Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

отримала смс від Жанни -

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

чисто як моя Златка))

а я вже трохи відпочила і навіть спала дві ночі, і вже животик не турбує. так що ще почекаю з узд)

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ухти! Ну, слава Богу, що так швиденько. Але величенький Андрійчик, козачисько мале :)
    а що ви думаєте, дівки, час так злетить, і ми теж одна за одною будемо писати зріст-вагу і зацьомувати персикові личка :)

4. uliana

uliana Well-Known Member

І в мене часто підниває,особливо,коли малу (майже 15 кг )на руках поношу( навіть не знаю як її перевчити,весь час на руках і на циці висить...груди стали вже чутливі,то трошки напрягає перші секунди годування...трохи нудить,але добре що рвоти нема, весь час маю відчуття голоду)))

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

і я. якщо не їм, то тошнота)) але на диво мало набираю поки.

6. uliana

uliana Well-Known Member

в мене також) 50 кг,але за місяць може зрости:girl_crazy:

7. Polalex

Polalex Member

І я така за Жанну щаслива! Як це класно! :)

8. katysik

katysik Well-Known Member

Яка гарна новина! Все-таки захотів Андрійко народитись у день своїх літніх іменин :girl_in_dreams:

9. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

І я розмовляла з Жанною після її пологів, почувається добре, і вона, і ляля, пологи пройшли природньо, без ніяких стимуляцій і розривів! Ляля вже гамає мамину цицю. Жануська, ще раз вітаю вашу сімейку з такою гарною подією!!!!!:girl_claping::kiss:

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ото прудка дівчина Жанна- з огляду дописів у останні дні бігала- бігала, ще й замовлення умудрялася виконувати і доставляти, а сьогодні фактично з ДП у пологову залу . Ото прудкий синочок у активної мами буде...Молодчинка.

11. Inglor

Inglor Well-Known Member

Приєднююсь до всього вверху сказаного. Дуже рада, що все було так швидко і як зрозуміла пройшло легко.

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Це точно, мені залишилось якихось 2,5 місяці. А це я рахую мало, порівняно з тим скільки часу вже пройшло.

12. Gudz

Gudz New Member

Клас!!! Рада за Жанну, я так і думала що вона сьогодні народить! :girl_claping: Вже аж самій захотілось чим пошвидше побачити свого Зайчика :girl_blush2:

13. Brenda

Brenda Member

Урааааа, я так і знала, що в Жанни все пройде природньо і легко!!!!!!! Я якраз в 6 вечора десь подумала собі: певно, Жанна вже народила... А тут приходжу - і такі чудові новини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_claping:

14. Vika

Vika Well-Known Member

і ми вже в дома. народила 12.07 Петриа чи Павлика ще не вирішили.
    4.300. 55 см. нпродила природньо, без капельниць. за 1.5 год. правда маю 1 шов бо ляль застряг плечиками.
    і маю тепер "в нагрузку" страшенний геморой. як хтось знає якесь дієве лікування-пишіть в карму чи ПП.

15. hannatal

hannatal Member

суупер, вітаю з лялею!! ростіть здоровенькі.
    а з гемороєм я б до проктолога ішла, по свіжому; може гінеколог ваш когось толкового порадить (лікарі ж між собою знаються)

16. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Жання молодець! ростіть здоровенькі і щасливі!
    Я вже так само цілий день думала, що то вже буде таки сьогодні. Приємно чути, що вдалося так легко і природно! І головне мінімум в пологовому. Це і моя мрія )))
    Якось вже задумалася над своїми пологами, час то біжить!
    Всім решта дівчатам теж бажаю вийти на фінішну пряму такою бадьорою, як Жанна (дивуюся, як стільки всього встигала зробити до самих пологів. Я сьогодні день на кухні попрацювала, і дуже продуктивно, бо заморожувала багато всякого, варила декілька страв паралельно, то вже ніяка вкінці дня.)

17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я вже давно хочу, але розумію, що нам ще заскоро)))))
    Вітаю вас. Ого ну й величенькі ви. Ростіть здоровенькі. Дуже тішусь що все пройшло легко і природньо.

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

у мене теж був після пологів, але за два тижні пройшов, принаймні я його не відчуваю.Може зачекайте тиждень-два?

19. katysik

katysik Well-Known Member

А у нас сьогодні знов була весела ніченька... Вже думала, що поїдемо вслід за Жанною за нашим синочком!

Почалось все з болів в спині, чоловік масажував, масажував, але шось то мало шо помогло :girl_blush2: Ну якось з тяжкою бідою заснула. В 3ій ночі просинаюсь від ниючого болю внизу животу, погнала в туалет, переконалась, що нема ніякої мазанини, типу відходження пробки, заспокоїлась, лягла, якимось чином знов заснула, але не на довго...В 5ій ранку знов просинаюсь від ниючого болю живота, та ще й спина знов проснулась. По стандарту знов в туалет для заспокоєння. Спина болить, живіт ниє (але не можу сказати, що дуже сильно, місячні значно болючуші бували), почало тошнити, та ше й діарея....:girl_impossible: Сиділа і думала, що то я маю робити - пити ношпу, будити чоловіка чи йти робити 'брильні' процедури в ПБ... Вирішила лягти, заспокоїтись і почекати... Пів шостої живіт нити перестав, так пролежала до пів сьомої, ніби все захлохло, фу... легше стало...

Як я розумію тепер у мене кожна нічка буде такою веселою :umbrage:

Дівчата, розкажіть мені як то правильно засікається та періодичність між переймами - від закінчення однієї до початку наступної, чи сам час протікання перейми також потрібно враховувати? І ще колись читала (хтось тут писав), що є програмки спеціальні на телефон для засікання перейм, скиньте будь-ласка в ПП, де їх можна знайти і скачати, а то я шось так конкретно вже починаю панікувати :girl_flag_of_truce:

20. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

і я панікую.....але як то кажуть, ще "ні в одном глазу"(( Навіть більше,зовсім не відчуваю,що вагітна 9місяців...повне затишшя...які там тренувальні???навіть не знаю,що це?!
    якби малятко не випирало тозліва,то справа, то взагалі не сказала б, що там хтось собі живе.

Статус теми:
Закрита.