Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Ой, аналогічна ситуація :) Я шось останнім часом така лінива зробилась, ледве недавно себе дит.речі заставила допрати і випрасувати, то вже такий прогрес :girl_crazy: Про торби в ПБ взагалі мовчу, все купила, а збирати нема настрою, певно просто ще не час :girl_in_dreams:

2. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

А ми з чоловіком вчора були готові вже їхати в роддом, живіт почав дуже нити внизу, в таз віддавав, схватки були , але періодичності немогла відслідкувати. Спання ніякого вже небуло. Сьогодні 2 ПДП яку поставили на УЗІ, але під ранок вже успокоїлося((((
    Що ж то наша малявка сидить собі в пузіку і нехоче появлятися(((

3. Gudz

Gudz New Member

Ваша ляля напевне ще хоче насолодитися останнім днем-два :girl_wink:
    В мене тепер часто почав тверднути живіт, і вночі я не сплю а існую, ніяк не можу влягтися, і так і сяк болить... аж під ранок засинаю:girl_sad:

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я серйозно починаю замислюватись над тим, щоб на ніч складати план: там книжку почитати, повишивати, зупу зварити на завтра :connie_pull-pigtail Ну а що, я й так не сплю, а так не спатиму з користю. Та й підйом в мене ранній все одно, відчуття розбитості нема.
    Тренувальні хапають, але мені то не заважає (заодно згадую як то розслабитись в момент напруження). І взагалі, стан в мене позитивно-спокійно-пофігістичний, так мені від того добре, страшне. А від того, що я знайшла паспорт, то ще й умиротворений.

5. Megan

Megan Well-Known Member

Де Жанна? Невже поїхала за Петриком? :girl_wink:

6. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

або за Павликом:girl_wink:

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Жанна нині зранку на ДП була точно :)

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я є ще.:)
    Зараз дома, стараюсь розслабитися, але мій малий жук категорично протів цього.:girl_cray: Мама увесь час має скакати і не інакше.)))
    Ні Петрика, ні Павлика народжувати не налаштована. Ще одне велике замовлення планую "добити" нині і тоді з чистою совістю можна і в ПБ.:connie_pull-pigtail

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

В мене взагалі якийсь дурнуватий день і ніч. Дівчатка пишуть, що спати не можуть, а шо мені казати, я вчора спала на кухні, на дитячому матрисику. Ото виспалась, нема ради.)) Чоловік в кімнаті вікна помалював, то я ніяк заснути не могла, малявка товкся, певно і йому той запах дуже не подобався. Я собі взяла матрасика і пішла спати на кухню. Але так виспалась, ворогу не побажаєш.:girl_impossible:
    І ще доречі, напевно вийшло в мене вчора трошки корка. Але чи то може його зовсім чуть-чуть отак вийти? По консистенції ніби як воно, але там буквально п"ять крапель було. Шось малувато... Що скажете?

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Думаю якраз зайду, подивлюсь чи не намічається в нас Петриків та Павликів :).
    Вчора думала на стіну лізти, так зуб розболівся. Сьогодні в терміновому порядку ходила до стоматолога, бо завтра їдемо відпочивати. По приїзді таки вирішила то довести до кінця, бо після народження дитини точно не виберусь.
    Приєднуюсь до тих, у кого безсоння, вчора вляглась пів 4. Так мені файно сиділось, сон до мене не йшов, та ще й чоловіку спати не давала :connie_pull-pigtail. Та й дітьо моє в ночі таке активне що капець, на жоден бік не дає повернутись. Цікаво що то далі буде :).

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

звичайно, що може :)
    Я скажу, що через 1-14 днів Ви народите! :) а якщо серйозно, то в мене з Сергійчиком корок виходив частинами. 1 частина за 4 дні до пологів, 2 частина за 8 год до початку перейм.

11. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

І я якась аж надто лінива, нічого мені не хочеться... (Хочеться якнайшвидше затіяти і завершити косметичний ремонт, який я собі задумала до пологів таки зробити, але щось ніяк в нас та справа не зрушиться з місця...) а далі мені все важче буде розгребти наслідки того ремонту...

