Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

В мене вони цієї ночі були дуже сильними, я аж запеживала, бо так ще не було.... В ПБ ніби все купила, тільки лашки ще не поправла і думаю треба почати збирати все до купи, а потім посортувати кульки! Теж запереживала! :girl_cool:

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

до теми низької плацентації:
    одна хороша гінеколог мені сказала нічого не боятись, носити пояс(бандаж чи як його там?) і все буде добре.
    інша, та що я в неї на обліку, трохи налякала...

так от питання - коли той пояс можна починати носити?
    бо сьогодні мене досить сильно тягне в самому внизу живота, і лялюся ну дуже низько і боляче копається, таке враження що чуть не на самому виході з матки. коротше щось я запереживала:girl_sad:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я минулого разу бандаж трохи носила, але на якому терміні не пам"ятаю
    а от тренувальні в мене були і досить рано, а в 27 тижнів прям дуже-дуже і страшили мене передчасними пологами, а коли в 36 тижнів ( до того мене час від часу хапало) я почула що то нормальна доношена вагітність всі тренувальні пропали і взагалі і натяку на вагітність не було крім великого живота, і народила на 41 тижні

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

Двчата, а ці тренувальні по тривалості довгі у вас? Мене зараз так вже сильно починає поболювати низ живота, поясниця страшно ниє... як при менструації біль схожа. Я вже так конктретно почала хвилюватись, випила но-шпу, казала лікар, якщо після неї стане лекше, то це дійсно тренувальні, а якщо ні... то прийдеться їхати в ПБ, а я ще й начиталась, що по моєму терміну ще недобре народжувати....

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

мене сьогодні, по суті, цілий день хапає. трохи ниє і ніби тягне низом. і поясниця поболює. то вперше отак сильно і довго. лялюся зранку дуже товклася, а зараз ніби притихла.
    але я вже навіть встигла погуляти центром з чоловіком, морозива поїсти:)
    купили по дорозі додому припаси в ПБ-водичку, печенька,шоколодки

6. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

цієї ночі трошки тримали... кажу сама налякалась, бо так ще не було.... але бачу що сьогодні багато в кого так, тому може це нормально...

7. нталька

нталька Well-Known Member

певно сьогодні день твердопузиків. :) Теж трохи живіт турбує.
    А ще завтра перше вересня, і думки про шкільне майбутнє теж трошки передають хвилювань животику (це я до того, що в нас тут трохи назбиралось пузатих мамусь першокласників) :)

8. Sankasan

Sankasan Руда мама

На рахунок вправ, щодо положення дитинки головкою вниз: Нам на курсах казали ставати в колінно - ліктьовій, і так декілька разів на день.

Зараз мені ця поза допомагає, коли відчуваю, що мася моя ручками і головою там ворухується і на сечовий дуже тисне.

9. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Мене також сьогодні животик турбував, а ще всі мене сьогодні питають чого так животик опустився, от я й налякалась трохи... з лікарем не домовлена, речі не зібрані, чоловік вже в пологовий везти хотів, для заспокоєння, тому з понеділка стаю відповідальною вагітною, і займусь тим всім. А мені час так летить швидко, нещодавно казала собі, що в 30 тижнів піду з лікарем знайомитись і то мені так важливо було... а зараз чим ближче, тим якось не переймаюсь, головне, щоб малятко здоровеньке було, так вже чекаю на нього :girl_tender: А ще я фотосесію хочу і ніяк не виберемось і на курси хочуу...

З того всього замовили піццу до дому, і будемо наїдатись з пузіком і мужом на ніч :)

10. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Ну я цієї ночі виспалась і тренувальних не було!!!:girl_tender: Хочу так кожну ніч висипатись !!!:girl_wink:

11. Heureuse

Heureuse вірю...

