Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

а в мене 94 :girl_sad:
    нажаль
    не піднімається, тому теж п"ю таблетки(((

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Нам теж каже УЗД, що буде сестричка. А в мене якийсь переклин. Назамовляла одягу на хлопчика, воно все таке миле:girl_crazy: В дівчачі речі я вже трохи набавилася, а тут от таке... Всім кажу, що то кумі буде, бо в неї двійня і один точно хлопчик. А інтуїцію гоню подалі, щоб маля не ображалося.

3. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Тю, а я перший вечір вдома проридала. Чоловік був в шоці, питає чого я плачу, а я відповісти не можу, бо сама не можу зрозуміти чого то сльози лиються. Але при виписці з лікарні мене про це попередили і сказали плакати, якщо захочеться. То гормони :)

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а в нас чоловік чогось засумнівався в УЗД :) от підемо на останнє, то нехай там вже йому покажуть детальніше, щоб був спокійний:girl_yes:

5. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а чому? воно на щось впливає? бо для КР погано, для природніх - погано. Ну то не буду так ходити, все одно родити тре)))

6. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я поставила двох діточок, тому що не знала хто буде... а тепер до лінієчки так привикла, що мінят не хочеться....
    А от всі мої знайомі/сусіди і т.д. думають що в мене буде двоє, тому що животик вже ого-го який великий, а до кінця вересня ще часу, а часу.... А я від свого животика просто тащусь,! І знову усмішка... ех! :girl_tender:

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при КР крововтрата більша, ніж при природніх. Тому так. А для природніх 103 аж ніяк не перешкода ( я зі 100 в родзал йшла)

8. katysik

katysik Well-Known Member

В нас гемоглобін, тьфу-тьфу, ніколи нижче 116 не падав, а останній раз то взагалі сто двадцять з чимось був. Чогось завжди думала, що в мене він низький (то певно ще з дитинства так, бо вічно тягали мене по поліклініках з тим низьким гемоглобіном), а виявилось все з точністю навпаки :)
    Хі, у нас навпаки. Після 1ого УЗД (на 14ому) тижні сказали, що буде хлопчик. Я купувала все таке нейтральне, бо сумнівалась. На 2ому УЗД знов підтвердили, що хлопчик. Вже почала купувати все більш для хлопчиків підходяще, але доля сумніву все-таки була, чекала 3ого УЗД, на якому на жаль нам статі не сказали, малявка схрестила ніжки :girl_haha: Ще й зараз час від часу чоловіка мурдую, а може там не хлопчик, а дівчинка, а він каже з якої то радості, я хлопчачі принади крупним планом бачив, а я шось скільки відео не передивляюсь нічого там побачити такого не можу :girl_crazy:

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

то може просити в ЖК щоб призначили штучне залізо? А отой дитячий гематовіт він не допомагає при тому? Харчуюсь я нормально - і м`ясо, і яблука, в принципі ще до вчорашнього аналізу гемоглобін був 134. Просто чи я встигну його продуктами підняти?

10. Polalex

Polalex Member

У мене взагалі перші дні дєпрєсняк був. Чоловік був переляканий, думав, що я не рада народженню дитини. А потім все пройшло: налагодили ГВ, зняли шви, виробили свій графік... Тепер переживаю як цього разу буде. З двома давати раду набагато складніше.

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

:girl_haha: От і в нас така ж ситуація. Чоловік ще з 12 тижня все розгледів, а я досі нічого побачити не можу. Але вже давно звиклась з думкою, що в нас другий син

11. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Вчора була в жк, послухала лікаря, помахала головою на то що він мені радив і доовились зустрітись не швидше ніж через місяць, я сказала що мене стільки не буду у Львові, маю надію що все так і буде:)
    І ми доплюсовуємось до дівчаток, якщо зробити перекличку то мабуть все вирівняється:girl_wink:
    Такі чудові новини, вже стільки дівчаток взяло на руки і обійняли своїх діточок:girl_claping: Всі молодчинки, дуже тішусь за вас. Кожного дня заглядаю на форум і вичитую чи часом хтось не родив, ну і звичайно переживала разом з усіма.

12. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Вирішила на наступний тиждень йти до стоматолога! Що скажете, не буде анастезія шкідливою на моєму терміні???

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

Все, поміняла лінійку... ледве вибрала:girl_wink:

13. hannatal

hannatal Member

якщо це місцеве знечулуння, то не зашкодить
    а я мабуть сьогодні піду в ПБ - щойно в на щоденці помазалося небагато, як би то пальцем мазнув, але то певно початок. А зранку тільки аналізи здала на понеділок на прийом:girl_haha: хотіла ще на УЗД сьогодні, але людей багато, робота в дома є і мальопа почала брикати, мол нема чого вже на то УЗД, то пішла додому. От лежу і чекаю, щоб перейми не почались - до вечора хай ще почекає, зміна зараз не підходяща

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

і ще, як б ви казали, якщо валер"янки вип"ю, то не зашкодить родовій діяльності, а то мандраж починає наростати. В інструкції пише, що вагітним неможна, але в патології при високому АТ призначали настойку

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ми теж до компанії тих, хто чекає на доню :) Нині були на УЗД, все кльово, політ нормальний :) Мацьопка наша розвивається в термін (а попередній раз ставили , що на півтори тижні меншою виглядає), теоретична вага 2900 +/- 200 г, ніяких нюансів нема (що мене найбільше й цікавило). Одним словом позитивний настрОй на пологи є, сумки поскладані, а Андрійко ходить і питає скільки ше йому чекати поки та сестричка нарешті виросте :)

15. Lingerie

Lingerie New Member

не бажано.

16. Polalex

Polalex Member

А ви не настоянку, а таблетку візьміть валеріани. Її мені разом з но-шпою прописували і коли тонус був, і коли нервувала сильно. А взагалі не хвилюйтеся! Всебуде добре :) Вже скоро побачити свою мацьопу!

17. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

І ми вже вдома, народилися в той самий день-вечір, 17 липня, тепер смачно посасуємо цицю і усміхаємося до всіх. Маленьке чудо, з вагою 3400, 54 см

18. hannatal

hannatal Member

свято наближається, свято наближається.....
    щойно відішли води і вийшов корок, збираюся в ПБ, дівчатонька, моліться за мене, бо мандраж - аж теліпає

19. Polalex

Polalex Member

Успіхів вам! Тримайтеся! Хай пологи пройдуть легко і швидко. Чекаємо гарних новин! Молюся за вас із сночком:girl_yes2:

20. hitrynja

hitrynja New Member

мене щось 2 день час від часу болить то в лівому то правому боці - коли от до прикладу вдягаю джинси, то відчуваю як щось напружується, а потім відпускає. то зв'язки так розтягуються?

Статус теми:
Закрита.