Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кіцюня

Кіцюня New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

болить мене поясниця, почалось вчора вечором. як по кухні літала. З початку подумала що нирки, але через ніч перестало. І сьогодні з ранку прийшла на роботу, всілась на крісло і знов почало боліти.Зробила висновок що це спина. Щось порадите, можливо вправи якісь, чи само перейде))))

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Пишите тут що приблизно на 30 тижнi досить важко всiм. В мене теж таке було, що до 30-го тижня льотала, а потiм рiзко здала. Зате пiсля 33-го тижня вся тяжкiсть/ важкiсть/ дискомфорт пройшли, i я почала льотати ще сильнiше, а в 40т. в патологii перед кр взагалi виконувала майже акробатичнi трюки- мила ноги в раковинi, бо душ не працював (уявляете-отак от задирала ноги до рiвня талii i мила, чим доводила сусiдок по палатi до стану легкого?)))) трансу). Отже, 30-ти тижневi пузатiки, налаштовуйтесь на легке продовження вагiтностi:girl_yes:

3. Gudz

Gudz New Member

Як Ви мене розсмішили :D Вчора я так вдома ноги задирала, томущо не хотіла чекати, поки муж буде довго вимиватись... він як це побачив ... в очах був жах :khomyak: ,а мені так стало смішно, що незмогла ногу спустити вниз, вилазив з вани рятувати :girl_haha:

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я так щодня ноги мию :) ну, правда, яЖеЛошадь, а Іриска8 - мініатюрненька, то для неї дійсно акробатично...
    Сьогодні нежарко... такий кайф... Правда, ніч була напівбезсонна, і зрану з того руки трусились. А потім погуляла, тримаючись за візок, - і стало легше.

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А ми сьогодні мали перше узд :) все в нас добре, знову по гестації ставлять більший термін і знову рівно на тиждень. Але я тепер дурненька не буду, буду триматись пізнішої дати і налаштовувати себе на пологи на 42 тижні, а не чекати іх ще з 38 :)
    Зробила знимку і поріняли з Маріччиною на иакому терміні, ну то просто одне лице, профіль один в один :) ех, видно нє судьба мені мати дитинку схожу на мене :)

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

1) щодо "не судьба" - Ви ще замолоді, щоб ставити крапку в тій історії :)
    2) щодо схожості - мені багато хто казав, що малий Сергійко дуже схожий на малого Дмитра. Але схожі вони були хіба темненьким кольором волосся, а зараз вже чітко поділились: Дмитрик - то тато-дідо, а КрихітнийЇжак - то моє, особисте, подібне :)

8. Margarett

Margarett Well-Known Member

9. uliana

uliana Well-Known Member

як вам класно! вітаю:) я вже так чекаю того узд:girl_crazy:

10. Gudz

Gudz New Member

То тіштесь що немає, бо завтра може вже бути.:girl_wink: В мене той токсикоз то був, то не було і т.д.
    А нам з чоловіком ну так цікаво на кого мацьопство буде похоже, що капець:girl_in_dreams: По зовнішності ми зовсім різні, чоловік світленький (зелені очі), а я брюнетка з карими очима, схожості ноль! Вже не можу дочекатись!!! :d25:

11. Heureuse

Heureuse вірю...

і ми! тому я теж вмираю з цікавості яка та наша лялічка буде :)

ходила в жк знов сьогодні- вчорашні аналізи ідеальні :girl_tender: так втішилась, що маю пояснення, чому не буду пити призначених ліків :)

ше по дорозі зустріла коліжанку свою вагітну, вона вже на фініші, тобто з дня на день може народити. і якось я так на неї глянула і не змогла уявити себе на такому ж терміні. зараз здається, що мені народжувати десь через рік :girl_crazy: тобто ше купа часу. а насправді то якихось 4 місяці неповних...

