Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

та ясно що нормально)) в них ще ж нема жодного режиму)) прокинулось собі тай товчеться)

3. нталька

нталька Well-Known Member

А я поплачусь. ( Так я тішилась, що я здорова цьотка і все більш-менш добре, і малявочка моя молодчинка, не завдає мені зайвих клопотів зі здоров"ям. А тут шось останні тижні тиск почав скакати негарно, тепер виявилось, що камінчик у нирці збільшився, хоча й кажуть, що то до тиску відношення не має, і просто спостерігати, але слова "та, великий камінь" не дуже оптимізм навіюють. Ще виявилось, що мацьопа лежить дуже низько. Лікарка на узд знервувалась, бо ніяк не могла добратись, щоб зробити заміри які вони там в голівці міряють чи дивляться. Знервувалась, що потім і ніц не захотіла пояснювати, фото не зробила, вийшла. Неприємно. ( Тільки помічниця її сказала, що треба відлежуватись і нічого не носити важкого. А я й так, ніби не перетруждаюсь, і аж ніяк не підозрювала, що така халепка. І хотілось би, щоб хтось заспокоїв, але до кого звернутись? Лікарка з жк у відпустці, а напарниця її ну вже занадто перестраховується. Дівчата, може дитина, ще піднятися, чи то вже як опустилась, то вже все?
    І цікаво мені як то по місячних один і той самий лікар один раз каже одну дату ПДП, а наступний раз - іншу. Там же нічого не міняється.:confused:

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

мені якраз зараз найгірше з усього оте тріскання в тазі, затерпання, десь там в тазовому зєднанні, як сиджу і ходжу, то не болить, а ось лежати важко, не можу примоститися.
    я на 19 тижні сама ходила ще, бо на обліку тоді ще не стояла, а тепер на 31 була, бо лікарка з ЖК наполяла через низьку плацентацію при попередньому УЗД.
    Думаю, що як мінімум ще раз доведеться йти, але вже би пере самими пологами, бо так любить лікар, в якого хочу народжувати, та й добре би знати , що там і як з тим обвиттям буде поближче до пологів.
    чекання мабуть зараз найважче дається... я собі не дуже уявляю, я кто чекати, бо народила перший раз 38,5 тижня, досить несподівано для себе, але судячи з відгуків дівчат щодо повторних вагітностей і терміну пологів, я так розумію, що то не показник, можу теж так довго ходити )

rununkulos, katysik, а ви в однієї і тої самої лікарки народжувати зібралися? ;-)
    взагалі то чекати важко, але зараз варто добре відпочити, відволіктися, набратися сил.
    шкода, щоправда, що відпочинком неможливо запастися наперед, але пасувало би, бо далі просто не дадуть ))))))

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

в мене було аналогічно - за жодними прикметами я просто не могла народити першу дівчинку )))) а таки народила ))))
    - це точно )))))

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

ну я не лікар, але своїм досвідом поділюся, не знаю, чи зможу заспокоїти...
    мені на 19 тижні на УЗД сказали, що шийка матки вкорочена, і то так настрахали..., вже мала привід перейматися, звернулася до лікаря, я кого народжувала, то заспокоїв, сказав, що все там нормально - виявилося, що так і є (за той час я собі вже встигла навигадувати, що мене чекають операції з підшивання шийки ))) тепер самій зі себе смішно).
    2 тижні тому потрапила в ЖК до напарниці своєї лікарки (бо та у відпустці), так ця лікарка теж мене страшила тим, що дитинка низько розташована, наполегливо рекомендувала носити бандаж. Може і Ви спробуйте? думаю, що то не зашкодить, бо і моїй сестрі лікар з пологового при такій ситуації радив бандаж.
    Чесно кажучи, мені цей варіант щось не дуже підходить, бо той пояс мені тільки заважає, думала, що неправильно його вдягаю, так ні - все добре з тим. А в поясі мені всерівно не краще.
    Загалом Вам мабуть таки краще важкого не піднімати, поберегтися, таке точно не зашкодить.

