Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Йой, дівки... в мене вже 2ий день таке враження, що малий зараз випхає руку з того самого місця... :girl_blush2: Вчора йшла по вулиці, то мусила зупинятись і ноги схрещувати, ото певно на мене дивились :girl_cool: Коли пару тижнів тому читала, як дівчата писали про таке, то дивувалась і думала як то так може бути, от тепер відчула

2. Gudz

Gudz New Member

Ахаха,то в мене сьогодні таке було :girl_haha:.Нарешті вже оприділилась з колискою та каляскою, показувала чоловіку де потім має купити, тицнюла пальцем який колір, яка комплектація, де купити-замовити і т.д. аж легше стало на душі, в роддомі буду спокійна:girl_claping::d23:

3. katysik

Мої вітання :give_rose:
    А ми вже все купили :blush:, правда колисочка ще їде, а коляска вже більше тижня вдома стоїть. Як привезли її, склали, став чоловік з нею біля дзеркала і такий видає мені - а я такий нічьо тато буду, дивись як з коляскою класно дивлюсь, ото насмішив мене :xaxa:

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене далі продовження умиротвореного настрою, кайфую, на тій хвилі теж нині склала список що мені ще треба до повного щастя, зробила перестановку в шафі, викинула купу барахла і тепер маю цілу шафку для дитячих речей, допрасувала решту того мацьопства, закінчила плед (яка я собою горда, нема слів). Тренувальні хапають, моя крихітка в пузі скаче, красота!

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

сьогодні щось я не в настрої. ото читала, що в дівчат таке буває, а нині сама, чогось засумувала, так себе стало шкода... мда... ото гормони...:girl_crazy: але нічого, мене радує моя малявочка своїми танцями і смачненька шарлотка з яблуками))) а ще колупаю вишиванку свою потрохи і одним оком дивлюся серіал:d64:. а наш татко фарбує\шпаклює балкон. Jalla, як я вас зараз розумію з тими ремонтами:girl_yes:
    о! ще похвалюся. вчора ходили на "Ніч у Львові", то я навіть закатулялася на Ратушу і назад. ото було))) ледве додому пузик принесла пів 12ї ночі :girl_haha:

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

То я про таке писала.))
    Є таке і зараз інколи є.

Мддяяямс, ще одне вікно в кімнаті залишилась домалювати, але то вже хіба після того, як я поїду в ПБ. Бо ще одну ніч а кухні на дитячому матрасику я не витримаю.:girl_cray:

А мене щось точно вже криє, як ще щось роблю, товчуся, то поясницю крутить, тренувальні ідуть, як тільки приляжу- всьо, якби на 6-му місяці.)))
    З понеділка знов ЖК буде наярювати. І до лікаря з ПБ дзвонити і явитися тре буде. В понеділок ПДП. Ги.)

Минулого тижня трошки помазалося, два дні тому три краплі корка вийшло і далі всьо заглохло.

Я щойно сама з"їла цілу капусту не маленьку. Тепер болять ясна. Щось я нервую...:girl_impossible:

7. katysik

І нам треба встигнути доробити балкон до народження малого, засклити, то засклили, а от тепер треба підлогу робити, стіни шпаклювати і малювати, і на потолок шось думати. В хаті ше купа всякої дрібної роботи після ремонту, але шось ніяк нам руки не дойдуть то все доробити, то лень, то чоловік вже дуже замучений приходить з роботи, і так з дня в день, а час то біжить :girl_impossible:

8. glasses

glasses Member

Жанна, в тебе точно малого в капусті знайдуть:girl_crazy:То вже друга ціла капустина за тиждень:girl_crazy:

9. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

ну а фото де? шо за непорядок?:girl_crazy:

А в мене як на диво все глухо вже 2 дні, бо перед тим з неділі так все боліло, шо аж сльози вже до вечора навертались. Тепер прошу малявку хай сидить до 1-го числа. Бо намітила собі ще кілька планів:girl_crazy: тай роддом закритий буде.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Друга, про яку я пишу на форумі.;)
    Насправді я щодня з"їдаю дууууже багато капусти і моркви.:girl_impossible:
    Шото такоє зі мною- сама не пойму.))

