Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. katkas

katkas Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

звичайно, що все підніметься, це ще зарано переживати, мені на 20 тижні(перше УЗД) сказали про низьку плаценту, але вже на 32 тижні(друге УЗД) до плаценти зауважень не було.

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

:) мене теж звичайні речі тиснуть ще напевно від 5-го тижня, але от десь вже 2 тижні взагалі не можу ні в що вдягатись, окрім "вагітних" джинсів і платтячок.

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:14 ----------

і в мене низька, не критично, але мала б бути вище. я теж наразі тим особливо не переймаюсь, але взагалі нічого не піднімаю і мало що взагалі роблю.
    теж надіюсь що ще підніметься, мені головне що тої прикрої гематоми вже нема:girl_claping:

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Моя ляля повернулась спиночкою до передньої стінки живота, і живіт став "вужчий". Але вона все рівно ще рухається, тож можливо, що ще ходитиму з "глобусом".
    Маю обмінну карту, я тепер - "порядна" вагітна :) Обмінка така малесенька, зручний формат. Хоч щось міняється в тому обліку вагітних на краще.
    А ще вчора мої вени дивився хірург і сказав, що вузлів і тромбів нема. І що нічого страшного в моєму стані нема, і що все буде добре. Я тішусь дуже, бо щось останнім часом виглядало на вузли як мінімум.
    Загалом, все чудово, все добре, ростемо.

4. mucjkaNinjka

mucjkaNinjka New Member

Дівчата, у когось нога збільшувалася за вагітність???Не набряки, а кисть!!!!І чи потім зменшується?????Бо в мене трагедія я у взуття своє не вміщаюсь, а навесні лише купила!!!!

5. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

в моєї коліжанки з 37го збільшилась до 39того, це не набряки. І так, звісно, що і залишилась.

6. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене збільшилась десь на розмір точно. в босоніжках був кайф, а тепер всі балетки тиснуть, а ті, що були завеликі- якраз. чоботи навіть боюсь міряти, бо якщо там така ж ситуація, то не знаю в чому дохожу до кінця осені...
    а взагалі, я надіюсь, що з вагітністю і зайвими кг все стане як було :)

7. mucjkaNinjka

mucjkaNinjka New Member

так ось по балетках я і зрозуміла, тому вирішила чобітки поміряти і прийшла в "ужас", якщо деякі тиснуть то в одні навіть і залізти не змогла!!!! в мене взагалі-то мала нога (35 розмір а тоі 33-34), то ніби і тішити повинно бо важко шукаю потрібний розмір, але щось мене це привело в шок бо виходить що треба нове взуття!!!

8. Heureuse

Heureuse вірю...

певно і мені треба тим занятись, щоб потім не було несподіванок...
    мене мій 36-37 цілком влаштовує, більшого не хочу. та все ж думаю, що то від зайвої ваги і рідини, ну так я себе тішу :)

9. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Дівчата, чи хтось стикався з подібним? Вчора ввечері сильно розболілась голова, ну просто тріскала, потім почало аж морозити. То я додумалась попросити чоловіка поміряти тиск. На одній руці 80/40, на другій - 90/50. Зробила собі кави, яку вже не пила 3 міс., то лежала і дивилась в стелю до 3:00 (не знаю чи то кава, чи голова, чи все разом). Ніколи з тим проблем не мала. Сьогодні - 105/65, трохи тисне голова. Чи може так погода впливати? Чи то варто однозначно в лікаря проконсультуватись?

10. Sankasan

Sankasan Руда мама

Кажуть що в нас магнітні бурі зараз.... в мене , наприклад тиск, зранку був...140/80... я його не відчуваю, але поміряла....

