Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Grushka

Grushka Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

та я би вже не проти)):girl_smile: але передвісників ніяких, тіки живіт періодично твердне...

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

так цікаво, хто в нас з дівчат наступний на черзі :d25::girl_tender:

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Такс, ми тільки з узд. все в лялі добре, все в термін. причиною поганого прослуховування сердечка може бути те, що плацента по передній стінці+ ляль спиною+ плацента товста. є ознаки передчасного старіння. ступінь 1-2 і трохи кальцинатів.
    так що тепер завдання - підтримати плаценту.

3. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А мені сьогодні снилося, що ляля почала рухатися:) Я налякалася, бо думаю, не може такого бути, то ж ще дуже зарано.. І то так реально було, що я аж проснулася)

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я також :) але казав лікар не думати і не грузити себе тим, коли все почнеться, а займатись звичними справами.
    І мені цікаво. Єдине за що переживаю, щоб в той момент не бути одною вдома, але кажуть що в основному на вечір все починається, то вже з роботи всі будуть дома....побачимо :)

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Всім привіт!
    Ми вже в дома).
    Маєм красуню донечку з величизною (ггг:girl_impossible:) вагою 3320 і 53 см.
    Народились за дві години по приїзді в пологовий. Лікар жартував, що народила як пчіхнула:girl_crazy:. Вже набираємо вагу і багато гамаєм цицю.
    Дуже дякуєм за численні привітання. Дуууже приємно:girl_tender:.

6. Grushka

Grushka Member

я теж за то трохи переживаю, бо чоловік ходить по змінах на роботу...
    так шо якщо свято почнеться вночі (а я чогось саме так все уявляю), то дуже ймовірно, що можу бути вдома сама:sad:
    але нічо.. якось воно буде)))

7. Shamna

Shamna Мамуся

А в мене навпаки , чоловік більше переживає . Він боїться , що не встигне прийти з роботи і я народжу без нього , або мене не встигнуть довезти до ПБ:girl_haha:

8. Heureuse

Heureuse вірю...

ціхо-ціхо, я на місці і нікуда не збираюсь, в мене ше торби не складені :girl_haha:
    в такий гарний день гріх було киснути в хаті, то ми з подружкою-пузатіком довго-довго гуляли лісочком, дихали, лялякали, надивились на мамусь з колясочками, надинулись :d25:
    а ввечері я різко захотіла спати, але таки добре, що вирішила зайти на дп на хвильку :girl_wink:
    дитина сьогодні страшенно розтягує мій правий бік, так наче реально ходить по стінці живота і то так болить що капці...

9. Raven

Raven Мама малятка

А в мене таке зліва, ще й з татком перестукується по ранках, реально синяки повилазять

10. Heureuse

Heureuse вірю...

а в мене тепер панічний страх нових розтяжок через ті розминки в животі. нині зранку стояла біля зеркала з лупою, бо шось вже мені на боках ввижалось :girl_haha:

11. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

А мені сказали ще сміливо тиждень гуляти:girl_in_dreams: А я би вже і зараз все хотіла. Ну що ж, почекаємо :)

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дівчата, а як ви сьогодні почуваєтесь??
    я сьогодні не живу, а просто існую:sad:, по хаті немов плаваю- в такому стані цілий день би в ліжку валятись, а в мене, як на зло, просто море!!! роботи:girl_cray:
    всі поїхали, а мене лишили з таким страшним безладом, що можна місяць прибирати, а завтра ж неділя! сиджу серед того всього - не знаю за що взятись, а в голові вертольоти:8:

13. Dream-baby

Dream-baby Member

я б забила і відпочивала)

14. Shamna

Shamna Мамуся

І в мене таке саме , ніяк не можу заставити себе хоч трохи прибрати , а ще з’явилося якесь дивне відчуття внизу живота

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

У мене сьогодні багато сил, у хаті поприбирала, їсти зробила.....але я би певно на вашому місці зробила так як каже Dream-baby.....:)

16. oksumoron

oksumoron Active Member

о гарно сказано!
    всюди бардак, а я їм фісташки майже лежачи, ще не вистачає щоб я шкарлупи кидала на підлогу :girl_impossible:
    манюсь так вже активно копається, я гладжу живіт, а він ще активніший стає!
    а ще я почала помаленько прати дитячі лашки, які мені помало зносять! немає чого чекати погоди з моря, буде все сохнути при тумані і холоді!

