Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Azza

Azza Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

мені за першим малим казали - 2800 приблизно, а в результаті на другий день пішла родити і малий мав 2300, тому то кому і як, точно мабуть не зкажуть. А я вже в понеділок останній раз іду на узд(надіюсь), так хочеться щоб сказали що вагітність доношена і кровоток в нормі, і що моє друге чудо хоч трошки буде мати більшу вагу, аніж його братик при народженні.

2. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

В мене мала мала 3,500 при народженні, тому думаю хлопчик, як настоящий мужчина мусить бути більший !:girl_tender:

3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Аналогічно, ніколи не казали рахувати. Завжди питає, чи добре чую рухи

А нам сказали 2170 і то мені декілька разів наголошували, що дитина буде велика, але почитавши тут, бачу, що вже й не така велика :) Сьогодні в ЖК міряли наше пузинятко то також сказали, що дитинка має бути величенька. Малий народився 3300, то зараз дитина має бути до 4 кг. незнаю на скільки це правда.
    Коли робили УЗД на знимці такі файненькі пампульки були...мммм вже хочу їх цілувати...

4. irushka

irushka Well-Known Member

Таня, в нашій ЖК то стандартана лякалка, я всю вагітність з Матвійком вислуховувала про те, що народжу гіганта, я вже дійсно думала, що мене в новинах покажуть, бо ваги менше 5 кг вже не сподівалась, але Матвій народився на 50 г легшим від Каті - 3950г :).

5. Panadolka

Ну я приблизно так і уявляла собі і тим не переймалася, що мені кажуть в ЖК, але вже коли пішла на УЗД то вже тоді трошки призадумалась.
    Все мусить бути добре :)

6. нталька

нталька Well-Known Member

Ой, з тою вагою дитячою, мені в 32 тижні так "точно" сказали, навіть до десятків грамів - 1930 :) Якось аж прикольно було, що вимірювання ж не такі точні, але от так написали. ))
    А в мене голова останнім часом так погано працює. Зробила замовлення- забула, мала зустріч - забула, в днях тижня вже гублюся. Добре що ще малого зі школи не забуваю забрати, але постійно істерично дивлюсь на годинник - котра година, чи я ще не спізнилась. Чи то мені сну і вітамінів бракує? Надіюсь, що минеться. Хоча сну точно не побільшає..

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дівчата, чим лікувати алергію? Мене стандартно під час вірусняки свербить ніс та очі і то жахливо дратує. Є якісь методи, чи лише перечекати?

8. Gybka Bob

Gybka Bob Member

те саме, з мене вже на роботі сміються)) кажуть, що такий "беременний" в мене мозок, що капець))
    але то інколи вже і не смішно, все з голови вилітає!

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Сергійко мав 2.400 в 32 тижні, народився 4.200
    Про Дмитрика щось жодної цифри не памятаю...
    А я не проти ваги до 3 кг, бо ж від 2.600 - то нормальна доношена вага. А там вже як народиться - відгодую молочком :) :) :)

10. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Лікар від алергічних висипів приписала ДІАЗОЛІН -я випила 1 таблетку і пройшло.

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Оксанка-Sansakan вже другий день не заходить, мабуть, поїхала а донечкою :d25:

12. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А в мене така нежить... ніс закладений, нема чим дихати... вже другийц день полощу солдяним розчином.... а сьогодні просто капец... а так в неділю хочу йти на весілля...

13. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

І я таки збираюся завтра на весілля.
    Вчора була в лікаря з ПБ, ледь відпросилася від огляду )))
    То я одна така дивна, що ще не хочу родити? Ще би походила з пузиком )))
    мала ще вчора йти в ЖК, але полінувалася, вистачилоз мене поїздки в ПБ, і ще дорогою додому купу справ зробила, і забрала Один важливий Документ, і в аптеці докупила дещо по списку з ПБ, і в банк і на базар, ледь ноги і пузика додому приволокла))) за прогнозами лікаря з ПБ після такої прогулянки я би мала вже народити )))

Останнє редагування: 7 Вересень 2013
  14. jMoondance

jMoondance Member

Я вот також вчора цілий день пробігала на ногах, ледве додому доповзла, а сьогодні до пів 12 вилежувась)))

15. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата, що порадите від насмарку, а то той соляний розчин не допомагає....???

16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

здається можна піносол, ну і народні методи (в кожного свої)

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Може хто знає, чи можна вагітним пити чай з настоянки евкаліпту? Бо дуже пече горло і сухий кашель не знаю чим то можна вилікувати.

18. barsiko

barsiko New Member

Вчора була в ЖК, шось мене там так настрашили, що живіт дуже твердий, відправили додому, сказали лежати і пити Магне В6 3 рази по 2 таблетки, як не пройде то через тиждень будуть класти в стаціонар.
    А я шось не знаю, як то визначити, що живіт дуже твердий, він у мене ніколи не був м"яким? Що робити? Лежати вдома чи краще зразу йти в стаціонар?

19. romawka

romawka Member

Оксана Sankasan народила сьогодні дівчинку!

20. Panadolka

Я капала піносолом, правда він не дуже приємний, зате хоч легше дихати стає.

Статус теми:
Закрита.