11. sanches

sanches Well-Known Member

У всіх ремонти, а у нас переїзди... Вдома такииий капець твориться :girl_impossible:. Вчора півдня речі складала, заодно малюю схеми що куда розкладати (оскільки в момент переїзду мене мають в патологію вже класти :girl_wink:).
    Зато вчора вночі поки не спалось нарешті поскладала сумки до ПБ.
    А ще вчора знову впала(( За пузом не бачу куда йду - трохи ногу підвернула, то тепер ліва нога така кумедна
    а я огірків (якщо вони вдома є) :girl_cool:

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і я хочу, правда ніяк не почнемо ми його робити, той ремонт, бо найгірше наважитися.
    Вагітні жінки дивні з тими всіми кардинальними перемінами перед самими пологами )))

В пятницю я ходила гуляти двічі - до обіду і після, бо зазвичай мене мучить почуття провини перед донечкою, що не можу довго з нею гуляти, то вже відірвали душу.
    В процесі прогулянки я таки купила кавуна, і сама його з'їла )))) недобрі вони ще такі, ніякі, чи то мені такий попався.
    Зате цілу суботу я провалялася в ліжку, моя дитина що тільки не робила, і скакала по мені, і змащувала мене рясно кремом ))) а з огляду на те, що шкіра в мене чомусь дуже суха (до речі, хтось таке ще має? бо мені навіть креми-лосьйони не дуже допомагають...), то я була дуже рада такій ініціативі.
    Зате сьогоднішнійшній дощ дуже допоміг просунутися із вишиванкою, що мене тішить, бо мушу з тим порухатися, маю ще завершити сорочечку для свого мацьопства.
    Чомусь останнім часом мене мучить безсоння, ось що означає, що збився графік...

13. Inglor

Inglor Well-Known Member

О то ви героїня, я б так не змогла.

14. Polalex

Polalex Member

А в нас і переїзди, і ремонти... Тільки замість киці синочок бігає серед пакетів і не розуміє чому мама складає його іграшки... Як на зло, спати дуууже хочеться і вночі, і вдень. Продуктивність праці дорівнює нулю.

15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ох, ці ремонти, я вже змучилась.

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:18 ----------

та це майже те саме, ну принаймі для мене

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

А в мене наоборот через погоду якась найшла "сплячка". Цілий день проспала. І чує моє серце сьогодні те саме буде.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене огірки теж хрумаються без перестанку.)) А от мої завжди улюблені помідори їсти не можу.

А я би нині родила. Чоловік на місці, не треба нікого нізвідки зривати, прохолодно...
    Але щось в мене знову всі предвісники заглохли.

17. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

та й в нас все глухо, думали донечка зробить нам сьогодні подарок на нашу річницю весілля, але не так то все й просто, нехоче вона з нами домовлятися))))))

18. Gudz

Gudz New Member

А в мене ремонт в кімнаті тільки попереду, серед тижня почнем... знайомі кажуть що ми подуріли, :crazy: може і ляля народитись в той час... але я вперлась рогом, хочу щоб було красіво і все! :aggressive::bazar::girl_blum:

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А ми ось-но приїхали, були в Прикарпатті на Дні народженні друзів з ночівлею 2 дні. І все б нічого, хіба що дожчик. Та з тим застіллям..з 5-ро нас отруїлося, добре що мене діарея минула, але в ночі прокинулась, рвала, всю трясло, якби в мороз..так погано давно не було..Випила фесталу та вугілля, на ранок наче краще було, але перед виїздом до "кімнати відпочинку" разок все ж попала, а ще воду відключили чомусь..капець повний. Ну якось так..
    А в нас ні ремонтів, нічого з гніздування навіть. Ну так поприбирала, трохи попереставляли, але якось..може тому, що зйомна? Думаю, чи везти вже кроватку чи все таки все після пологів? (ви забобонні в тому плані??)
    Думаю ще: чи варто ще з кимось крім Мечнікова поговорити з лікарів (в мене варіант ще тільки Меду)? Чи вже як є? Лікар він дуже непоганий спеціаліст, але як начмед дійсно приділяє мало часу (типу "ото прийдеш тоді то, домовимся на коли та й по всьому). Але з Меду нікого й не знаю, читала, та відгуки всякі-різні. Хтось може чув щось за когось там? хто кесарить добре? Чула за Солощенка..а так..не знаю, порадьте.
    Я вже думала, може Жанна народила за ці 2 дні, чи хтось. Бачу, нічого не пропустила :girl_claping:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

:girl_nea:
    Як мене вже ті тренувальні мурдують і знов все затихає.
    Завтра ПДП. Навіть не знаю, шапманське якесь купити, чи шо?))))):girl_crazy:

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Vika вчора народила. Обганяють мене потроху дівчата...))

Статус теми:
Закрита.