Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Ха-ха :) Щось схоже і у нас. Лікарка з ПБ сказала, що зараз дуже добре вести відкрите статеве життя, що добре вплине на шийку матки і все таке, а він як то вчув ніби і втішився, але каже ну його, ше вродиш швидше, мені то треба :girl_haha:

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ти зле просиш ;) Можна з лекцією про користь на пізніх термінах :)

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Сьогоднішнє УЗД мене розстроїло, так ніби все добре, низька плацентація не підтвердилася, але виявилося обвиття пуповино 2 рази... і я вже переживаю.

В ЖК маю йти вкінці тижня, знову аналізи, щось мене зачасто туди гонять.

Новина про обласний пологовий (медінститут) мене дуже радує ) якось вже там звично, не страшно, бо не нове, а знайоме.
    Завідуюча ЖК мені минулого тижня теж казала, що Батальну закриють з початку серпня на ремонт, і що інші пологові будуть відкриті.
    Правда уявити переваження тих відкритих пологових на той час страшно, то вже буде творитися!

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

До часу пологів дитинка може ще купу раз розкрутитись-закрутитись. .При першій вагітності теж ставили подвійне обвиття на вашому терміні, народився малий без обвиття. Цього разу обвиття станом на 30 тижнів не було, але не факт, що не з"явиться до пологів. Зрештою, це "діагноз" не для Вас, а для акушерки, швидше.

6. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Якраз дописувати це хотіла )))) так і знала, що хтось доповнити не забуде ))))
    Я просто тим хотіла відмежувати цю "процедуру" від стимуляції, яку зазвичай використовують ))) навмисне написала про окситоцин.
    окситоцин там теж буде присутній))) а про простагландини - то навіть місячні в жінок від такого менш болючі )))) (якщо перед ними є відкрите статеве життя.)

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Хочеться вірити, бо я з цим вперше зустрілася, в донечки не було обвиття жодного разу підтверджено УЗД, а тут я підозрювала, що буде бо мале так крутиться, іноді аж боляче стає.

7. katysik

katysik Well-Known Member

У нас теж є одне обвиття навколо шийки, сподіваюсь малюк до пологів розмотається :girl_yes:
    У моєї подруги малий родився з подвійним обвиттям навколо шиї та ше й ручка була обмотана один раз, родова діяльність була слабенька, ще й тужилась вона неправильно, але слава Богу все добре закінчилось, правда ключицю малому зламали, бо по-іншому ніяк не можна було...

8. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

так бачу шо то мого мужа тре буде проконсультувати, а то не дотримається моє пузо до 1-го числа:girl_wink: А тут оказується, що можна вже і цього тижня.
    Я щось сьогодні тако в собі спереживалась. Склала всі сумки в ПБ і так мене низ тягне що то капут. Але і мальота товче як ніколи теж добряче. Ух, не можна мені таких новин на голову з бухти барахти взвалювтаи:girl_nea:

9. Inglor

Inglor Well-Known Member

Хто знає, на скільки часу?

---------- Додано в 08:01 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ----------

І нам ще трошки є. По моїх підрахунках 1 жовтня, але думаю, що ми швидше захочемо народитись.

---------- Додано в 08:08 ---------- Попередній допис був написаний в 08:01 ----------

От в тому є наша проблема. Все самі та й самі. А мені всі лиш говорять, бережи себе, пожалій. А я не можу. Бо тоже думаю, що ніхто мені не вгодить. По хаті товчусь, сумки тягаю, бо відітєлі муж на роботі, а мені вже конче тре. Ну і не дурна я? Нє, щоб мужа дочекатись.

10. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Сьогодні пів ночі мучилась, не могла заснути. То на тому боці не добре, то на другому, то спина болить, то живіт підниває, то малюк тлумиться. Якийсь такий період настав, що все болить, тяне, сил зовсім нема. :girl_sad:
    А я так раділа, що проблем зі сном в нас не було. Гарно спала, і синочок собі режим виробив, просинався тоді коли і я. Тепер, мабуть, місця йому вже мало.:girl_impossible:

11. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

а мені вже сказали більше не приходити, і мене вже відпустили під мою розписку до ПБ

12. sanches

sanches Well-Known Member

Та не дурна, я сама така ж... Від тягання сумок тільки пару тижнів тому збилась. І відразу муж почав якось більше жаліти, більш уважний якийсь. Навіть сварить мене коли встаю йому сніданок готувати - каже щоб побільше висипалась...:girl_cool:

В мене теж такі попередні ночі були. Живіт живе окремим життям від мене, принаймі окремі спальні місця в нього є (бо мушу щось підкладати коли на бік лягаю). А сьгодні, о диво, встала всього 2 рази і спала більше-менш... (аж схивлювалась від того :girl_wink:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ги, ну, ви дєвочкі дайотє.))
    Я чула що на 9-му місяці взагалі не можна, а тут така інформація...)))
    А мене напевно процес гніздування ще накрив.
    Вчора чоловік отримав чергову порцію шкандалю з приводу того як йому ніц не треба, а я всьо сама та й сама. І то нічо, що сам ремонт забацав, сам поприбирав, але нє, мені тут не так і тут не так. Бурчу... бурчу... :girl_cray:
    Я вже то знаю
    А що можна зробити, щоб не ходити?
    Я чемно відходила, але зараз вже реально не бачу змісту.

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А я собі того разу заплутала сліди з ПДП остаточно, чому дуже тішуся, там тепер без 100 грам не розберешся:girl_haha:
    По місячних в мене ПДП на 12 листопада, я собі його "посунула" на 18. На першому УЗД Прокопчук сказала, що дитинка більша і поставила на 9 листопада, в ЖК лікарка наміряла на 13, але сказала, що можу й до кінця місяця ходити, раз малу родила в майже 42. А на другому УЗД вже поставили мені на 17. Ну і ця малеча менша, ніж була Юстинка на такому ж терміні, то може ще й тепер походжу довгенько. Словом, десь там в листопаді народжу:)

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ----------

Виключити телефон і не паритися;)

15. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Те саме) Я вже сама нічого з тими тижнями не розумію. Плюс в мене місячні завжди були з нерегулярними циклами. Наш проміжок - від 7 до 19 листопада. Десь так :)

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я - "десь там в жовтні". По місячних ОДП 4 жовтня, але малі народились в 42 тижні, тож цілком міг би бути і мій ДН - 12 жовтня :)

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

в мене і перший раз була плутанина, і другий...
    по місячних виходить на 7 грудня, а по УЗД на 23 грудня, але все таки орієнтуюся на УЗД, бо доню ставили на 11 квітня, а народила 8...
    Дівчата, в мене зараз груди стали знов чутливі, тобто соски, було таке на початку, потім припинилося, і зараз знов відчуваю, то таке може бути, ну і в туалет бігаю, по два рази встаю вночі, з Яною такого не було, на початку трохи тиснуло, а потім вже в кінці.

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В мене плутанина фіктивна, ПДП 12 листопала, оскільки цикл рівно 28 днів і стабільний. То щоб менше до тих термінів діставалися, бо з малою все було день в день по УЗД, місячних і висоті дна матки, а родила пізніше і всі мені мозок полоскали.

Та може, чого не може. Я ще годую, то часом бувають дні, що відволікаю малу цілий день, бо доторкнутися навіть неприємно. А буває, що нічого не відчуваю. В туалет ходимо теж по черзі з дитиною.

19. нталька

нталька Well-Known Member

то ви ніби й заплутали :), але не для "офіційних інстанцій". Як в жк приходить перевірка, то вони просто беруть карточку, де пише дату останніх місячних, і від тої дати відраховують термін. І більше їх ніц не цікавить.

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Думаю, Марічка собі місячні останні "посунула " трошки :) Можу помилятись, але колись в іншій темі ми з нею вже казали, що обидві будемо по можливості "коректувати термін", щоб після 40 тижнів не захарили..

Статус теми:
Закрита.