Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Звичайно що тільки з моєї, а як можу судити по комусь іншому? Я розповіла свій досвід

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Власне, що головне щоб лікар була хороша, а Пурпуру хвалять:)
    А щодо того приладу то назви ми так і не з'ясували ...
    Софка, такі гарні новини:) вітання!
    ( пишу з телефону ні в карму ні дякую поставити не можу, ех)
    А мені сон втік ( друга ночі зараз) і так болить поперек що поворухнутись ціла біда, якийсь жахливий для мене матрас мабуть, дуже м'який встати з ліжка так важко ((( щось мене на понити пробило

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відколи почала спати на твердому, і поміняла подушку на ортопедичну, сплю як вбита:girl_wink:Встаю хіба в туалет, не знаю як буде на пізніших термінах ,але зараз дуже добре

4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

я відчувала на 12 тижні, але в мене двійня,, можливо тому. Бо при першій вагітності почала відчувати набагато пізніше.

5. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Це мій гінеколог на дільниці, планую з нею зустріч на наступному тижні, відчуваю буде довго мене "тошнити" чому це я так пізно прийшла.
    Вона в тому плані дуже дотошна, паперам приділяє багато уваги, маю на увазі, щоб у її пацієнтів були всі аналізи підклеїні і всякі інші потрібні і не потрібні бумажки, тому і направляє на все шо хоч і нехоч. Ну і любить щоб до неї ходили.

Не хочу категорично в неї здавати мазок, хоч для себе вирішила зробити, але не в неї вона при огляді дуже "груба"
    Дівчата, а якщо мені в Синево чи в якійсь іншій лабораторії візьмуть мазок, скраєчку то він буде інформативним, чи нє?

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

7. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

8. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Так, тренувальні від ранку мене мордують. Доцік щось сьогодні притихла, дуже ніжно нагадує про себе, легесенькими постукуваннями. Дуже ноги крутить, і іжога не дає прилягти, ну але то я сама винна тре менше всього їсти, дівчата в мені за два дні проснувся страшний монстр проглотік, я постійно щось жую, аж страшно стає:girl_flag_of_truce:
    Чоловікові сказала що сьогодні-завтра буду родити, маю таку чуйку і все, побачимо.

9. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Щось знайоме... Вчора пів дня теж були передвісники, попустило після теплого душу..

10. mamaNata

mamaNata New Member

та вона навіть мене питала, чого я так пізно прийшла, ну певно, переді мною жінка ставала на облік - термін 6й тиждень, пам"ятаю коли була вагітна втретє, на терміні 6 тижнів на Медової Печери мене відправили додому, мол ще рано вставати на облік
    я зауважила, ну але що поробиш, я все одно нікого іншого там не знаю, варіантів встат на облік в мене не було багато, побачимо, як то буде, зараз треба ще заяву підписати і флюрки принести, яких ще не має...

11. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

о, і мене сьогодні мучить просто несамовито, в мене взагалі якось періодично мучить, то є, то немає, а сьогодні дуже сильно, ні молоко, ні боржомі не рятує.
    Сьогодні подзвонила до лікаря, з яким буду домовлятися про пологи, у вівторок маю з ним зустрітися, побачимо як воно буде.

12. Shamna

Shamna Мамуся

А мене печія починає мучити з вечора , коли збираюся лягати спати , з народної медицини не допомагає нічого , п’ю половинку Ренні і все проходить.

13. Farfalla

Farfalla Member

шось Heureuse сьогодні не дописує... може поїхала за малятком?

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

та їм ніби трохи ранувато ще...

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я не пойняла, шо за самодіяльність? Ану стали чемно в чергу:girl_blum: В мене ще завтра і в неділю важливі справи, тому я не роджу, от. А мені тут на п"ятки наступають:)

16. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Ой дівчата, обережно з мандаринками...:-(
    Я вчора перед сном заточила декілька, а в ночі проснулась від жахливого свербіння на руці...:girl_mad: включаю світло, дивлюсь, а мене ТАК обсипало! От тепер переживаю, чи не зашкодило дитині та моя любоФФ до мандаринок?

17. Shamna

Shamna Мамуся

А в мене руки почали жахливо підпухати ((((( п’ю сечогінний чай , але результату ніякого не бачу , в середу йду в ЖК , може там скажуть що ще з тим можна зробити , бо відчуття не з найприємніших

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

От і в мене те саме, з ногами все нормально, а руки пухнуть, то моя з ЖК каже, щоб пила Канефрон, бо нирки значить не справляються, але щось мені не до кінця віриться.

19. Grushka

Grushka Member

мені сьогодні снилося, що в мене пробка відійшла і коли я встала з ліжка, то з мене витекло десь піввідра води))) я так того налякалася, що аж проснулася і потім довго не могла заснути (ше й до того ж була сама вдома, бо чоловік на роботу пішов)

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

а в мене і руки і ноги періодично набрякають)) роблю собі коктейлі з журавлиною (кажуть, вона добре воду виводить з організму), але не можу сказати, шо є якийсь сильний ефект
    але ліків приймати ніяких не хочу:nea:

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

І я не хочу. Мені кажуть пити чай із шипшини, що вона також ніби допомагає виводити воду з організму, треба буде спробувати. Бо ті лікарі тільки би на лікарства садили я розумію що Канефрон це ще нічого, але всеодно.

Може то вже знак :) що вже скоро?!

Статус теми:
Закрита.