Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pampulichka

Pampulichka Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Ми вже вдома! Народились 12вересня о 18:30,з вагою 2.900,і 50см. Звикаємо помаленьку:girl_claping:

2. mucjkaNinjka

mucjkaNinjka New Member

в мене такі відчуття вже тиждень, опускання помітив чоловік, а мама прийшла в паніку бо ж по ПДП ще місяць ходити!!!!
    так я теж у шоці: моя бабуся теж мала але і таз вужчий був(я ріст взяла від бабусі а таз мамин - широкий0 і слава Богу родила 3-х дітей, і чоловікова мама не більша за мене напевно ще й вужча і теж 2-х родила майже до4 кг кожен!!!Просто вони мене в ступор поставили в кінці вагітності!!!!

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

Вітаємо!!!!

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

заспокойте маму- живіт може опуститися і у 35 тижнів ( у мене так було і я ще місяць дуже активно час провела)

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А ми були сьогодні на узд: все в нас добре, дитинка гарно росте, плацента піднялась і вже не низько :) так що сподіваюсь, що більше узд не робитиму.
    А, і ми чекаємо на ще одну дівчинку :girl_in_love: Мій чоловік заявив, що він і не сумнівався і що ще треба буде третю доню до повного комплекту :)

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вітаю, класно! а ми сьогодні придбали нашій лялі першу прикрасу - стрічку з намистинками на голівку. Сиджу, милуюсь :)
    Нині зранку нудило трохи. Може, шийка матки *соблаговолила* почати пом'якшуватись? було б незле...

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дзвонила сьогодні до лікуря в якого планую народжувати і тут він мене "ощасливив", що напевно його не буде з 10 жовтня по 15 жовтня, а мені ПДП на 18 жовтня, але я маю якесь таке відчуття, що наш день власне випаде на 10-15 жовтня. Маю тепер ще одну проблему, яка не вилітає з голови.
    Зібрати, зкупити нічого ще не можу, бо немаю куди то складати. Чекаю на комод, чоловік має робити сам, але в нього з часом дуже і дуже важко. Сказав мені, що в суботу вже буду мати комод, але я так переживаю, що нічого не встигну до народження лялічки, що просто капец. Коли я маю то все прати, прасувати?

7. oksumoron

oksumoron Active Member

до мого випадіння волосся, яке тільки і ходжу і згортаю віником, додались тепер ще і десна!
    навіть не можу зуби помити нормально, бо страшенно кровоточать, сьогодні пробувала трохи почистити ниткою зубною, так потім аж не могла відмитись від тих потьоків крові!
    навіть і не знаю, чим то собі зарадити!
    п"ю чай, і гріюсь в ліжку, може допоможе!

8. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я полокала ліками Corsodyl, досить добре допомагає. Скоро знову курс пройду, бо знову трохи ясна починають кровоточити.
    І не переживайте, народите то перейде :)

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Приїхали ми з морів.
    Моя мама, як мене побачила, терміново загнала на ваги. Не знаю, що вона очікувала зустріти на третьому місяці вагітності - велику пузату тьотьку, чи шо?:girl_in_dreams:

Ну вобшєм, зважилась...49 кг. 4 кг пішло в мінус.
    Потім пів вечора заспокоювала її, що з Романом в перші місяці теж 5 кг втратила.

10. Grushka

Grushka Member

а ми вчора добряче напрацювалися) їздили до свекрухи перебирати бульбу, то мені та бульба потім півночі перед очима стояла:wacko1: і ше крім того всього наслухалася повчань, як треба дитину виховувати і т.д. і т.п.
    пропускаю то всьо повз вуха і тішуся з того, шо ми вже окремо від батьків живемо)

а ше зараз маю трохи мороки з тими паперами на декрет... але рада, шо вже зовсім скоро будемо офіційно сидіти вдома і готуватися до народження нашої лялі)))
    тепер час так скоро летить...ше трошки і нас вже буде троє))) якось ше важко собі то уявити):girl_tender::d25:

11. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Дівчата, не знаю чи це привід для занепокоєння, але щось мені не подобаються рухи((( у суботу так гарно активно рухалась, а вчора і сьогодні так мало, практично не чути(( про 10 рухів на год навіть мови нема((
    ЩО робити? Бігти до лікаря, чи почекати??

12. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

наскільки я знаю, 10 рухів має бути за день.
    а у вас було таке, що за годину 10 чули?
    один рух - це не коли вона раз копнула, а коли почала рухатись, і наприклад рухається на протязі 1-2 хв, а потім перестає.
    так що не переживайте.

13. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Та як сиділа тихо , руки на животі, то чула поштовхи... ой зараз посивію, мабуть((
    НІби, щось там булькає, але до того були такі об'ємні рухи, ніби вона вся рухається, а зараз якесь просто скорочення в животі, так як на початках

14. Grushka

Grushka Member

нема чого так зразу переживати! в мене малюк, наприклад, дуже по-різному себе веде кожного дня - то тихенько як мишка сидить, то товчеться аж живіт підскакує)) залежно від того, чи я цілий день бігаю чи лежу і ніц не роблю
    не зациклюйтесь над тим, якщо Вас нічого не болить, то розслабтесь і насолоджуйтесь вагітністю:)

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

вітаю!!!!
    хай росте здоровенька ваша ляля:girl_in_love:

15. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Ви таке ж переживайкало як я)) В мене рухається по різному з різною періодичністю. Ну не може ж малятко прямо на замовлення все робити, може, у нього там цікавіші заняття?:girl_cool:

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в мене теж близько 1,5 місяці тому почали страшенно кровоточити, особливо в тому місці де півроку назад поставила дві коронки, то Parodontax мене рятує, десь псля двох тижнів використання почали набагато менше кровоточити, але всеодно треба дуже обережно чистити мякою щіткою, бо як зачеплю сильніше,то знов трохи кровить.
    те саме і в мене було - весь одяг нижче пояса злітав, аж тепер набрала 2,5 кг то вже тішусь:girl_claping:

17. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

І ми вчора були на УЗД, і моя лапочка здоровенька, все в нас добре, як же прекрасно чути середенько малюка, так розчулилась, і дякувати Богу гематоми нема, п.Наталя довго її шукала, але каже ні нема. Мому щастю не було меж, я з Круп"ярської до універу дійшла на одному подиху, я ніби летіла.

18. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В мене також з рухами поостійні приколи, то чую рухи протягом дня, то взагалі не чую, аж ввечері, коли приляжу, і друга вагітність, але всеодно, як мало рухається, то переживаю...
    Мені лікар говорила, що всі зауваження щодо рухів приймаються після 30 тижня, а так, основне, щоб чути рухи, не важливо чи мало, чи багато.

19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

маю питання на рахунок тих тренувальних. Як вони виглядають? Маю вже декілька днів такі відчуття, ніби живіт в самому низу дуже притиснули штани :) але насправді не так. Живіт твердне на декілька секунд і відпускає. Але по больових відчуттях я завжди думала що тренувальні такі як і справжні перейми, але вони далеко різні в мене. Чи це в мене щось інакше? Бо з першою вагітністю у мене такого не було.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

на рахунок рухів, то в мене також виникала справжня параноя. то замало рухається - певно щось не так, то забагато - кисню бракує... словом поначитувалася всякого і сушила собі голову
    кладуть нас завтра в ПБ під нагляд. не вдалося відпроситися. сумно, бо так хотіла вдома відбути початки пологів, а вже їхати здаватися, з гарним відкриттям :sad:. ніколи в лікарні не лежала. тішить,що недовго лишилося і доня буде на ручках

Статус теми:
Закрита.