Цих вихідних я вже трошки купила речей до пологового. Почала збирати сумку, переглянула, що з одягу донечки підійде цього разу, і то вже прогрес, бо якось і до того руки не доходили.
    Вже так і роблю - і вишиваю, і читаю по ночах, і часами готую, багато всього ))))навіть якось сили більше вночі, чи то просто спокійніше, немає спеки, тому часто користуюся отим неспанням, бо лежати очі в стелю і крутитися в ліжку неприємно і толку нуль. Так хоч вже собі вишиванку почала і прогрес немалий ))))

12. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Дівки, заберіть в мене трохи того сну. Я сплю на ходу. Вночі мертвим сном, що сміявся муж, як в ночі почнуться перейми, то я їх просплю:connie_pull-pigtail
    А маю ще сорочку вишиту закінчити, і так вона мені довго вишивається, що вже сил нема:girl_cray:

13. Gybka Bob

Gybka Bob Member

в мене то саме...я ТАК багато сплю, з понеділка на роботу, і як я там буду працювати, якщо привикла стільки спати!?

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в нас зі сном з перемінним успіхом. найбільша проблема - заснути після нічого походу в туалет. ото я вже можу лежати без сну доооовго. деколи допомагає піти випити чайку з печивом. але стараюся часто того не робити, бо скоро буду "ширша як довша" :girl_blum: певно буду користати порадою займатися домашніми справами/хоббі/ читати... чого даремно час тратити?:)

15. katysik

katysik Well-Known Member

В мене теж зі сном, тьфу-тьфу, проблем нема :) Навіть забагато сплю, ніж треба, то певно я себе просто морально настроїла, що потім буде не до сну, і сплю як ведмідь у сплячці :girl_blum: Сьогодні мала їхати в ЖК здати аналіз крові, і шо ви собі думаєте - проснулась за пару хвилин до того як мав будильник дзвонити, виключила його, перевернулась на інший бік і давай далі спати. От так, прийдеться в понеділок зранку їхати :girl_nea:

16. Gudz

Gudz New Member

Як я вам по "білому" завидую... теж так хочу як ви, а нічка вже близько :girl_sad::girl_cray:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ого, читаю VIKA вже народила синочка.
    Чого ж то ви, дівчата, старших об"їжджаєте.???:girl_haha:
    Жартую, іду вітати.))

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Тепер буду жалітись. Чи то на погоду, чи що, страшно мене ниють і печуть шрами після епізіо і розривів. Отако все за себе само нагадує зараза, щоб ще більше навіяти страху.
    Всьо, вже не хочу родити, хоча б з тиждень. А то нині щось мені реально знову стало страшно.:cry:

19. Lingerie

Lingerie New Member

Зі мною те ж саме! Ще до обіду маю сили і бажання господарювати,а після обіду...спала би ... А щоранку,приблизно в 6 год. безсоння))) то книжки читаю (скільки я їх перечитала за цю вагітність!) потроху вишиваю теж.
    А на рахунок живота, то так часто малюк впинається в живіт - ніби натягує шкіру, аж боляче! То йому певно місця мало вже? Такий активний! І взагалі, на моєму терміні (неповних 7 міс.) якось важко вже так, та й вагу більше набирати почала!

20. hannatal

hannatal Member

і я пухну без проблем, а обідній сон - то як по закону: якщо до півтретьої не ляжу, то засинаю фактично стоячи.
    А вчора я ходила в ПБ куму після КР відвідати, і йду я зі своїм пузом ,а лікар черговий чуть слюні не пускає на посту (думав, мо родити), а я шмик - і в палату :girl_wink: Правда знаю, що мене то і так не мине, можливо і в нього прийдеться народжувати - ну нема в нас "по домовленості" - але так єхидно думаю: неа, не сьогодні

Статус теми:
Закрита.