Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Аналогічно :girl_sad: Кожного дня питаю чоловіка чи не опустився животик і кожного дня одна і та ж відповідь - та яке там... Єдиними моїми передвісниками є постійна тошнота протягом дня і діарея по два рази в день, а більше нічого. Завтра їду в ПБ, почую які нам прогнози лікарка зробить, може якраз ще недовго залишилось :girl_in_dreams:

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Йой, передвісники нині нема, завтра є, або й без передвісників, а відразу гарна і активна родова діяльність ;)
    Погода мене тішить страшне, я так боялась як то я буду доходжувати вагітність влітку, а так гарно все виходить, просто люкс! Навіть з малим, народженим на початку червня я відмордувалась під спекою набагато сильніше, зі всіма наслідками.
    Мене всі лишили в спокої, в ЖК гуляю до 5 серпня, в ПБ маю показатись аж 12 і так мені від того добре, насолоджуюсь останніми тижнями/днями сповна - і в кіно сходили, і в театр, приймаю гостей в своє задоволення і ходжу в гості сама. Ще б так дико таз не болів, то була б взагалі казка, бо то єдине, що мені нагадує, що в мене вже фініш і взагалі вже починає набридати і хочеться швидше народити :)

3. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

в мене з першим малим опустився на 34-му тиж. З 36-го щотижня, а то і двічі на тиж. дивилися на кріслі, трошечки води підтікалим, відкриття невеличке було, а родила на 40-му - за 3 дні по ПДП.
    Так що не вірю я тепер тим придвістникам)))))

Дівчата, кому коли стать на узд показали?

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

в мене Прокопчук за двійню вдвіче більше взяла. А ще робила в іншому місці, так так взяли як за звичайне узд.
    ... я б 120 грн та ще й в поліклініці не платила б...

4. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Покази? навіть не знаю,на Узд виявили порушення кровоплину,а після повторного ніби ні. Але тепер всеодно доктор каже,що краще бути під контролем. Я так не хочу наперед лягати,що капець. Але що зробити?!Пришвидшити щось сама не в силі,а ризикувати життям малечі :nea:

5. Мар'яся

Цього разу опустився в 36 тижнів (що мене страшно тішить, бо я нарешті можу нормально спати і їсти стільки, скільки мені смакує), з малим - не пригадую коли.
    З малим сказали в 12,5 тижнів, цього разу в 11,5. В принципі то з серії "надвоє бабка ворожила" ще, але потім підтверджували всі рази.

6. katysik

Нам перший раз сказали на 14-ому тижні, а усі наступні тільки підтверджували :girl_wink:

7. Inglor

Inglor Well-Known Member

Мені в 13 тижнів сказали, що ніби 2 хлопчиків, але гарантії не дали. Точніше було добре видно одну лялю, а інший ховався. А вже на 21 тижні підтвердили, що точно чекаємо на двох хлопчиків.

8. katysik

Ех, як Вам добре... наш навіть і не думає опускатись, вже так надоїло спати з подушками під животом :no:

9. Мар'яся

ну цього мені ніхто не відміняв :) Але влягтись все одно легше. а так, три подушки для мого сну і нічні перевороти з такииим скрипом (а ще як попа затерпне від отого лежання, бррр)

10. Polalex

Polalex Member

Точно як про мене :girl_blum: Я коли вночі перевертаюся, то диван бідний так скрипить... Завжди переживаю, що малого розбужу тими скрипами. А дихати взагалі важко стало, підкладаю собі 2 подушки, але щось не дуже помагає... З малим в мене живіт опустився за 10 днів до пологів. Цікаво, коли цього разу?

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Ми були тільки на одному УЗД ( в Біомеді ), то перед тим питали ціну - сказали одну. А в результаті заплатили на 30 грн. більше - я так зрозуміла, через те, що двійня. Але ж не в два рази більше :girl_mad:
    В мене з малою взагалі не опустився.

Щось я собі смутно пригадую, що десь колись читала, що вагітним не можна спати на спині. То правда?:girl_crazy:

12. Мар'яся

правда. Але то стосується вже того часу, коли животик більший стає Якщо на хлопський розум і не заглиблюватись в теорію, то під вагою пуза може перетиснутись вена, яка проходить ззаду вздовж хребта і можна втратити свідомість, оскільки погіршується кровообіг.

13. Borsychok

я якраз читала, що це для діток в животику недобре :confused:

14. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ого!:shok:
    А я люблю деколи так спати. Якось зручно мені. І лежу так постійно. Треба значить контролювати трішки свій сон.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

На пузі - нізя, на спині - нізя, на боку - пузіко сила тяжіння до ліжка притягує і все затікає.
    Помню-помню веселі останні тижні в очікуванні.
    Я подушку між ноги пхала.
    От така звичка і після пологів залишилась. Досі так сплю.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

зі слів мого лікаря - то індивідуально. я не могла на спині лежати десь між 7 і 8 місяцем, навіть третє узі мусили на боці робити, а зараз і до того цілком нормально))
    спочатку теж переживала, бо засинаю на боці, а вночі на спину перевертаюся..
    але лікар казала - якщо можеш, лежи-спи, головне - на живіт максимально не лягати (для тих, хто звик спати на животі або змішано - на боці-животі (як я)

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А я хочу таку подушку купувати
    [​IMG][​IMG]

18. Borsychok

ого! а я якраз так і сплю (((

19. Inglor

Inglor Well-Known Member

Так-так, мені казали що щось там ніби перетискається пуповина, і в дитинки відбувається "кисневе голодання". Принаймі мені сказали таку версію.

20. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Я таке також читала не раз, тому і придбала таку подусю для вагітних і годування! ДІвчата, така зручна штука! І між ноги пхається, і під голову, і під живіт! мені дуже підійшла.

Статус теми:
Закрита.