Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Шукала в спеціалізованих магазинах для вагітних, але ціни в 290-350 грн. мене не тішили, тому пішла на хенд, і підвернулись мені легінки досить хорошої якості за 20 грн. Радості не було меж. Ну не готова я віддати 290 грн на 2-3 місяці і все.
    зараз полетять в мене такпи , типу та шо ти таке кажеш, але мені з пузіком страх як незручно, хочу вже пошвидше лялю на руки, і навряд чи буду за пузіком сумувати, хіба за рухами в середині себе. Якось цієї вагітності набагато важче і фізично і морально. Тому вже дуже дуже хочу 39 тижня і лялю собі на руки.

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

як писала якось Цьомцьомка - як би важко не було з пузиком і двома дітьми, всеодно набагато важче буде без пузика з трьома дітьми:girl_yes2:
    тому я зараз по максимуму відпочиваю, відлежуюсь - бо моя маленька помічниця вже практично у всьому дає собі раду сама, ще й мені все приносить/подає. а коли доню хочуть батьки кудись забрати на пів дня, тільки тішусь :d23:.
    бо знаю що такий релакс знову буде не раніше як за 3 роки, а то й більше:girl_flirt:

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Згідна, що з 2 дітками буде важче ніж з 1.
    Хоч в мене ще не така доросла дитинка, щоб я забула , що таке недоспані нічки, внормування лактації і коліки, та все ж таки я більше готова до цього, ніж до того стану

5. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Певно, це індивідуально - мені було легше з двома дітьми, ніж з однією і з пузіком, а потім було значно легше з трьома дітьми, ніж з пузіком і двома дітлахами.

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Була нині в жк. сеча не дуже, лейкоцити. але то може бути через те, що я суші їла перед тим))) короче маю перездавати.
    а ще прикол. не можуть ні лікар ні КГТ нормально сердечко мацьопи прослухати. лікар хвилин 10 тою трубкою водив, потім на кгт пробували зловити. аж якась молоденька лікарка прийшла і повернула мене на бік і аж тоді зловили. десь мацьоп глибоко-глибоко. направив мене у зв"язку з тим на УЗД позапланове,чи там все ок і нічого не перетискається. аж мене саму налякали. десь запишусь на наступний тиждень.

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Сьогодні були на УЗД, бачили нашого солоденького хлопчика, важимо вже 2 кг, все ніби добре, послухали сердечко, вийшла я вся така на емоціях,ніби тільки недавно Янульку народила, а тут вже друге мацьопство скоро буде)))

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

минулого разу мені лікар в жк теж якусь трубку до живота прикладала щоб серце слухати, а цього разу в іншій жк якийсь датчик, живіт мазюкають як на узд, але трошки, лікар дивиться на маленький моніторчик, а шум і мені чути було:girl_tender:
    то як називається? бо я не знаю
    в мене пульс 90-95 то ж дофіга пра? а чо воно так?
    ще голова сьогодні болить, тиск трохи понижений, гуляти вперше не пішли, мабуть ввечері пройдемося, бо я вже звикла до прогулянок:girl_tender:

9. Faith

Faith New Member

Нарешті побувала я в гінеколога:girl_dance:Дуже переживала чи ми порозуміємось, але дякувати Богу все пройшло супер:girl_smile:Я зразу видала всі свої проблеми (щоб нічого не забути), то він ледве встигав записувати:girl_smile:Одразу зробили нам перше довгоочікуване узд і я кілька разів перепитувала чи там дійсно одне щастя:girl_in_dreams: Сказали що одне і все в нас чудово!! Як воно гарно цмакало свої пальчики!!!Емоціі в цей момент переповнювали!!Лікар одразу дав направлення в лаб на здачу крові,сечі і потрібно було там в них виміряти розмір комірцевого простору(сказав що трошки запізно прийшла (13тиж і 3 дні)часу мало, а це дуже важливі аналізи,які до п'ятниці треба здати).Зранку з свекрухою була вже в лаб і знову узд, яке тривало годину!!Лялюся моя ніяк не хотіла влягтись рівненько , то бавилась своїми пальчиками на ногах, то поверталася на животик:girl_smile:Якось все-таки зробили ті заміри, там сказали що все добре і решта аналізів вони відправлять моєму лікарю. Тепер чекаю вівторка дізнатись чи все ок.Одне що недає спокою , це те що лялічка дуже низько.

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Трубка до животика ЦЕ ШОСЬ, я думала такого вже ніде нема. Медицина на вищому рівні))

11. Grushka

Grushka Member

а я сьогодні майже не спала вночі... наїлася хліба з варенням на ніч і потім мене така печія мучила півночі:cry: бігала до холодильника і пила холодне молоко - то трохи мене рятувало на деякий час...
    потім якось заснула і прокинулася від того, що вся мокра з голови до ніг (при тому, шо в хаті в нас не є жарко).. не знаю від чого то таке може бути???

а ше тепер кожного вечора лягаю з думкою - а може вже сьогодні?))):girl_tender:

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

та ну, кожен лікар то робить) принаймні мені і з Златою до кінця слухали і тепер. записалась на завтра до Війтовича, бо аж спереживалась з того всього.

13. Lapatulya

і мені з Яною на кожному прийомі слухали серце трубкою, і зараз, починаючи з 30 тижня теж слухають трубкою.

14. Raven

Raven Мама малятка

нормально для вагітних на пізніх темінах, то я Февнік перечиталася:girl_cool:

15. Naama

Мені ні разу не слухали тою чудо-технікою)) Є спеціальні апарати, де відслідковують частоту серцевих скорочень за хв. Кожен раз при візиті слухають саме ним, дуже приємні відчуття, бо ти сам чуєш сердечко свого малюка))

16. Lapatulya

Можливо це такий апарат як в пологовому, мені в пологовому відслідковували серцебиття таким апаратом як ви описуєте, прикріплювали два датчики до живота , і було чути як б'ється серденько)))

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мені на Батальній, після відходження вод то слухали трубкою.
    А в поліклініці нашій про таку штукенцію певне й не знають, бо ніколи не слухали при першій вагітності.:girl_crazy:

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

І я не стала винятком, також слухали такою трубкою. Швидко, зручно.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не розумію що поганого в спеціальній медичній трубці для прослуховування серцебиття плода?? і до чого тут рівень медицини?
    швидко, ефективно, без всяких зайвих електронних датчиків, гелів і т.д.
    інша справа, якщо через трубку погано чути або не чути серцебиття, тоді вже можна до інших методів вдаватись. ми серцебиття слухали тільки раз на УЗД, а далі для цих цілей прекрасно підходить і сама трубка.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

мені і 4,5 роки тому слухали нею :girl_yes2:

20. Naama

Дівчата, а що ви завелися? я ж не кажу що це погано, просто якось, як камяний вік, тим чим слухають в мене - це теж просто і зручно, без гелів та датчиків, підняла майку притулили до животика і все чути, а на екрані видна кількість скорочень. Кажете швидко і ефективно, але потім пишете , шо може бути погано чути, то вже значить не ефективно. Не говорю що це погано, просто дивуюсь ,що лищиоися такі методи у сучасному світі

Статус теми:
Закрита.