Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

А я сьогодні побувала на УЗД - малючків подививлася)
    Почувши їх вагу, зрозуміла, що недарама між живіт мені здається величеееезним... от малого родити їхала - живіт був менший. Він в мене родився 3550.
    А двоє моїх малюків зараз важать 3500.

А ще подивилися мого старшого малого - радію, що і в нього з внутрішніми органами все добре)

2. Savchenko

Savchenko Member

нарешті)8.11.2013 стала матусею солодкоі дівчинки))) 2890 і 49 см)роди були природні,але завершення непередбачуване.слава богу завдяки лікарю все минулось)повернусь додому напишу деталі.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

припльонталась з поліклініки. перший раз так ліньки було йти здавати аналізи, але таки пішла, бо цікавить гемоглобін і ше в мені жевріє надія, що то я останній раз за вагітність їх здавала :girl_haha:
    загалом почуваюсь добре, єдине, що мені страшенно душно на вулиці, так і хочеться зняти куртку, шалик, щоб шия була гола. я вже і так хожу не по сезону вбрана, боюсь застудитись, але той вогонь всередині то жесть..
    ше запланувала на нині розгрузочний день, бо завтра будуть "зважені і щасливі" в жк :girl_crazy: але судячи з мого апетиту, а то тільки ранок, ніц в мене не вийде. печаль...:girl_in_dreams:

4. La esposa

La esposa Moderator

а я забуваю попросити, щоб мене зважили в ЖК... ваги в хаті не маю, боюсь навіть уявити, скільки ж я набрала((((
    Дівчата, а що ви робите з закрепами?

5. Raven

Raven Мама малятка

гарбузова кашка, кисла капуста, варена морква з бурячком, багато пиття.
    А в мене сьогодні зважені та щасливі, мало того вчора натопталась солених огірочків, а сьогодні мої нирки в шоці, ще й аналізи довелось здавати. Буде моя лікар мозги парити.:girl_flirt:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

круто вам, а мої хоч би раз забули про зважування :girl_nea:

такс, вже півгодини дуже підозріло ниє живіт... а в мене все ще сумки не складені. йти пакувати чи як.. :girl_crazy:

7. Gybka Bob

Gybka Bob Member

а я запланувала з початку 38 тижня взагалі втихомирити свій БУЙНИЙ апетит...треба стриматись вже з тим жором, а то як мацьопа виріше появитись на світ, а в мене кишечник розбуяниться:girl_mad:
    також останнім часом закрепи хвилюють, то присіла на буряк, курагу..може щось дасть!:girl_blush2:

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

:girl_in_dreams:
    однозначно вже пора!

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

а ще в мене сьогодні були цілу ніч гастролі по внутрішніх органах! Ну так вже товклась, мостилась!:girl_in_dreams: надіюсь до виходу готується

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой, дівчата, я після народження доні тепер взагалі точно не знаю які то симптоми початку "свята". Бо поїхала в ПБ, щоб перестрахуватись (інтуїція наше всьо), без жодних перейм, лиш тренувальні, корка, підтікання як такого, а вже було 7 см відкриття:girl_haha:. Тому будьте обережні).

9. Gybka Bob

Gybka Bob Member

ого! дійсно страшно стало! Мені сказали, що дівчатка буває, швидше народжуються ніж хлопці! То я вже з сьогоднішнього дня "ждуууу"
    В мене взагалі немає ні тренувальних, ні Брекстона! Я навіть не знаю що то таке!

10. La esposa

La esposa Moderator

До речі, про токсикоз (мене то щастя не покиає ані на день)). Читала попередні сторінки і собі зауважила: як тільки я протягом дня їм щось некорисне, або просто різні важкі страви, то на другий день ранкова нудота дуууже сильна. Після весіль-застіль-гостин — обов'язково :) А якщо повечеряю гречкою з кефірчиком, то на ранок все більш-менш. Треба таки задуматися над своїм харчуванням.
    о, треба собі "шубу" зробити, дякую, що нагадала :)

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я б сказала краще - всім би так щастило :girl_haha:

12. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Ага :) а на перших пологах, то думаю взагалі мізерні шанси такого щастя :)

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

до речі, Христуся, а першого разу як все було? інакше зовсім?

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Та то другий раз:) Хоча, декому й з першою дитиною щастить. В мене в суботу були сильні тренувальні, вчора нічо, сьогодні трохи є. Але я точно нікуди не їду:) Для мене страшно - то приїхати в ПБ і добу там нервуватися.

Ще прикол. В Сільпо в суботу на чеку випало мені передбачення "Очікуйте гпрних новин і поповнення")))) Ото сиджу очікую:)

15. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А в мене значно збільшилися виділення, білі, але то точно не молочниця, бо ніякого дискомфорту немає, то є нормально?

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Не обовязково має бути дискомфорт. Дискомфорт лиш при загостренні є.
    Для вагітних - нормально, в мене теж так було, обидва рази.

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

бачиш, то певне твоя особливість. малий ж практично так само народився? випадково виявили відкриття.

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

чого ж, в мене подібно було - тренувальні були ледь помітні і за кілька тижнів до того, ні корку, ні підтікання, ні відчутних і регулярних перейм, а відкриття на момент огляду було повним. Я до такого взагалі не була готова, на всіх курсах, в книжках, в більшості розповідей про пологи були перейми, при чому регулярні, а в мене ніц

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

От саме тому :) То більше виняток, а не правило. Тому й шанси мізерні :)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Тоді хоч води підтікали, а я думала виділення і не зважала. А тут ніц.
    Єдине 5 числа зранку щось легенько хлюплуло, зовсім трошки і білого кольору, а не прозорого. І то один раз. Далі сухо було. Але сумніви вже зявились :).

Статус теми:
Закрита.