5. katysik

katysik Well-Known Member

Ага, буде весело якщо разом приїдемо в ПБ або попадемо в одну післяпологову палату (за умови відсутності платних палат) :girl_yes2:

6. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

та бачу-бачу, що шанси у вас двох скласти одна одній компанію дуже великі )))))
    зате буде весело )))

я вже серйозно взялася до збирання сумок в ПБ, мало що залишилося купувати. Єдине, що ніяк не можу зупинитися з дитячим одягом ))) собі вже маю все потрібне.

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я нині дико хочу спати, причому тільки ляжу на диван - моментальна відключка. При тому, бажання сну не заважало знову наварити купу всього і в таких кількостях, чого я в притомному (тобто невагітному :girl_crazy:) стані і близько б не робила. В хаті і так душно, а я ще й помогла температурі піднятись :d23: Притарабанила додому дві здоровенні сумки, ще мені було мало, але здоровий глузд переміг (ну та, де ж я буду чекати, поки чоловік приїде ввечері і все мені принесе, якщо я можу сама :girl_crazy:). Зате відчуття внутрішнього задоволення - неймовірне!
    Завтра тягну чоловіка зранку на якусь ближню водойму, але маю підозру, що мені там певно купатись вже не тойво-во, правда?

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я те саме:) Маємо вареники (що в притомному стані буває в нас раз в пів року) і шарлотку. Але мені старша дитина помагала ліпити, во:girl_cool:
    Боюся ночі, ех. Тільки б поспати трохи і не напухнути до ранку.

9. Gudz

Gudz New Member

Тримайте дівчата за мене кулаки, томущо завтра я збираюсь на весілля:girl_wink: і прошу коханого синочка ще деньок посидіти у пузику. Манікюр, педікюр :d23: . Торби беремо в багажних, паспорт і обмінку, все як має бути :girl_haha: Напевно думаєте, баба здуріла :connie_pull-pigtail Ну а що сидіти вдома і вичікувати?! А в понеділок після обіду черговий огляд, день ПДП, такщо можна їхати і здаватись:girl_haha:

10. katysik

Я особисто буду тримати за Вас кулачки:girl_wink: Погудіть на славу, наїжтесь смаколиків різних, з пузіком потанцюйте :) Думаю синочок Вас чемно послухає і посидить ще в животику

11. Loyal

Loyal Well-Known Member

Все, я передислоковуюсь на інші теми ;) Нас сьогодні привезли з ПБ. Не дотягнули 3 дні до ПДП (народились 1.08). Щасливі здорові вдома.
    Пи.си Добре, що тепер не тримають довго в тих пологових. 2 дні - і додому на 3-ій

12. hitrynja

hitrynja New Member

Дівчаточка, у мене халепа. вчора чогось недоброго з'їла, після обіду почалась діарея, а під вечір піднялася температура. І то так - спочатку ніби не страшно - 37,3, а потім буквально за 40 хвилин до 38,3. Пила ентеросгель (гидота то для мене фу), вугілля і пила по горняткові води/чаю кожні 40 хвилин. цілу ніч не спала((( серед ночі випила таблетку парацетамолу, бо температура не падала - але від нього помічі ніякої не було. уже десь о 3 почала знижуватись температура.
    станом на ранок - діарея, температура 37,2. продовжую приймати те, що приймала, але може ще що порадити попити, щоб скорше вивести токсини з організму? дуже переживаю за малечу, аж плакати хочеться.....

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я в такому випадку пила багато води, слабогазованої але мінеральної, вугілля, Фестал, міцний чай з чимось не важким на шлунок. Це перейде. Будьте уважні з продуктами в спеку.

