Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

хоч термін у мене і менший, але то саме є... Плюс нерви, вибухаю по дрібницях. Дуже часто спочатку скажу/зроблю, а тоді шкодую півдня. Треба практикувати ото "порахуй до 10, а тоді кажи/роби"

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой, настрій і в мене не стабільний. Здається ніби я бомба сповільненої дії :).
    Дуже багато думаю, при чому часто в ночі, і часто про неважливе (це якщо я не у вагітному стані, бо зараз все принципово важливе)))). а потім цілий день як муха сонна хожу.
    Маю зараз відпуск від аналізів. А от з 26 числа буду мати знову біганину, бо з 2 вересня декрет. А 4 вересня я б на роботу мала виходити, ггг:girl_crazy:. І от думаю чи повідомити своїм на роботі, чи просто нагло з пузом прийти з лікарняним листом. Бо вони то не в курсі:girl_impossible:.

3. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

ой як мені зараз складно самій зі собою... теж настрій такий мінливий, бувають дні, коли я енерджайзер якийсь, кудись біжимо, їдемо, на місці не сидимо, а сьогодні я як сонна муха... цілий день провалялася в ліжку, шкода мені свою дитину, яка розважала себе сама як могла... а коли мене пробило на сльози, то вона несподівано кудись побігла і принесла серветку витирати мені сльози... як мене це зворушило...
    цілу ніч я вмостити ся не могла, заснути ледь вдалося, сон був неміцний і вже цієї ночі аж страшно, бо коли не вдається розслабитися, це найгірше, жахливе самопочуття наступного дня гарантоване.
    Зовсім мені не здається, що я вже на фінішній прямій, і скоро - дуже скоро все зміниться, я ще не почуваюся готовою до пологів, і від того стає лячно...

я так і прийшла, ги-ги )))) але там вже напередодні довідалися, то були трошки готові. Щоправда, на мене покладали надії, бо інша співробітниця теж йде в декрет, та й ще на попередній роботі все сподівалися, що до них повернуся. А я ось засіла в довготривалому декреті )))))

4. Polalex

Polalex Member

Думаю, це залежить від того, яке у вас начальство. Я он з декрету в декрет стрибнула не попереджаючи :) Вони зробили лише великі очі. Просто принесла декретний листок з ЖК і запитала в бухгалтеріїї чи мені щось перепаде:girl_crazy:

5. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата, що скажете на рахунок гикавки в малечі??? В мене малеча гикає кілька разів на день!

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

7. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Ну, на УЗД були недавно, в нас все в порядку, тому думаю, що це нормально! Через два тиждні буду йти до лікаря в ПБ, тоді і запитаю за гикавку:girl_smile:

8. Khrystik

нам наступного понеділка. минулого разу було обвиття шийки несильне.
    авзагалі помітила, що найчастіше маємо гикавку як я чогось поїм смачненького :))

9. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Можу бути! Щось не подумала за це, але після Ваших слів зрозуміла, що гикавка дійсно після кавуна, який ми так любимо!!!: Girl_claping:

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дівчата, а коли краще на 3 УЗД йти? 31 тиждень чи пізніше? Бо не пригадую коли з малим ходила, а треба записатись.

11. Chekay

Chekay Well-Known Member

ОООО, і мені це цікаво, ех, так люблю ходити на УЗД і за малюком спостерігати:girl_curtsey:, це мабуть єдина приємна мед. процедура за всю вагітність

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

З малою я на третє не ходила. Кулик не наполягає, навпаки рекомендує робити перед пологами, якщо нема показів раніше. Я не робила взагалі, цього разу побачу, як вийде. Ну і ця дитинка дуже не любить тої процедури, після обох УЗД я мала сильний тонус кілька днів і мале було неспокійне.

13. Polalex

Polalex Member

Зі старшеньким ходила на 33-34 тижні. А з другим на 31. Не можу сказати, як правильно, але якщо будете робити ще одне перед пологами (38-39 тиждень), то краще піти раніше - на 31 тижні.

14. mucjkaNinjka

mucjkaNinjka New Member

те саме: ні щоб гарно відпочити вночі так на тобі всі справи в голові треба вирішити
    я якби своїм таке влаштувала, то могла б після декрету інше місце шукати!!!Начальство злопамятне!!!

15. La esposa

La esposa Moderator

Дівчата, нам зараз йде 11 тиждень, а я лисію... за два місяці втратила напевно половину волосся, а в мене його і так небагато було.. Лікарка моя не фанат загодовування таблетками, але може можна дати раду якимись народними способами? Бо буду скоро, як та лямпочка :girl_cray:

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на вашому терміні випадіння волосся викликано скоріше гормональною перебудовою, ніж нехваткою певних речовин ( бо малюк ще не забирає у мами поживні речовинки-вітамінки у тій кількості, як це на останніх строках). Зачасту до 16 тижня організм мами вже "прилаштовується" до нового гормонального статусу і ситуація може покращитися сама собою. Саме через гормони у одних жінок волосся більш випадає, а у інших- навпаки стає шикарною шевелюрою на 9 місяців.

17. La esposa

La esposa Moderator

хммм... через ті гормони волосся понавиростало де треба і не треба, а з голови - випадає. Ну чого не навпаки? :girl_cray:

18. Khrystik

о, в мене було щось схоже на початках. волосся на ногах росло просто шалено, а з голови - вилазило :sad:
    в 2му триместрі стало таке класне, шовковисте, блискуче. а зараз знову-гублю свою чуприну направо і наліво. а ще читаю, що після пологів буде ще гірше... мус пережити то

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

моя ляля деколи по годині не дасть заснути, з 22.30 якраз починає мене "сверлити" у найменш підходящих місцях...

20. Inglor

Inglor Well-Known Member

Незнаю, ми завтра йдемо. Чомусь не хотілось мені швидше йти. Ще б потягнула тиждень-другий, але треба йти з лікарем знайомитись (а хочеться щоб він бачив УЗД, бо з моєї дільничої толку нуль), бо чомусь мені думається, що не захочуть мої хлопці сидіти до 40 тижнів, хоча хто його знає...

Статус теми:
Закрита.