Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

То точно. Гикавку ні з чим не сплутати, якщо вона є. То такі ритмічні "поскубування" в одному місці, і не дуже приємні, я би сказала. Мені аж свербить деколи з внутрішнього боку:) Тоді лоскочу дитину, щоб трохи посунулася.

2. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата, я в шоці... мусила їхати сьогодні в ПБ до лікаря, бо знов відійшла пробка і ужасно нудило... мене відправили на УЗД, а мій синочок важить 4,200 !!! Лікар сказав з понеділка лягати, без ніяких відмазок! Він хоче щоб мене оглянув той професор "М" і сказав: "будемо вирішувати як родити, бо дитинка на тебе завелика...." Я тоді чуть не впала! Я впевнена, що зможу сама народити! Вони ж мене до КР не змусять, правда??? Тим більше звідки їм на перід знати що я зможу??? Я в паніці... так не хотіла того професорського огляду, а тут ще й потішили, що щось там будуть вирішувати....

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

щось я так сумніваюся що то правда
    то так як мені казали що там максимум 3600г а народили 4300
    так що думаю варто заспокоїтися

4. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ага, а мені казали, що дитинка в мене величенька і голова велика. А Аня народилась 2800, голівонька маленька. Так що не падайте в паніку наперед.

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

щодо огляду професора, то виявилося, що не все так страшно. я до нього не потрапила, але дівчика з моєї палати казала, що він оглядає досить акуратно(в порівнянні з іншим лікарем) і ні до чого в неї той огляд не привів(як бувало пишуть, що відразу народжують)
    ми сьогодні трохи втекли з ПБ додому. поки ще чекаємо під наглядом. лялюся вже низесенько. відкриття - 1,5-2 пальці,шийка м*якенька.
    боюся, але не за пологи, а за здоров*я лялі. це головне. сподіваюся вже скоро.

6. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

На рахунок ваги, то може бути що така вага, живіт в мене як на двійню і донечка була не маленька... але на один раз для мене було забагато новин...
    Добре, що той професор,як ви говорите, акуратно оглядає, вже лекше стало!

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

запросто. Але 4.200 не є якоюсь аномальною вагою, особливо для других пологів, не переживайте так.
    Дивно, правда, що лікар хоче госпіталізувати на такому терміні при тому, що все прекрасно і організм активно готується... ну але то вже не моя справа.

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Можливо і є такі дані, що при других пологах дитина може бути більшою, але це також не обов"язково.

тому справді:

9. cjomcjomka

на кілограм запросто би виросла :) але в кожної дитини як своя вага при народженні, так і свій термін "дозрівання" в мамі.
    мені теж є чим похвалитись - нині вночі живіт нив як на місячні. 38 тижнів рівно. Теж якісь ознаки того, що організм готується...

10. Grushka

Grushka Member

ясно) є таке) "скубе" мене мій синочок, чую деколи внизу живота такі часті поскубування)) просто не знала, шо то гикавка)) :pardon:
    то значить, шо наше мацьопство вже головою донизу?
    переживаю трохи, шоб повернулося до родів як має бути, бо наші лікарі тільки шо - зразу кесарять, а так хочеться самій родити

11. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я теж вважаю що 4 кг, грубо кажучи це ще не 5 кг... тому думаю впоратись, тим більше що шляхи вже "розтягнуті" першими пологами:girl_wink:

12. Grushka

Grushka Member

буду тримати за вас кулачки!!!:girl_angel:

13. cjomcjomka

Ну, за мене ще ранувато, але за підтримку дякую! :)

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

чому ж
    я Євусю народила на терміні 38 тижнів і 1 день:)

15. cjomcjomka

:) а Ромчика?

16. lulu

lulu Well-Known Member

певно сто разів вже говорили, але я пропустила. чим лікуєте молочницю під час вагітності? думаю підійде і при гв. дякую!

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я вживаю максимум кисломолочки (кефіри-йогурти-творог) і ванночки з ромашки під час загострень.
    Хоча мені понавиписували всяких імуноукріплюючих і бактерій, але рятуюсь без медикаментів.

18. Heureuse

Heureuse вірю...

а нам сьогодні рівно 30 тижнів! більшість шляху пройдено і скоро наше солодке щастя буде в мене на руках :girl_in_love:
    а поки ті мацьопі руці і нозі розтягують мій живіт у всі боки і я зовсім не можу зрозуміти , в якому положенні дитина. вже би так хотілось, щоб ліг правильно і не хвилюватись з того приводу...

19. mucjkaNinjka

mucjkaNinjka New Member

в мене почав нити ще з 36 тижня, спочатку лише вночі, а тепер і вдень прихватує!!!Це мені що готуватись, що можу завчасно народити????

20. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Мені на ктг сказали, що лялька вже вниз головкою повернулась, бо внизу сердечко слухали. А вчора вона так товклась, та й я їхала по такій дорозі страшній, тепер думаю чи не повернулась знову дупцьою? Маю надію, що вже не зможе повертатись!

Статус теми:
Закрита.