12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а насправді час швидко летить... мені аж не віриться, що нам лишилося днів 45 до зустрічі з крихіткою. а пузик як швидко росте останнім часом! чоловік аж не вірить своїм очам)))
    насолоджуйтеся кожним моментом:girl_tender:.інколи буває важкувато, але то такі дрібниці. кожна мить вагітності така дорогоцінна! :girl_in_love:

13. katysik

katysik Well-Known Member

І ми чекаємо 1-ого серпня :) Ну так вже всі мені пророкоють народження малюка саме 1-ого числа, що аж самій цікаво, авось збудеться :girl_in_love:
    Ха-ха... аналогічна ситуація =) Вже й мене таке 'щастя' спіткало. Кожного дня пишуть і дзвонять з одним і тим самим питанням - Чи ше часом не вродила...

А у нас сьогодні була весела нічка, нормально заснула десь аж половина 7-ої, до того ніяк вмоститись не могла, то подушка під животом мішала, то жарко було, то шось тягнуло мені в спині, вже не знала де себе подіти і що робити :girl_in_dreams:

Щось не видно rununkulos, вона мала їхати сьогодні в ПБ на огляд, може вже зі своїм малятком зустрілась :)

14. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

ще не зустрічала того малятка)))певно йому дуже сподобалось в мами в животику))
    відпустили нас ще на тиждень,хоч казала пані лікарка ще на 38т. скоро будем народжувати.....ех...то чекання. Так вже якось розхолоджує, мені вже й не здається,що то все серйозно і треба буде родити. А так собі спокійно ходжу,навіть бігаю...

15. hitrynja

hitrynja New Member

може комусь стане в пригоді.
    якось зо 2 тижні тому зауважила, що шкіра на долонях стала сухою і навіть якоюсь стягнутою, списала на різні причини. але то вже повторювалось кожного дня і страшенно мене дратувало (у мене комбінована шкіра і що таке сухість, шелушіння я знати ніколи не знала). потім звернула увагу, що шкіра на руках і ногах теж шелушиться. залізла в нет, а там пише, що це поширене явище у 2 триместрі, бо щось там з естрогенами робиться. ну я почала мазюкатися різними засобами: олійками, кремами і дорожчими і дешевшими, і з мертвого моря... все давало короткочасний ефект(((
    врешті написала знайомій, яка варить натуральну косметику і спитала, що можна зробити. вона порадила засіб, я придбала і знайшла те, що шукала нарешті. і шкіру зволожує і тримається досить довго і не шкідливий для вагітних. не сприйміть за рекламу - просто ділюся враженнями (якщо когось зацікавить - можу скинути контакти в ЛС)

16. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ой, як мені хочеться вірити, що це буде лише декілька днів. Бо від тих відчуттів, які є в мене зараз, то мені вагітність стала не в радість.
    сама не очікувала )))))

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Ну, хоч якийсь вже позитивчик))))) Ждьомс!

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Я так розумію, що він вам дуже сподобався. Я б напевно тішилась на радощах, а не всяку дурню в неті вишукувала.

17. katysik

Ми як на нашого карапуза на УЗД дивились останній раз, то чоловік так тішився - казав, що то викопаний він :girl_haha: і лоб його, і губи, і ніс, а ще такі пампулі... Так вже хочеться подивитись на того маленького викопаного татка :girl_in_dreams:

18. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я доречі також вчора задумалась, про те як непомітно вже стільки часу минуло. Недавно лишень дізналась що вагітна, а тут от ще трошки і я зустрінусь зі своїми янголятами....

19. katysik

Аналогічно! Завжди думала, що ті 9 місяців як вічність тривають, а вони так швидко збігли, навіть не віриться... Важко уявити як буду без свого пузіка, так до нього вже звикла! Вже з чоловіком вчора сміялись, що перші дні мене не буде впізнавати, бо гарбузіка спереду не буде :girl_crazy:

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А нам по факту того, що лікар сказав, десь зо 2 тижні лишається. :girl_yes:

Статус теми:
Закрита.