Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Юху, вітаю з ще одним козачком! Ви молодець, тішуся за Вас! Ростіть здоровенькі!

Ееее, як то лялюнь, в тебе ж ніби лялюнька?:) В мене пуз значно менший, тиждень тому був 91 см. Зате все інше велике, ггг.
    Моя Юстинка має нову розвагу. Каже "Мама, лягай, будем сестричку дивитися". І сидить спостерігає, як живіт хвильками ходить:) А мале щось таке витворяє, часом таке враження, що ногу прямо через шкіру висуне назовні, так потягується.

2. Hermosa

Hermosa New Member

А в мене на вихідних був плаксивий настрій. В суботу ввечері лежали з чоловіком, дивились кіно, і тут я глянула на чоловіка і подумала як я його люблю, та й давай ревіти:girl_cray:Чоловік в шоці,а я не можу слова сказати. Поплакала 5 хвилин, та й кажу, що все добре, то просто гормони)))):girl_angel: Чоловік :eek:
    А вчора плакала цілий день, бо чоловік поїхав на 2 дні додому, а в нас вже 39 тиждень, то вночі аж не могла спати, боюся, що почнуться перейми, а чоловіка нема.
    Ляля в животику так товчеться(і вночі, і вдень), що просто. Видно тісно вже там дуже і хоче на волю))))

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і в мене останні кілька днів дуууже активна мацьопа. я вже аж захвилювалася, щоб часом не перекинулася мені, бо чемно лежала голівкою донизу весь час. а тепер таке враження, що товче нозям у всіх напрямках, чудо моє :girl_tender: але то певно в мене з категорії "вагітних страхів"

4. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

запросто, що можете відчувати, я почала чути на 16 тижні....
    я інколи говорю, щось мало рухаться малеча, а моя дитина підходить до живота і каже: "Рухайся, скоро, рухайся", то так класно, вона взагалі спілкується як дитиною, питає мене, чи ляля то їсть, що вона, чи чемна, чи не плаче:girl_tender:

Останнє редагування: 27 Серпень 2013
  5. Heureuse

Heureuse вірю...

ох, з тими рухами мала я в суботу ледь не паніку. вдень малюк дуже легенько давав про себе чути і значно рідше ніж зазвичай. ну я списала на те, що сама погано почувалась через нежить, було важко дихати. але коли вночі я жодного разу не почула дитини, при тому, що зазвичай я як тільки прокидаюсь в туалет, відразу чую копнячки, настрашилась не на жарт. а то ше й ніч, нічим відволіктись, отак десь з годину лежала і слухала. і нічого..то було жахливо. не знаю як заснула.
    зате вчора :) мале вирішило накопати мене за мої переживання на кілька днів наперед :) таких танців живота і таких сильних ударів в мене ще не було. чоловік був в шоці, бо такого ще не бачив і не знав що таке можливо на такому терміні))

а ще вчора ввечері і потім вночі я надибала дві маленькі мокрі плямки на піжамі, біля правої груді. то вже могло бути молозиво, правда? і то нормально що лише з одної груді?

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та ніби лялюнька, то я по старій звичці))) А щодо параметрів, то нічого дивного, в нас з тобою дуже різна тілобудова)). Прибавку маю всього 10 кілограм. Ніби не критично як на 29 тижнів, пра?

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Казала мені акушерка в минулу вагітність в такому випадку випити дуже-дуже холодної (льодяної) води), то має дитину розворушити :)
    І про перші рухи, з Марічкою то були відразу конкретні копняки і випирання гулькою на 18 тижні, а зараз такі м'якенькі штовханці (і почала відчувати вже десь більше тижня тому). Сподіваюсь, що і дитина буде загалом спокійніша :)

8. invisible

invisible Well-Known Member

Звичайно (відповідь на обидва питання :))

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

з малою в мене з 4 місяця виділялося з обох грудей молозиво в такій кількості, що я без лактаційної прокладки не могла обійтися, а зараз взагалі нічого не має, ні капельки, з чим то пов`язано, з тим, що я малу годувала до 4 міс вагітності, і гормональний фон ще не в нормі, чи то просто кожна вагітність індивідуальна?
    в мене теж з рухами приколи, то мало рухається, затихає на декілька днів, то вже цілий день чую копнячки... з малою я якось чула однаково, вона в мене просто мало рухалася і все, але ті рухи були якісь стабільні, ну і з тою вагітністю теж чую вночі, коли прокидаюся, бо з Яною такого взагалі не було...

