Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

та ніц нового вам лікар і не скаже. Бо все-рівно відправить спочатку до чергового. Якщо є бура мазанина- працює шийка матки.Тому поки регулярних перейм немає- точно нема чого їхати на огляд- з мазаниною і на терміні поза 40 тижнів будуть активно зараз у патологію пропонувати офомитися. Хіба мазня буде сильнішою і з бурої стане червоною- тоді у пологовий треба відправитися і без регулярних перейм.

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

я 8 днів ходила з відкриттям 1 палець і повним відходженням корка
    а в ЖК лікар не буде брати на себе відповідальність огляду на цьому терміні. Прийдете з такими скарагми- скерує у пологовий
    тут ще слідкуйте, щоб води потрішки не відходили при такому "підтужуванню". По так інколи можна і не помітити відходження- моя сусідка по патології у день своїх пологів бігала кожні 30 хвилин в туалет. А коли увечері потрапила на огляд чергового- вод уже не було зовсім ( вона цього і не помітила, а Іванойко все у неї допитувався, коли вона води "згубила" і який уже безводний період)

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

оце зараз до цього дійшла. Але ж це теж перейми. У мене живіт власне нив, а не хапав. А на КТГ фіксувалася чітка перейма.Тут основне регулярність і скорочення інтервалу. У мене узагалі класичного "хапало" не було. Нив живіт , потім- сильніше нив і із скороченою періодичністю, але все-рівно на місячні у мене куди більше боліло. А вже у останні 7 годин живіт навіть не нив, зате дуже боліла поясниця і кожна кісточка спини-тазу. І навіть після стимуляції боліла більше спина, ніж відчувалися класичні перейми
    води не відходили ( щоправда був плоский плідний міхур. тому самі б вони на початковому етапі і не відійшли б), живіт просто нив. Але періодичність і скорочення інтервалу відслідковувалося.

2. Bulbashka

Bulbashka Active Member

От того і боюсь. Тому вирішила, що будемо перечікувати дома перейми. Хоча з моїм кіпішливим мужем сумніваюсь, що довго витримаю оборону, але точно зразу в роддом не полечу. Спеціально перепитувала лікаря з ПБ скільки часу можна перечікувати дома, то вона говорила, якщо дома комфортніше переносити біль, їхати коли перейма з періодичністю 5 хв. І це враховуючи, що ми не львівські і до пологового вдень по часу десь 1,5 години їзди, вночі за годинку мали б бути.
    Але то я зараз така геройка, нічого не боюся :connie_pull-pigtail
    Будемо бачити по ситуації. А то вхопить мене і буду переживати,щоб нічого не пропустити. Як не як відповідаєш не так за себе, як за крихітне життя.

3. сніжна

це для тих, хто народжує вперше. Для тих, хто народжує повторно- це 10-12 хвилин .У них шийка відкривається скоріше, оскільки не так щільно закрита вже після попередніх пологів ( зрештою, по формі вічка шийки матки буль-який гінеколог встановить, народжувала колись жінка чи ні)+ еластичніша і м якша ( за вийнятків випадків хіба наявності рубців після лікування ерозій чи хірургічних втручань)

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене другі й треті пологи починалися з того, що я прокидалася, коли інтервал був 5 хвилин. Після того до народження дитини минуло 4 години з другими пологами і 4,5 з третіми. Перші пологи почалися з інтервалом у 20 хвилин і тривали 6 годин. У пологовий я приїхала десь за годину до народження дитини з інтервалом у 2-3 хвилини.

5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Мене кесарили, але ж захочеться колись і другу лялю. То який інтервал буде для мене? 5-7хв, чи 10-12?

6. Heureuse

Heureuse вірю...

ну Жанна прямо герой останніх сторінок :girl_wink: молимось за вас і чекаємо втішних новин!

