Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Захотів мене професор ще раз оглянути...вчепились до терміну по місячних і все тут...я зла як пес...я відчуваю, що йде все добре...по плану так би мовити...нє...вердикт - переношуєш..."розгинав" мені сьогодні матку...відкриття два пальці,але наскільки я зрозуміла матка тверда і 3 см, дали час до понеділка,якщо сама не народжу - стимулюватимуть...І я вже не розумію чи то нормально чи то зле з тою маткою...прописали Колпосептин...Як то кажуть "перший блін комом" на наступний раз буду мудріша і не йтиму на повідку у світил медицини((((

2. Зіра

Зіра Well-Known Member

а чому за 2, це ж буде 25 тижнів. мені моя лікар сказала десь в 27-28 здати..бо я ще не здавала..

3. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Та воно то можна. Но сказала мені лікарка, що обійдемо цей аналіз. Подивимося як воно буде коли прийде час.

4. Pulupjak

Pulupjak Active Member

На лінієчці я поставила термін моїх підрахунків. По місячних зараз перші дні 37 тижня, а по узд то вже перші дні 39)

власне, я сама була в шоці як прочитала про дію цього препарату, і наслідки. Дуже дивно, тим паче що моя лікар не любить пічкати різними ліками, і навіть на запитання про список в пологовий сказала що потрібно для малявки і для мене а з ліків сказала що нічого не потрібно:girl_nea:
    Менше з тим, я чемно помахала головою, пити цього не буду. Наразі чемно виконую наступне призначення - побільше лежати і відпочивати:girl_haha: Взагалі нічого по хаті не роблю! Погодую дитину, ну як погодую, вона в мене розумничка всьо сяма, головне підігріти і мамуся далі відпочиває, кайф:girl_dance: давно я так не відлежувалася і не лінувалася, але ж зараз прастітєльно пра?)

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Зіра ну за 2 тижні і трошки, то буде вже 26. Не знаю шось так зкерували

6. Raven

Raven Мама малятка

маю сьогодні тиск 140 на 90, чим його внормувати??:girl_cray: як задзвоню до лікаря - загримлю в патологію

7. Grushka

Grushka Member

більше ніж прастітельно)))
    я тоже зараз би тіки лежала, але не дуже виходить, то до обіду ше якось ганяю між баняками і каструлями, а потім сили вже не лишається... лежу, бо дуже болить нижня частина тіла(((
    знаю, що нема чого хандрити, але так чогось себе шкода, аж до сліз((
    і печія останні дні ну просто замучила:cry:

8. La esposa

La esposa Moderator

хехе, а я би мала здавати його через 4 тижні, теж би мало бути 25-26..
    але здавати не буду, писатиму відмову. Моя лікар не наполягає, каже, що рік тому такі як я не здавали б. То якийсь новий порядок, всім підряд здавати. Раніше здавали тільки жінки з надмірною вагою, з діабетом, з певними проблемами виношування і ще там з чимось.

9. Naama

В мене доречі , якийсь новий страх... передчасних пологів, не знаю чого про це думаю, на останньому УзД в 20 тижнів сказали , що низьке розташування плаценти, от я вже і накрутила себе

10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

цей аналіз треба здавати в період з 24 по 28 тиждень.

11. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

В мене так було з Васьком, майже 42 тиж,відкритття 2 см положили в лікарню, чекали чекали, кололи пару раз ношпу і ще щось щоб матка стала мягша. Через 4 дні починаються маленьі легенькі схватки, годинка 21, чергова лікарка подивилась на кріслі і відправила в родзал, коли приїхала моя лікарка схватки майже притихли. І мені пробивали води і стимулювали. Намичилась і я і малий. Зараз така дурна не буду поїду в роддом коли будуть конкретні схватки ну і домовлятись з лікарем що в ніяку лікарню лягати не буду.

12. katysik

katysik Well-Known Member

Не накручуйте себе, думайте тільки про позитив, але і не забувайте берегтися - не піднімати важкого, ходити по-маленьку, більше відпочиватив ;) У мене на такому ж терміні була низька плацентація, а у 32 тижні вже 80мм було

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

У мене вже тиждень як опустився живіт ( ну я так по відчуттях собі оприділила), бо стало дуже легко дихати, та ще й тренувальні почалися. А живіт опускається за який термін до пологів? Бо вже так з думкою ходжу, що народжу швидше визначеного терміну.

14. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Я в таких випадках половинку ношпи пю - попускає.

Бачила сьогодні в пологовому hrystusja (якщо не обізналася) - кажись в них вже все зовсім близенько:girl_cool:

15. Shamna

Shamna Мамуся

Дівчата , коли мають початися тренувні ?Є якийсь певний термін чи то в кожного індивідуально???Бо в себе ще нічого такого не спостерігаю і починаю переживати вже.

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Індивідуально.
    Я з Ромчиком перші тренувальні відчула на 39 тижні. Іто тренувальними їх важко назвати...так, легка пародія.

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

та вже ж народила!!! дивіться у вітальній гілочці:girl_wink:
    молодчинка Христуся, спортсменка:girl_in_love:

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В них вже всьо, бавлять)))
    В сусідній гілочці вітають.

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Тю...було б чим.
    Підніметься ще, є час, тож тільки 20 тижнів.
    Мені теж на Узд зараз низьку плацентацію поставили, дали настанову - вести себе як вагітна: не скакати, не бігати, в гарячу ванну не лізти.
    То трошки проблематично, бо вічно десь бігаю, спішу, не встигаю, тай ванна - так мене розслабляє, не можу без неї жити))).

19. Naama

Я теж постійно в русі))тому важко поводитись як вагітна, деколи і забуваю)))) Жену чуть шию не зверну, вже аж коли десь шось починає колоти , то аж тоді згадую))) Дякую, дівчатка, надіюсь все у нас всіх буде добре, легко, і вчасно)

20. katysik

katysik Well-Known Member

У мене він так і не опустився, хоча тренувальні мучили ще з 33-ого тижня :)
    Знаю купу дівчат, які так і не відчули того 'щастя' :girl_yes2: А мене ті тренувальні аж замордували, особливо за 3 тижні до пологів, кожної ночі мучилась :girl_cool:

Статус теми:
Закрита.