Вчора погуляли добре, на суші ходили. Якось так час біжить. :girl_dance:
    А ще зла, стояли на зупинці, підійшла літня жіночка "вам з такими ногами вже тре в лікарню, і бла-бла, от в мене (за царя Гороха) купа проблем з тим було, і білок був 6 і т.д." Я розумію звісно, що люди не зі зла, но нашо мене страшити. Ножки в мене і правда спухлі - але через взуття закрите, воно якраз ще більше накоплюється рідина, там де пальці і щиколотки. Правда зранку краще, але все одно до кінця вже днів 5 не стухають. Я вже й не знаю..

14. Heureuse

Heureuse вірю...

а в мене новий прикол- жахливо болять стопи. раніше було таке лише після довгих прогулянок, а зараз навіть от тільки зранку встаю з ліжка і вже болить. реально так ніби я вже кілограм 100 важу і важко себе носити :girl_crazy: і ото шкутильгаю я як старенька бабця через ті ноги і той таз. звідси питання- а що далі буде? :girl_in_dreams:

15. Відповідь: Для майбутніх мам (9)

І в мене, напевне через жару вже десь з тиждень ноги як пампухи, до того все було добре, а тут аж страшно дивитися... зранку ніби все добре, а ближче вечора сильно набрякають. Сьогодні лялі в животику 33 т.

16. Savchenko

Savchenko Member

Малеча вже не товчеться вночі, то напевно біля татка їй спокійніше спиться :girl_in_love: Стала помічати, що час від часу чи то тиск так піднімається чи що: от коли відчуваєш тривогу, то так ніби зжимається всередині все, відчуття хвилювання от щось такого плану, але я не хвилююсь - навпаки розслаблена і спокійна... І ворог номер один печія: думала минеться, але я раділа раніше, що токсикозу не матиму, тепер це... Мало не забула помітила що навколо сосків появились такі кровопідтьоки чи як правильно назвати, як темні кровянисті жилки, а на животі нічого немає...Ніде не вдарялась та й бюстгалтер ношу нестискаючий...Зачастила в темку "збираємось до пологового" і одяг переглядала в нет магазинах і в мене паніка: я не знаю яким він має бути, який розмір в якій кількості...пологи на жовтень і не знаю чи одяг не затеплий куплю чи навпаки захолодний...він весь такий маленький,розгубилась я:girl_blush2: Якийсь такий допис вийшов каламбурний:girl_blush2:

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Була нині на озері! Краса! Щаслива, що витягнула і переконала чоловіка. Сама не купалась (і щоб не спокушатись, то навіть купальник не брала, і добре що не взяла, бо точно б зробила фінальний заплив). Зате малий з чоловіком накупались. Ще обіцяли мене нині гарно вигуляти :girl_cool:
    А от малеча мене своїм притиханням лякає. Вчора сиділа досить тихо, так ще й вночі не рухалась в звичний час. Вона і так не особливо активна, а ще й оті притихання...

18. katysik

Забрали сьогодні нарешті наші фоточки з пузатенької фотосесії, довольна як СЛОН!!! :girl_dance:
    Ремонт закінчили, всі приготування і справи теж, тепер можна спокійно чекати такого довгоочікуваного дня ІКС... :girl_in_love:

19. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

А в нас скоро буде безрозмірна папка фото "День перед пологами",який поки так і не настає...)))

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я вчора була! і також не плавала, хоч ножки помочила трохи у водичці) сиділа весь день під парасолькою в тіньку, але таки встигла десь сонця трохи хаппнути. а ще шашличок, кукурудзка...ммм... краса!
    завтра маю візит в ЖК. поїду раненько, поки нема спеки. може нарешті зроблять мені то КТГ.
    маю і вихвалялку - перепрала всі дитячі речі, надіюся і попрасую на днях.

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

о, на рахунок рухів. наша мацьопа щось також останні кілька днів любить затаїтися. може то все спека? вже хочу завтра почути в ЖК, що все ок

Статус теми:
Закрита.