мій нежить, що почався ще минулої п'ятниці не те, що не минув, а змусив мене всерйоз похвилюватись. самі соплі більше без ніяких ознак застуди чи групи в принципі сильного дискомфорту мені не створювали, але вчора-сьогодні дуже болить голова, переднісся, як натискаю в одній точці над очима то взагалі абзац. подзвонила до своєї лікарки з жк, порадила афлубін, синупрет, але завтра мабуть все рівно схожу до лора, бо шось мені то не подобається
    ніколи в житті не мала ніяких таких проблем і от на тобі..:girl_in_dreams:

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене коротесенькі, 15-20 секунд. Вчора було щось довше, але то було всього раз, то я і настрашитись не встигла.
    Нещодавно хвалилась, що нема набряків. А вчора набрякла так, що пальці на руках ледь згинались, а з ніг ледве зняла шкарпетки.І обручка була так сильно всередині пальця, аж боліло. нині з того лишились тільки трохи ніжки спухші, але вже не так. А руки вже в нормі.

13. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата, мене так гланда сильно розболілась, аж вухо стріляє.... полощу цілий день! Повинно пройти!

14. mucjkaNinjka

mucjkaNinjka New Member

я таке мала навесні, коли на літо переходило і тепер як мало похолодати вже2 неділі мучаюсь!!!тоді відлежала на зберіганні (на роботу не сила було ходити мусила піти на лікарняний)і ходила на вигрівання а лор казав що треба проколи робити, що то гайморит, але я не далася і все пройшло!!!цього разу навіть в лікарню не суюсь (всерівно в декреті) трохи вже ліпше!!!!Я так зрозуміла що то на зміну сизонів а ми стали чутливіші!!!!
    Капаю ніс сік алоє+сік цибулі+мед все 1:1:1 та содові інгаляції!!!

15. Savchenko

Savchenko Member

Я сьогодні сама на себе не схожа, ще такою я не була, якщо і була то не така точно...Я сьогодні плакала навзрид від одного невинного зауваження чоловіка, потім реготала, що навіть киця на мене скоса поглядати стала...потім мені хотілось спати не заснула,бо печія напала страшенна...вирішила посидіти за ноутом живіт почав тягнути...захотіла в дощ червоної ікри і то вже...муж після дощу повів на базар, подорозі я її вже перехотіла... І особисто я і мацьопа маємо торт Бджілка 0,5 кг, "Емемдемс", кабачкову ікру(в батьків не взяли мус купувати), баунті, хліб висівковий у Вопаку його якраз спеченого винесли я від того запаху аж прибалділа, 4 булочки з яблуками теж тепленькі і ковбаса Дрогобицька...Муж питав чи незамало:girl_haha:

16. Gybka Bob

Gybka Bob Member

А в мене сьогодні деприсняк((( подивилась новини і тут про війну говорять, про хімічну зброю, і так це на мене навіяло жаль, я ж може народити хочу, свою лялю побачити, а тут така ситуація в світі! НУ чому зараз, коли мрії збуваються(((( з того всього почало мене низом живота різати якось так неприємно живіт сам твердиииий такий(((
    Треба було в цирк сходити, а не новини дивитись((

17. lastivka

lastivka New Member

дівчата, підкажіть як можна відволіктись від цього очікування? в мене ніяких передвісників, навіть натяків на наближення пологів, а набряки і жахливі великі розтяжки ще більше мене гнітять...

18. glasses

glasses Member

почитайте про пологи, Роди без страху і т.д., налаштуйтесь, я так читала, і зачиталась,і мені ще часу бракнуло.
    ой, в мене все в розтяжках, так негарно, ну але є мале чудо, заради якого я готова бути з розтяжками:girl_wink:

19. Azza

Azza Member

Так, бачу у всіх тренувальні були вчора, а в мене сьогодні почалися, якось незвично трохи, бо за першої вагітності такого не було. Але вони не є короткі, хвилин десять такке легеньке ниття, прийняла душ, то перейшло. А згодом іще раз і все. То воно, чи щось інакше, а то муж хоче ще на тиждень їхати в рейс, а я не хочу родити швидше часу і без нього.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і в мене тренувальні знов. пообіді пузик так почав тверднути, аж подих перехоплює. трохи на м*ячі гойдалася і масажувала пуз, то попускає

Статус теми:
Закрита.