Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

пологами :)

а тепер сурйозно - де тисне? Кішку можна робити. На унітазі сидіти помагає? Якщо помагає, зроби собі сідало з подушок, щоб всередині ямка була.

але якщо зовсім серйозно - див. п.1

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

таз в принципі , ну і між ногами. Зранку поки розходжусь, то взагалі хоч плач. Встати з ліжка зранку чи просто після легкого відпочинку - мовчу взагалі.

3. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Можна трошки постояти в колінно-ліктьовій позі, мені помагало, бо як носила донечку, то мала деколи так впиралася, що я ледве дихала. Або стояла ноги на ширині плеч, включала музику і так похитувалася вправо-вліво, то трошки втихало. То вже ваша мацьопа дуже хоче вас бачити :connie_pull-pigtail

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а ви щось з тим робили, щось приймали? а то взагалі отак не шкідливо? бо в мене..як наврочила вона - майже до 7 го місяця був 140, вона каже "щось він в вас все високий. от тобі маєш - був місяць тому 114, вже 103. а цікаво, він завжди падає при пологах ну і при КР?

5. Мар'яся

Колінно-ліктьова не помагає взагалі, а от на унітазі б жила, якби дозволили :connie_pull-pigtail. Одним словом, чекаю

6. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

і в мене майже всю вагітність 135-138....тиждень тому вперше 120, сьогодні 112...

7. Margarett

Margarett Well-Known Member

З власного досвіду. Моя вагітність проходила більше у осінньо-зимовий період. Гемоглобін по-життю не зовсім, маю резус негативний. Був низький, виписала мені докторка пігулки. Я пані слухняна усе робила, бо то життя дитини ... Що думаєте ? з якось там показника Х (вже забулось, пам"ятаю тільки той факт) на три пункти вище за 15 днів прийому препарату. Каже до мене ескулапка та то люкс, пийте далі. Я так стала вдома вже подумала, з чоловіком поговорила, почитала купу літератури про фрукти, що були доступні для мене у згаданий період (гранати, мандарини, апельсини, лимони, хурма (корольок), банани). І давай то їсти. За два тижні на контрольному аналізі у мене абсолютно нормальний показник гемоглобіну, таблетки в шафі. Лікарка - от бачите, що то за чудо-препарат. Так, що деколи (не все) треба трохи і самому викручувати. Так я і до кінця то все їла. І не поправилась, і гемоглобін ОК.:girl_bye:

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

та я взагалі для себе здала так би мовити..думала що немає потреби...а тут 3 тижні лишилось, тре щось трохи його піднімати..

та ось я не проти..тільки кому харчування і не допомогло, кому таблетки чи то всяка хімія не допомогла..знати б що конкретно допоможе..Не хотілось би після КР ходити з ліхтариками у очах.

9. Irusya

Irusya Well-Known Member

Резус до гемоглобіну має якесь відношення?

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ой, в мене так само, як крутився всю вагітність, так і під час пологів випирався гулями, товкся страшенно, аж лікар казала, що мали ну дуже вже рветься на волю)))
    Але мені то трохи додавало дискомфорту, я аж просила малого трохи заспокоїтись, бо під час перейми ще й ті гулі...мені заважало трохи:)

11. Orman

Orman Модератор-бомба

купити коло надувне для тих в кого геморой, або звичайне, і на ньому сидіти.

а взагалі дуже вас розумію і розумію, сама бочком тільки могла ходити. Потім полегшало (це ще до пологів). А так ждем-ждем.

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

Все то буде, без того нікуди. Тільки би тої біди було. То така дурня. Перейде час все минеться і від пологів відійдете, і від анастезії. Все буде ОК.

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

:girl_tender:
    Свято наближається? То може буде, як ти і чекала - трохи раніше?:)

14. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

аналогічно! Пішла до лікаря в Пб,а та здивовано "Ого"-високий, то вже згущується кров! Ага! Не тут то було.І я для цікавості здала раз-другий і маю. Але думаю,то не настільки страшно.Хоча, ще тиждень...

15. Мар'яся

теоретично все може бути, але, думаю, ще навряд, бо то біль трошки з іншої опери наразі (але противнючий страшно). Я собі наразі підтягую всі хвости і хвостики дома, коли ходжу багато і щось роблю, то мені легше.

16. katysik

katysik Well-Known Member

Поки ніби біль низом живота стишилась, правда вже пару разів мене вибачте за слово 'прочистило' так нормально, їсти не хочу - тошнить, живіт твердне - робиться таким квадратним, капець якийсь. Чоловік вже дзвонить до лікарки, бо я морожусь, кажу шо то певно не воно, а він уже в паніці :girl_in_dreams: Ще й егоїсткою назвав :girl_impossible:

17. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А мене болить коли торкаюсь живота в районі пупка.... У вас таке було???

18. бетменша

бетменша Well-Known Member

В мене бував різкий біль в районі пупка. Особливо, коли рухалась. Тому мусила трохи посидіти нерухомо, поки не пройшов. А у вас може там дитина шось придавила

19. katysik

katysik Well-Known Member

В мене теж таке було, а тепер вже 2ий день підряд так ніби підтягує шкіру трохи нижче грудей справа, вже і гладжу і розминаю, а толку ніякого.
    Сказала лікарка нам заспокоїтись, що це лише передвісники, за 2 годинки маємо знову подзвонити.

20. allja

allja Well-Known Member

"Чистить" більшість жінок перед пологами. Слідкуйте за своїм станом, чи не з"явилась/посилилась біль, але основна моя порада Вам - відпочинок! Постарайтеся зараз більше відпочити\розслабитися, поспати - сили Вам знадобляться ще, повірте;) І щось мені здається, що сьогодні-завтра Ви вже народите, хоча я можу помилятися :)

Статус теми:
Закрита.