Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

В мене такий настрій цього разу, навіть пояснити важко. Я полюбе поїду поспілкуватися з нею, бо як лікар, підходить мені ідеально, але... Я щось не хочу того всього. Ні лікаря, ні пологового, ні тих процедур дурнуватих. Кароч, не знаю, як пояснити.

Якщо єдиним лікарем у Львові на час моїх пологів буде Федина, ловити дитину буде чоловік вдома:)

2. hitrynja

hitrynja New Member

була я на днях в лікарки своєї, але не в ЖК, а ходила до неї в амбулаторію сімейної медицини (спеціально йшла туди, бо там ні на який облік не ставлять, а отримати те, що хочеш можеш). так заходжу і кажу, так і так, гляньте, що мені виписали (бронхіт у мене був). а вона каже: " а що це ви в майже 15 тижнів на обліку не стоїте?". сказала, що ні...сказала, що УЗД зробила планове, від скринінгів би всерівно відмовилась, то толку було йти))))) чесно, було цікаво спостерігати за її реакцією))) каже: "бачу ви підковані в цій справі.... ну приходьте якось до нас в гості, як будете мати час.. запишіть мій мобільний на всяк випадок"... от так ми з нею мило побесідували.
    До слова ще сказати, я як і на попередніх сторінках дівчата (ми з ними разом вирішили так робити) посунула собі трохи дату останніх місячних (на 10 днів), бо цикл був 36 днів. так от, тепер по узі і по місячних у нас все файно виходить і з моїми підрахунками збігається. всі задоволені)))
    нам доречі сказали на УЗІ - подаруночок під ялинку - 31 грудня-2 січня))))))

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

До мого "дойшло" цієї неділі, коли він дивився вперше за цю вагітність на мій скачучий живіт, а потім помацав там, де стрибало, і каже: "Ой, лапка!" П'яточку спіймав, напевно.

До питання про облік вагітних - думаю, в цій темі я піду на рекорд :) як стану - відпишусь. Але я ж "тунеядка и бездельница", як мені ввічливо сказала медсестра минулого разу, бо ж я офіційно не працюю і на біржі не стою. Так що можу собі дозволити "бездельничать" подовше. Якби працювала - ставала б у 28-30.

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А хтось знає, чи таке вже точне оте вимірювання ваги малечі, коли вони в ЖК множать радіус живота*на висоту дна матки? Бо мені лікар сказав, по моїх об`ємах, вже 3600 - це ж ого-го..чи то вони так прогнозують кінцеву вагу? Бо ж на УЗД зо 3 тижні тому казала Прокопчук вагу десь в районі 2100. Це вже так виріс??)))
    В мене ПДП на 23 серпня, але кесаритимуть раніше, казав Усик десь 14-15.

5. cjomcjomka

по тому вимірюванню Сергійчик був 3.550, народився .4.200, різниця є.

6. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

то все класно, але то треба і на УЗД говорити неправду, бо в мене завжди пиьають дату останніх місячних і в кутику ставлять дату останніх місячних, юо якщо прийдете в ЖК, то це елементарно виявити.

7. Haidee

Ну от, тепер буде мене мучити совість, що я вже 3 рази казала неправду:girl_blum:

8. Lapatulya

то просто я так висловилася, але думаю, суть ви зрозуміли, бо я теж над тим думала, а потім передумала.:girl_wink:

9. cjomcjomka

так, тим, хто іде на УЗД на ранніх термінах - з тим складніше. А я якщо і піду на УЗД - то вже на 34-35 тижнях, коли ніхто не зможе сказати, чи то 32-33, чи просто крупна дитина. А мої діти родились не малі, тому відмазка є вже.
    Дуже зле, звісно, що доводиться таким займатись, я до останнього думатиму, як зробити по совісті... але що поробиш. Система така, що мусимо лавірувати між нею і здоровим глуздом.

10. Lapatulya

в тому то і справа, що я вже була на УЗД 4 рази, і просто вже не хочу з тим всім мудрувати, все таки відштовхуюся від УЗД 11-12 тижні, і наголошую, що цикл неругулярний, тому і різниця 2 тижні.

11. Haidee

Та йой. На 14 тижні поставили розбіжність 9 днів з посунутими місячними, а на 23 - один день. Тобто по першому УЗД термін навіть більший, ніж реальний, а по другому вже наближений до "підкорегованого". Є відмазки на будь-який смак:) Але в мене діти маленькі.

12. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене поки що по місячних, що по узд різниця аж 1 день :) 30 листопада-1 грудня. наступного тижня йдем на друге узд, то може шось інше наміряють, бо я собі чогось так думаю, що походжу довше. хоча сьогодні лікарка в жк сказала, що по животику маля на тиждень більше. короче, вкінці листопада почнеться кіпіш :xaxa:

в жк, до речі, була хвилин 10 від сили. все в нас ідеально, нічого не призначають, нічим не харять, черг навіть не бачила, бо приходжу собі на 8 ранку, коли ще взагалі нікого нема. одне задоволення на разі :)

13. cjomcjomka

бажаю, щоб обійшлось без того.

14. Heureuse

Heureuse вірю...

враховуючи, що моя мама чогось собі вирішила, що я народжу 24 листопада, тобто за тиждень навіть до пдп, і ніякими силами її не змусиш не говорити про то з родичами, то шансів в мене мало :xaxa:

15. MaryF

MaryF Well-Known Member

Мені на УЗД і ЖК казали, що дуже маленька дитина, до 3 кг недотягували. А шо вийшло? 4.250кг. І в пологовий я їхала таки не з схватками, а температурою майже 39. Думаю, якби не та температура, то ше день-два проходила. Але то вже таке...Якось в розповідях про пологи напишу про все...

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

То у вас на якому терміні то ПДП?
    Я чогось думала, що ПДП доівнює 40 тижнів.)))

І до слова, вигонилась я нині по всіх дитячих майданчиках з малим, витовклася як не знати що. Прийшла додому, притарабанила торби.

17. hannatal

hannatal Member

пра, дивлюся на вас як на велику людину - мені навіть пилисос з рук втікає - ніц не хочу, настРОю нема

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

та от власне, у всіх "заменшають" вагу я так бачу, а як мені вже 3600 ставлять, а ще місяць..
    чи то всі вимірювання до одного місця? бо живіт в мене і 2 тижні тому був величенький (ну на см може в обводі менше, це я так не пам`ятаю точно), а УЗД все ж показувала 2100, ну аж ніяк за 2,5 тижні не може бути вже 3600

19. Haidee

А вам, по великому рахунку, яка різниця? Кесарське ж і так планується. Та й всі ті прогнози фігня повна, мені типу величеньку дитину обіцяли, ага, 3200 в 42 тижні.

20. Vika

Vika Well-Known Member

ПДП 14 липня по місячних. а лінієчка в мене по УЗД.

Статус теми:
Закрита.