11. Azza

Azza Member

За першою вагітністю розмір ноги збільшився з 38 на 40, але за пів року усе стало на на своє місце(я просто багато води мала в організмі), а зараз мабуть на пів розміра нога збільшилась. Тому не переживайте.:girl_smile:

12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в мене збільшилася. на днях переконалася, що в кросівках старих мені якось тісно. і також навесні купила нові мештики, то мусіла собі на літо взяти 40й! балетки нащодень(а був 38й). подивимося що то далі буде...
    о про чоботи навіть не подумала. треба буде перевірити. ото буде номер!:girl_cray:

ще хотіла попитати досвідчених пузатиків. в мене дусь вже дня чотири ввечері сильно твердне животик. аж деколи дискомфорт відчуваю, так напружується. і ніби мена періодичності як такої. у воді полежу - легше, але потім знов. ти ми так готуємося? чи то тонус?

13. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

В мене в першу вагітність ноги були більші. Малого родила в серпні, то ж, на щастя, обходилася шльопками. Але їх купувала на розмір більший. Після пологів нога зменшилася))))

Зараз поки що не помічаю змін.

А ще ми взнали, хто в животику жеве)))) в нас буде другий синочок і ще одна донечка)))))) я чомусь навіть уявити не могла, що в мене дітки буду різної статі... думала, що два пацана чи дівчинки... а тут така новина))))))
    Такі гарненькі двоє сидять - дівчинка на дупці, а хлопчки лежить поперек.
    Через таке положення в мене живіт і не підіймається вгору, а росте вперед.
    По вазі набрала вже майже 7кг...

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

я собі вже на зиму новенькі угги придбала, бо точно знаю, що жодна молнія на чоботах не застібнеться.
    А от як що до верхнього одягу, то без уявлення. Вже жодна курка-плащ не застібається, а ходити, як бомжара не хочу...

14. tasha

tasha New Member

Дуже гарна новина, просто клас.

15. La esposa

La esposa Moderator

А нам не сказали - зарано, кажуть((( але ми вже бачили малявку, чоловік бачив майже все, а я збоку тільки підглядала. Сказали, що все ок, а вкінці малюк те "ОК" ще й пальчиками показав))))) сміялися))

а ще я вирішила стати на облік. Ліпше відбігаю, поки тепло, ніж потім восени серед хворих людей вистоювати. Якось то все без проблем мені йде, ті збирання аналізів.

16. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Ось це правильно, я ставала на облік у березні то тоді стільки хворих було + пенсіонерів купа (часу мають вдосталь на всі аналізи і лікарів, а тепер зайняті городами).
    Мені навіть сама лаборантка, яка приймаю згальний аналіз крові так казала, що через літо легше працювати, бо менше пенсіонерів.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вауууу! як класно! вітання! я теж так хотіла, але в нас один хлопчик цього разу:)

18. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А ми з донечкою прийшли з нашого першого УЗД, побачили нашу лялюську, таку крихітну і солодку, все в малючка добре, але на жаль маю ретрохоріальну гематому :24х18мм, капєц:suicide:напевно дозакручувалася закруток. І як я маю то вилежати, якщо доня першачок, тож завести , привести, про стаціонар і мови не може бути, бо немаю на кого її залишити. Чоловік усі свої відпустки використав.
    Дівчата у кого було ще таке, чи Ви обійшлися самим лежанням, чи ще необхідно приймати ліки?

19. popelushka

popelushka Well-Known Member

я приймала ліки і лежала два тижні приблизно, потім все минулось, потрібен спокій.

В мене, здається, почався період гніздування:) Маю бажання все вимити, випрати, минулого тижня дофарбовували з чоловіком дитячу кімнату, я приймала в цьому дійстві участь, хоч чоловік забороняв. До зустрічі з крихіткою ще трішки залишається:)

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то залежить індивідуально. Я була на утрожестані 2 тижні + вилежування. Декому призначаються крапельниці з магнезією ( це коли долучається сильний тонус чи больові відчуття), декому кровоспинні ( якщо йде сильна мазня). Одним словом- це дуже індивідуально. Але основне- це справді менше активності і лежати. У місці гематоми йде відшарування, тому треба вилежати той період, поки гематома розсмокчеться і відшарування припинеться.

Статус теми:
Закрита.