у відділенні патології не чути.А страшилок і дома можна наслухатися і начитатися.Звичайно, якщо крайньої необхідності немає, краще дочекатися пологів вдома,але якщо є необхідність- довіртесь свому лікарю та насолоджуйтесь останніми деньками у компанії таких же майбутніх мамусь!Недоліком , звичайно, є те, що родичі мусять бігати і щось смачненьке приносити,бо в пологовому не наїсишся.

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

В LifeLine у Скрині є досить гарні платтячка з підвищеною талією по 139 грн, зелені та теракотові... можуть цілком для вагітних підійти...

Статус теми:
Закрита.