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Не думаю, що годування щось до того має. Я малу годую досі, то в мене майже три місяці сухі були зовсім, ні краплі з грудей не виділялося, а тепер мала умудряється навіть пару ковтків молозива зробити, хоч не можу сказати, що воно в мене тече, але чую, як ковтає, коли тільки-но присмоктується. І така щаслива, що "мольоцько є")))
    В мене мале вчора ввечері перевернулося. Не знаю, з якого положення в яке, але таке враження, що сіло на дупку. То було так відчутно, що аж ребра зараз болять. І копняки десь там знизу, і в шлунок тисне щось велике і кругле:) От сміялася з мене лікарка, коли я їй казала минулого тижня, що моя дитина не вертиться в животі, бо то типу такий термін, що може вертітися хоч 10 разів за день. Ага, тепер точно знаю, як ті різкі перевертання виглядають.

11. Raven

Raven Мама малятка

В мене таке пару раз було. Паніка була ше та. Але тепер я знаю, що на наступний день малявка мені всі нутрощі відтовче за два дні.

12. Кіцюня

Кіцюня New Member

дівчата, а ми так гарно відпочили на вихідних. Їздили на Закарпаття з палатками. Було все суперсько, тільки в неділю дощик почався, то ми зібрались і поїхали до наших друзів, їм величезне дякую, що прийняли таких непроханих гостей)))). Мій чоловік такий кумедний, весь час питався як я чуюсь, напевно кожної години)))). Навіть в ночі бідолаха будився і питав чи все добре))) знервувався ))))), а я почувалась найкраще, хоч недовго і була трошки втомлена, але відпочила на всі 100%.

13. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Я тільки з цього тижня почала нормально і регулярно відчувати, що я не сама)))
    А до того, то зранку чую, то не чую, вночі взагалі не чула і вдень тишинаааа... тяжко так, постійно на нервах і переживаннях. А тепер сиджу на роботі і чую, що сверлик просить мене напростатись, бо ж сидяча робота, а їй бачте незручно)))

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я нині була в ЖК, здавала кров. Думала зайти до свого лікаря. але потім зустріла його медсестру в коридорі, привіталась, а вона зробила "морду кірпічом". І тоді я подумала: все одно нині мені треба підписати медогляд ще в 2х лікарів, а завтра - на КТГ... та і завтра я буду без Сергійка, бо то буде вже вечір і чоловік вже прийде... от тоді і піду до них.

15. Sankasan

Sankasan Руда мама

Повернулась з ЖК.... всі місяці все було добре, а тут тиждень залишився, а в мене лейкоцити 20.... прописали канефрон:sad::girl_sad:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене груди болять, щось не пам"ятаю щоб першого разу так було, малий як притулиться чи зачепить прям капець, довго то ще так?

17. Raven

Raven Мама малятка

Я перед здачею аналізів все кавуна наїїмся і аналізи як в Терешкової перед зльотом. З моїм-то хронічним запаленням нирок:girl_in_dreams:.

18. Sankasan

Sankasan Руда мама

Сказала мені вже постерегтися, і не їсти кавунів - динь... і жареного не можна, соленого, перченого, гострого і нирковий чай.... ееееееееееееееееееех

19. Raven

Raven Мама малятка

Дурня повна, ефект як від ниркового чаю.
    Маринадів, солінь і т. п. точно не варта.

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

і в мене то саме. а моя ще вночі деколи прикладається! ууу, на стінку б вилізла. але мені легше дати груди ніж брати її на руки і приспати.

Статус теми:
Закрита.