Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

в мене з малою теж таке було, то був токсикоз, то на декілька днів пропадав, я теж зразу купу страшилок вичитувала і тільки накручувала себе, а можливо, він у вас припинився взагалі, в кожного це індивідуально...

2. uliana

uliana Well-Known Member

Нє,вже дав про себе знати,але я тішусь:girl_crazy: Тепер тільки про хороше читатиму,а то тягне мене на все страшне)

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Дивні створіння ті мамочки ;)
    Є токсикоз - жаліються, що зле їм, а як пропадає, то жаліються ще більше...
    Все буде добре, у всіх!

В мене був токсикоз до 14 тижнів, тошнило від усього, але не бекала. А на 38-39 тижні - прийшов пізній токсикоз - і мене не тошнило, я зразу бекала, навіть від чаю...

4. Raven

Raven Мама малятка

А я як то брала до голови. Сьодня не тошнить, йолкі-палкі, то шось не то. А на наступний день мене вже лікарі від того токсикозу відкачували.

5. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ай ну! Я так не бавлюсь! Хапило зранку три схватки десь в інтервалі 20 хв... і все. А я вже так чекала свята :sorry:

6. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Я щось особливої зміни в собі не відчула на 30 тижні, єдине, що стало важко самій підніматися з дивана/ліжка, потребую допомоги, або сама встаю смішно викручуюсь :)
    Ну і останнім часом мене болить лобкова кістка... :sad: але тільки в вечері, коли лягаю спати і серед ночі можу її чути, а серед дня, навіть коли дуже активна і багато ходжу не болить, думала навпаки має бути..

7. katysik

katysik Well-Known Member

У нас сьогодні щось схоже - були схватки більше, ніж годину з періодичністю 15, потім 10 хвилин, але 'зла' Ношпа все зняла і ми зрозуміли, що то знов шось не то... :sad: Як я вже хочу в роддом, вже не дочекаюсь зустрічі з нашим карапузіком-гарбузіком!
    А ше такий приколи - зранку мене стошнило і вперше за 'енну' кількість місяців я рвала :girl_impossible: Чоловік вже такий дьорганий ходить, бо що не новий день, то у мене якийсь новий прикол, ех... :8:

8. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Я шось теж підходжу до 30-го тижня з тими самими "приколами". Що з ліжка встати, що вмоститися на сон - дуже важко, цієї ночі взагалі спати не могла не знаю чому (((
    Ще й живіт так росте і завжди в натягненому стані - вже й мазюкаю його олійками-кремами, але бачу трохи потянувся - після першого малого (при тому що вагу сильно набирала) в мене там було дві маленькі розтяжечки, а тепер (худла під час першого триместру) - на світлі видно дуууже багато косих розтяжок, і ще й увесь живіт в таких собі кружочках навколо пор... Сумно...
    Може хтось порадить щось не дуже дороге, але щоби помагало хоча би тепер призупинити розтягування? Бо я вже боюся, що зовсім порепаюся (((( і звичайним кремом того діла не перебити ((((

9. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

кажуть,треба перестати так зосереджено чекати і воно прийде. Це ще не 42 тижні,тому треба якось заспокоїтись. Тільки як?!:rolleyes:
    А,точно....зробити по 10-му колу манікюр-педикюр,епіляцію-депіляцію...:d23:

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчатка, розслабтесь і оберіть тактику "Вагітна - кльово, народжувати - хоч вже!" :) Прискорити ви ніц не можете) тому розслабтесь, чи дома роботи нема ніякої? (як нема, то приходьте, я вам знайду :girl_crazy:)

Ну нашо вам та ношпа? Ліпше в ванну залізьте.

11. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Питання інше...чи хочеться її робити?;)
    Напевно все таки піду помию підлогу "рачки", пришвидшимо надіюсь процес))

Що не в моїх силах, то не в моїх)))Ну не вмію я по іншому. Може якшо б дзвінки безперервні не нагадували, що час піджимає то може б і не згадувала, а так...
    Тож сидимо. Ждьомс так сказать :d23:

12. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я пам"ятаю як мені лікар сказав, коли я лежала вже в ПБ, мотати круги і пити томатний сік! Я том. сік терпіти неможу... але спеціально купила і випила 2л., в той же день кілька кругів кругом ПБ і не знаю чия це заслуга, але ввечері відійшла пробка, я рахувала схватки в ночі і вже зранку сказала лікарю про це! А в обід я стала мамою)))

Останнє редагування: 1 Серпень 2013
  13. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Замовила мужу три літри. Хай тарабанить його додому)) Як не вроджу, то хоть нап"юся наостанок :girl_crazy:

14. rununkulos

Певно,вже і я собі його куплю,тим більше люблю як альтернатива пиву. Та й давненько не пила. Дякую за ідею.
    За одне влаштую трохи розгрузочний обід-вечерю,а то з тим чеканням обїдаюсь як остання "хрюшка":girl_crazy:

15. katysik

Робота то є, але робити шось нема ні настрою, ні сили... Я б тільки лежала :shy:
    А мене вчора на нього потягнуло, правда випила не дуже багато, треба бачу йти допивати :D
    В мене навпаки нема зовсім апетиту, мама вже кричить, що я дитину голодом мордую, а мені абсолютно нічьо в рот не лізе, та ше й нудить далі...

16. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Бажаю вам дівчатка успіху !!! Може якраз:girl_smile:

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:) в останні дні перед пологами мамина відмова від їжі говорить дитині: "Значить, так. Їсти будеш вже молоко :)" А якщо серйозно, то ви собі не їжте, дитя їстиме з Ваших запасів. Природа все продумала, слухайте себе

18. rununkulos

:radist::radist::radist:я хвалитись!!!
    от тепер,мабуть, спокійно можу йти народжувати. нарешті,наша держава про мене згадала і виплатила довгоочікувані ДЕКРЕТНІ!!!

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вітаю!!! я вже місяць чекаю, а тепер бачу, що то ще не рекорд))

20. katysik

Ого, я в шоці! Мені виплатили якось на 20ий день після того як занесла декретний листок в бухалтерію, вже давно потратила ті гроші та й встигла забути про них :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.