Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Jalla, мабуть уже скоро! тримаємо кулачи і будемо молитися за вас з малюком:girl_tender:

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дуже дякую всім, дівчата.
    А я ще за компанію з малим сіла їсти. Знаю, що то не правильно, але так пробило- капець.)))
    Не думаю, води рідкі, а то просто мазанина, але і вона вже кудись зникає.
    Я ніц не знаю, навіть як перейми не стимульовані мають виглядати. Тому й пишу як "першороженіца".))))
    Я надіюся, але щось не віриться. Знаю, що після відходження корка ще можна кілька днів проходити.
    От власне-власне, що лікар мені все гарно і чітко роз"яснив коли збиратися їхати (перейми наростаючі, регулярні, валерянка з ношпою не допомагають), а я виходить зробила все не відомо як.

3. hannatal

hannatal Member

в мене після відходження корку за півгодини починались перейми з коротким інтервалом. Боліло, але не до крику . За три години повне відкриття. Коли прийшла в ПБ - вони з мене сміялися, мол, мені ще на танці можна йти, поки не засікли інтервал - тоді було не до сміху. Зауважу, що у двох випадках води були цілі і НЕ ТУЖИЛО:girl_nea:. То в цілому від корка до народження пройшло 4 години. Але то все індивідуально, тому другийраз я після відходження корка бігла трапцем в ПБ і третій теж побіжу.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

От мені якось дивно, бо в мене стихли. Зараз час засікаю, то 15-20 хв, вже ніби знов "розрулюється", але щось слабувато. А з ранку було і 5-8 хв і то так хапало не милосердно. Я в проміжках збиралася, а коли був пік, то вже нічо не могла. І тут вийшов корок- і в мить все стихло. Короче все з точністю до навпаки.))))
    Мені лікар казав день-два ше можна ходити, а у нас в розповідях писалося що навіть хтось більше тижня проходив після відходження корка.))

Але мене тужить ше троха якшо чесно, але я думала то кишківник. Він щось бушує в мене останнім часом, хоч діареї нема. Просто тужить і біжу, перепрошую по "большим дєлам")) і так щогодини.

5. hannatal

hannatal Member

то і з хвилювання може бути.
    А ви не можете десь близенько в ЖК чи поліклініку попроситися (щоби не в ПБ), щоб вас глянув лікар. Змотивуйте тим, що дитину нема з ким лишити і нехочеться чоловіка\свекруху лишній раз дьоргати, якщо то ложна тривога. Думаю, за чукулядку, вас послухають

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та в мене ЖК під носом, але я така нечемнота не відвідувала їх останні два тижні, аналізів не поздавала, то думаю вони мене зустрінуть хіба що з буком.))))

7. hannatal

hannatal Member

то в інший кабінет заскочте, чи як, чи наплетіть щось, мовляв "от сьогодні хотіла на прийом, а тут так сі стало, і пониває давно, думала, що з дня на день от-от, а то затягнулося". Головне, щоб вам було оптимально і без лишнього кіпішу. Зрештою вам вирішувати

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Жанно, Ви про всякий випадок гляньте в неті, як правильно зловити дитину на виході:girl_blush2: Мене особисто перший раз добре навчив, що краще пізніше, ніж раніше.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та просто я на обліку в зав. ЖК стояла, то думаю як глянуть в обмінці її фамілію, то штурмом відправлять до неї.
    То шось не то...:girl_nea: А там черги, довге пояснення де то я була стільки часу і т.п. купа менінгіту. Напевно то вже легше на мечнікова мотнутися.
    Каже чоловік дзвонити до лікаря. А я вже сама заплуталась.))) Чого я маю до нього дзвонити? Всерівно скаже їхати на огляд, а там як вчують що з ранку корок відійшов, то вже й не відпустять.

10. Leila

Leila Well-Known Member

Жанна що ти думаєш що лікарка в ЖК тебе насварить, ти думай а сееб і за дітей. піди хоч на огляд, тим більше якщо недалеко.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

То я кажу чоловіку по телефону "ти собі спокійно працюй, не видзвонюй щогодини, а там прийдеш з роботи, розберемся".))) А він мені "угу, диви, щоб я як буду йти під вікнами вже плач дитини не почув..."))))

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Знов пішла мазанина вже майже темно коричневого кольору.

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В мене мазалося весь період перейм (а то більше доби). Можна приймати ставки, коли Жанна народить:)

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Хочу нині хоча би до 12-ї ночі.) Нехай вже Андрійчик народиться на Андрія.:)

Дзвоню до лікаря, поки не бере трубки. Хочу запитати чи то ще можна почекати, чи їхати. Най він мені скаже, мені буде спокійніше, а ще чоловік наярює, "дзвони і дзвони"...
    Щойно подумала, що якби мала доступ до нету в пологовому, то певно б і народжувала разом з цією гілочкою:girl_crazy::girl_haha:

14. hannatal

hannatal Member

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

16. katysik

katysik Well-Known Member

Бачу не в одної мене сьогодні весела ніченька була... :girl_sad: Спочатку хапало живіт, правда слава Богу не було жодної періодичності, то хапало, то відпускало; потім почалась нова хвиля - робився мій пуз твердим камінцем (ну до того я вже хоча б звикла), лежала і думала чи то мужа будити і пакуватись починати... Ну якось до 4ої ночі перемучилась і заснула, але поспати вийшло недовго - в 5ій ранку такий корч зловив за ногу, що досі ходжу як кривенька качечка :no: Ну, зато хоч отримала користь від цієї ніченьки, сьогодні ввечері 100% пакую торби в ПБ :clapping:

Я от найбільше боюсь, що не зрозумію чи то справжні... Якось чим ближче, тим страшніше :o Більше чогось переживаю не за сам процес пологів, а саме, щоб вчасно встигнути в ПБ

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Сиджу на роботі. Хочу спати, чи просто полежати хоч.
    Ще хтіла шоколадного чогось, а вийти в магазин лінь. Вже думала хлопців з кімнати просити :girl_wink:, але відкрила шухляду - а там батончик Рошен, мій улюблений. Я врятована.
    Взагалі я стараюся нормальну їжу їсти, а зараз страаааашно хочеться всякого жирного, шоколадного, калорійного. Вже не знаю шо робити.

18. hannatal

hannatal Member

моя доня в таких випадках каже, що в мами пузо "залізне":girl_haha: (ну, тобто, тверде як мелатл)

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дівчатонька, особливо *першородящі*, ну знайшли чого боятись :) Справді. Я би більше боялась доби-півтора в родзалі...

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сказав мені лікар приїхати на огляд, але як нема регулярних перейм, то скоріш за все не воно.
    І щось я з того всього "перегоріла" взагалі кудись їхати. Перейми 15-20 хв.

Статус теми:
Закрита.