Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

???і в мене по лінієчках на 1 день менше, а ПДП - на 31липня?!

2. katysik

katysik Well-Known Member

Можливо то ПДП по УЗД (типу розвитку дитинки), там ж спостерігається розбіжність в декілька днів. У нас напр. по УЗД на 30 липня, а по місячних на 3 серпня :)

3. Gudz

Gudz New Member

А в мене на 5 серпня, будемо одна за одною :connie_pull-pigtail:girl_wink:

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Ой дівчата, прочитала я дописи тих, кому раптом так себе так шкода стало, плакати хотілося) і себе згадала, в четвер отаке було, а в неділю народила)
    була сьогодні на Узд, ледь додому доповзла, так мені сьогодні важко...

5. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ну раз вже така перекличка, то в нас передбачається на 27 липня))

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Rostuslavchuk, а чому Мед тільки на 2 тижні? Я думала він на місяць закривається в серпні. Просто я на Мечнікова домовилась з лікарем і тільки тому він взяв мене, що Мед закритий буде, тепер думаю - чи не відмовить??? Бо ж маю йти до нього 12 числа, а через пару днів планується кесарів. Бліінн..

7. Gudz

Gudz New Member

З тими пологовими взагалі не зрозуміле... хто на ремонт, а хто на мийку.
    Мед закривають, а Джамбула відкривають на 2 тижні швидше ніж мало бути... Мені в тому плані повезло:girl_wink:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

А нині шось реально сили на нулю. Я стільки всього переробити хочу. І от я бавлюся в бойову бабу, але нічого мені з того не виходить. Сіла щось в нижню тумбочку складати і підвестися не могла. Просила мужа, щоб підняв мене, як підйомний кран.)))) Той ниє нашо я то затіяла, в малого взагалі магнітні бурі, цілий день такий нестерпно не чемний, що жах. Короче, нам весело.

А меню в мене нині взагалі абзац. Сперла цілу капусту, кілограм огірків, пів літри чорниць, дуууже багато згризла моркви і закусила морозивом. Тепер чекаю взриву кишечника.:girl_crazy:)

Бачу, що я таки дуже псіхую перед пологами. Ну, страшно мені, чого тут таїти...:girl_blush2: Така внутрішня напруга і неспокій, що скоро вибухну. Коли гризу щось, то здається попускає.:girl_crazy:
    В когось ще таке є, в кого на носі пологи?

І щодо переклички- ПДП на 15-е липня.

9. sanches

sanches Well-Known Member

і мені :girl_wink: (маю надію, що тих пару днів я вже дочекаюсь)
    ще в когось є...:girl_wink: і боюсь трохи, і переїзд - речі ще не поскладені, а сил вже нема....

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

бо з серпня таки закривають на ремонт Батальну. Тому Мед митимуть по "скороченому графіку", як і Джамбула

11. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

і в нас :girl_wink:

12. hannatal

hannatal Member

і в мене 22.07, а в лінійках розбіжність в тиждень. ПДП збігається по УЗД і місячних

13. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

і в мене збігається.
    але нам ще далееееко - 1 січня :girl_in_dreams:

14. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

не знаю. то я може шось з лінієчками наплутала ;) Я її вроді під перше УЗД підлаштовувала, тепер сама не пам"ятаю:connie_pull-pigtail корочє шось намудрила...
    Ні ПДП на 22 липня саме по місячних.

Перерахувала я по місячних. Все таки 38 тижнів і 1 день зараз. А розбіжність з УЗД взагалі 2 тижні, ставить УЗД мені на 2 серпня. Короче щось ця вагітність для мене це суцільні як не сюрпризи, то пріколи ;))))))
    Йду завтра до лікаря в ПБ, то попрошу шоб перерахував, а то я дивлюсь що і в обмінці в мене тиждень гуляє, тобто так як по лінієчці зараз. Точно пам"ятаю що в обмінку занесли, так як в першому УЗД, тому я так з тою лінієчкою і намудрила, а ПДП в обмінці стоїть 22.07.2013 р. :wacko:

Для тих хто в карму питав і тут. Мед офіційно закривають з понеділка до 1-го серпня, а тоді вже батальну на ремонт. Переграли все через ті ремонти на Батальній:girl_devil:

15. hannatal

hannatal Member

йой, мені то ПДП десь, воно хіба, щоб декрет вирахувати, потрібне, я і так з дня на день чекаю - коли притисне, тоді і підемо, дівчата і ніякої ПДП не будемо чекати, нє?:girl_wink:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій ПДП всі сприймали зі смішком, мовляв точно народжу швидше. Ага, я товчуся як проклята, щойно дві години дерла кухню і то так не шануючи себе зовсім і по вулиці круги за малим намотую і бачу ПДП вже на носі, а ми щось не плануєм мабуть народжуватись ще.)

Доречі, підкажіть хтось як відбиватися від ЖК. Тільки в п"ятницю була, бо подзвонили, закликали, то вчора мала здати кров, сечу і завтра знов до них. Ну, відповідно я нічого не здавала і іти не планую, але ж знов наярювати будуть...
    Ну, і нашо мені вже та ЖК???

17. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

18. Polalex

Polalex Member

В мене хоч ще мінімум місяць в запасі, але стан ідентичний... Вже втомилася боятися :) З першим йшла - то було море по коліно, а тепер якась трусіха стала...

ПДП у нас на 26 серпня. Сподіваюся, що народимося скоріше!

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Аааа, знаю...:girl_wink:
    Мій муж на таке ніколи не піде. Перестрашений.)))
    Ні, я не хочу пришвидшити. Просто кухню після ремонту треба довести до пуття і мені здається, що так як я собі то зроблю, так ніхто мені не зробить. От і пашу.)

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

бо у вас 40 тиждень. А значить- щотижневі візити. А з 40 тижня- щодва дні по приписам.

Статус теми:
Закрита.