Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

а вмене навпаки цикл дуже нерегулярний, тому і сама толком не знаю, що до чого, тому відштовхуюся від УЗД...
    то в мене так і було, коли перші три місяці годувала малу, то груди дуже чутливі були, коли згорнули ГВ, то все припинилося, от минув місяць, і знов груди стали чутливі, хоч ми вже не їмо цицю.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я перші місяці на стіну лізла. Причому, лівою груддю нормально, а праву реально як ножем різали. А зараз - таке щастя від ГВ :) аж самій дивно. трохи болить при прикладанні, але далі - нормально.

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ага:) На тиждень.
    Мені їхні інстанції, впринципі, десь, але ж все одно почнеться або від ЖК приколи після 40 тижня, або від лікарки з пологового, якщо таки надумаюся родити в неї, а не в чергового.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

5. нталька

нталька Well-Known Member

Ну, ви молодці. :) А я вже пізно про таке подумала (. А мені ще й інстанції не десь, особливо з роботою. Бугалтерія хоче одна, лікарка - інше. Називається, не було проблем з вагітністю, то ми щось придумаєм. :8:

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

просто не ходити. Я з 37 тижня жодного разу не була і нічого не сталося.

7. cjomcjomka

як я минулого разу собі гризла лікті! Навіть думала цифру в обмінці затерти, ну але то трохи не альо вже...
    А потім прочитала пару розповідей про пологи (не в нас на ДП), де дівки собі і 2 тижні "скручували". І зрозуміла, що вік живи - вік учись.

8. Raven

Raven Мама малятка

Мені тре було три тижні скрутити, і дурне ж знало про таку мульку. Але в ЖК чесно назвала останню дату М.

9. cjomcjomka

буває :) гострий напад чесності називається

10. ReyeN

ReyeN New Member

в мене таке питання: взагалі коли вже варто йти до лікаря?? я ще не була... і от думаю чи треба з тим спішити... бо як згадаю ті безконечні черги, то аж теліпає мене (((

• мімімі мімімі x 1
  11. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ну, один в один про мене сказано. Але терпить бідолаха, бо ще до того як я завагітніла, то його напарнік на роботі попередив, що коли я буду вагітна, то мусить все терпіти і не звертати на мої психози увагу, бо то вагітне таке. Він мол, коли його жінка ходила вагітна, то мало не задусив її так чіплялась))))). А після вагітності все пройшло. Нє, ну звичайно сваряться, але не в такій кількості, і по суті.
    Згадалось мені, як я один вечір псіхоз дістала. Як я стрималась, щоб весь той бруд на чоловіка не вилити, не знаю. Але зранку коли прокинулась, як рукою зняло. Аж сама за себе горда стала, що змогла стриматись.

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

а який у вас термін? Я цей раз пішла в 20 тижнів.

13. ReyeN

ReyeN New Member

приблизно 8

14. Inglor

Inglor Well-Known Member

Також думаю, якщо нема жодних проблем, то швидше не варто.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

хіба щось хвилює)
    я як буде все добре, піду не раніше 22-25. узд сама собі назначу і разок здам кров на гемоглобін і сечу)
    бо зі Златою стала на облік в 6 тижнів!

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

ого а чо так рано якщо не секрет?)

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

бо токсикоз і ацетон в сечі три +++. я тоді не їла і не пила. тре було рятуватись) пішла в ЖК, а вони заодно і на облік поставили

18. uliana

uliana Well-Known Member

Аналогічно,минулий раз так ставала,тим більше моя Г буде у відпустці і сказала прийти після, коли зможу)

19. Vika

Vika Well-Known Member

в сусідній палаті всіх дівчат приблизно на моєму терміні колять фолікуліном. шо то таке.
    мені ніц не пропонують, лиш аналізи здала і молочницю лікую, сижу в дома, під вечір чоловік возиь на спрінцування.
    в неділю вже ПДП.

20. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

З Яною ставала на облік в 14-15 тижнів, то питали чого так пізно, цікаво, що тепер скажуть..
    аналогічно, здавала два тижні тому сечу і кров для самозаспокоєння.

Статус теми:
Закрита.