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А я знову плакатись. Наїлась вчора страху: почало вчора по обіді кровити в мене червоною яскравою кров'ю, і кількість до вечора почала збільшуватись. Подзвонила в пологовий, сказали обов'язково їхати на огляд, там глянули на прокладку, сазали, що крові багато, оформили в лікарню відразу. Підключили до доплера на три години, серцебиття в дитини нормальне, лежу чекаю хоч якось лікаря, щоб оглянув, бо всі на пологах (а навколо чути жіночі крики і кожні пару хвилин дитячий плач, видно таки багато малят народжувалось :) ). В голові такі різні думки крутяться, що зараз мені родити доведеться, а я зоовсім не готова, що то я сама собі біду накликала, бо кожен день плачусь як мені тяжко і пошвидше б вже народити, ото і маю :sad:
    Дочекалась я лікаря, оглянув мене, і був дуууже здивований, бо невідомо звідки в мене кров: все закрито, стінки сухі, крові жодної! Виявилось, що кровить в мене з заднього проходу, але найцікавіше, що немає ні натяку на геморой, ні навіть закрепів останнім часом не було. Коротше, сказали що дитині нічого не загрожує і відпустили додому.
    Але в мене і далі ледь-ледь кровить і мені то не подобається (хоча жодних болей не було і немає, ну окрім вже звичного болю в промежині і тазових кісток). Певно буду шурувати завтра до лікаря, хай мене якийсь проктолог огляне чи що.
    Так що не знаю дівчата, чи то я вже застара дітей народжувати чишо, але з Марічкою я поїхала в лікарню вже народжувати, а зараз таке враження що кожні пару місяців мушу там відмітитись і то щоразу з якимсь дивакуватим негінекологічним діагнозом.
    Дуже сподіваюсь, що наступний візит в лікарню буде вже вчасне народження лялі.
    Бережіть себе!

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну так, коли вагітність перша - то безумовно і я б так робила.
    Але коли вдома ще є один шильчик, то тут трошки не вдається.
    В мене в звязку з пониженим тиском щочерездень "птічкі літають", але навіть коли чоловік забере малого на пів дня чи піввечора, або коли дітьо в садочку, всерівно знаєш, що воно прийде, їстоньки захоче, а поміч збоку не дуже є, тож хош-нехош, чередуючи готування з перепочинком але найнеобхідніше мус зробити, бо нікому більше.
    Добре що не всі дні такі одинакові.

Наш татко сьогодні буде пізно то ми саменькі, але чуюсь на диво гарно, якщо не враховувати що вдвох з Ромахою зашмаркані, от навіть культурну програму нам з синульою в центрі організувала до обіду.

19. Gybka Bob

Gybka Bob Member

І тільки цього бажаю Вам...я так розхвилювалась, як почала читати Ваш допис!жах...мене мабуть би відкачували, якби я в себе таке побачила, це так страшно, уявляю, як Ви налякались! Але добре, що дитинці нічого не загрожує! Просто шкода, що нерви собі зараз тим "лоскочете", від нерозуміння що робиться. Бережіться!

20. Grushka

Grushka Member

в мене таке було кілька місяців назад, але були закрепи і я чітко розуміла, звідки то кровить:) тому дуже і не переймалася)
    шкода, шо вам прийшлося понервувати... але дякувати Богу, все гаразд з дитинкою
    бережіть себе

Статус теми:
Закрита.