а ми були сьогодні на другому узд і сказали нам, що наша ляля, то синочок :girl_tender:

важить наш пампушок вже 415 г, живеться йому комфортно, все в нього добре :girl_in_love: розвивається трошки швидше терміну, тому посунули мені пдп на 27 листопада.
    хотілось дивитись на той екран ще довго-довго, бо та ляля така реальна, така наша і ще так довго чекати, щоб знову її побачити. ох, накрило мене щастям і вилазити не хочеться :)

7. Judice

Judice Закохана в гори ))

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

коли я ставала на облік з Сергійчиком, мій лікар після огляду думав, що Дмитрика я народила сама. Може, тому, що КР був зроблений на суттєвому відкритті?
    А в куми від природи форма вічка - рисочка. То їй казали лікарі, що їй дуже пощастило - буде легше народжувати. Цікаво, чи справді так...

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Надзвичайно! Будете тішитись не менше!

9. katysik

katysik Well-Known Member

Пригадала себе :) Теж дуже хотіла дівчинку, навіть казала, що якщо буде перша дівчинка, то хватить мені і однієї дитини, то чоловік так на ту фразу завжди ображався. І коли на 14ому тижні нам Прокопчук сказала, що буде хлопчик, була у мене якась доля розчарування (і як я могла бути такою дурною :girl_impossible:), а чоловік тішився як СЛОН, всім вихвалявся, що у нього синочок буде! І хоча ми ще в пузіку, вже не можу уявити свого життя без того нашого малого коханюсика :girl_in_love: Будуть у мене два найкращі і найрідніші кохані хлопці, а колись, як Бог дасть, ще й маленька бусіночка буде

10. сніжна

такі показники розраховані на природні пологи. Оскільки перші пологи- КР, шийка ще досить пружна.Інтервали, в принципі, це середні загальні показники, на які радять орієнтуватися лікарі у загальному. А решта- суто індивідуально. Бо он Ліля пише, що
    у мене ж інтервал у 20 хвилин тривав години 3- 4, зате інтервал у 3 хвилини- годин 5 -6. Оскільки відкриття не просунулося ні на см за ті майже 10 годин і далі становило неповних 2 пальці, підключили під систему. І ще під системою, з фактично безперервними переймами пройшло ще майже 7 годин. Моя мама розповідала, що мене народжувала налогічно- перейми з інтенсивністю у 2-3 хвилини йшли майже 12 годин і ще потім під системою майже стільки ж. Зате коли народжувала мого брата ( другі пологи), то при такій же регулярності практично одразу у 3 хвилини від початку пологів і до кінця пройшло лише 3 години.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

так.Є різниця між шийкою матки при плановому КР та при ургентному вже на певному відкритті.

11. Людок

Людок New Member

як про мене написано))
    приїхала з відкриттям 6 см.
    і потім, ще пошкодувала, що заскоро приїхала, дома значно комфортніше
    але кажу зразу, це кожен вирішує на свій ризик і страх
    бо

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Певно наша Жанна таки поїхала ПБ! Дай Бог щоб усе пройшло швидко і добре!

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я про те, що то узагальнення. Інструкції то таке, вони часто не справджуються.

14. katysik

katysik Well-Known Member

А мене щось кобчик почав боліти :o, шось шо не день, то добрий день... :connie_pull-pigtail

15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Видно все таки Жанна поїхала за Андрійчиком. Дай Боже, щоб все пройшло легко. І чекаємо гарних новин від Жанни.

16. Polalex

Polalex Member

Я теж так подумала. Не заходила на ДП пару годин - бачу, нема вже від Жанни повідомлень. Тримаю за неї кулачки!

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Жанна написала в темці "Молитва за дар материнства", що їде в пологовий, так що чекаємо гарних новин.:girl_in_love:

18. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

сподіваюсь, що Жанна не образиться на мене, що я тут пишу замість неї, але маю таку гарну звістку, що не можу не поділитись)) Жанна кілька хвилин тому стала вдруге мамою :d25: - вже має синочка Андрійчика!
    Жанно, Тобі - найкращі вітання! Ростіть гарні та здорові!:connie:

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Яка класна новина, основне, що швидко, щиро тішуся за них:girl_claping::girl_in_love:

20. hannatal

hannatal Member

Богу дякувати, що вже. От тобі і нерегулярні перейми. Я чогось аж спереживалася, як ми тут півдня "родили" і почала сама готуватися - робота мене взялася - кульки пакую

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

я би вже хотіла, але не сьогодні вночі

Статус теми:
Закрита.