Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

в мене, коли була загроза з малою на 25-26 тижні (боліла спина, живіт тверд) то казали, що треба пити гініпрал, і то казали, що його назначають тільки в стаціонарі, але добре, що обійшлося.

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

на лінієчці термін по міс чи по УЗД, б в мене теж різниця 2 тижні, по УЗД виходить термін менший, ніж по місячних.

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Власне, щойно хотіла написати. ЛИШЕ в стаціонарі. Я бачила, яка буває реакція на нього (і то в парі з аспаркамом). Серце жіночці вискакувало, стало дуже зле. Не знаю, в домашніх умовах, а ще як нікого вдома немає, це дууууже небезпечно.
    Про що думають наші лікарі - невідомо.

3. Grushka

Grushka Member

були ми сьогодні в ЖК, то сказали, шо в нас ЗАС поганий, завтра знов треба в поліклініку, щоб перездати той аналіз:girl_cray: я би ліпше поспала зранку довше ніж пертися в ту лікарню, але шо поробиш))
    сама то знаю, що в мене все добре... видно десь виділення в сечу попали..
    сьогодні так находилася за весь день, в обід лягла, то не могла потім піднятися - так все боліло)
    а так все добре, живіт ще не опустився, тренувальних немає, малий тисне нозями так, що дихати тяжко)) і печія... :girl_impossible:кажуть, що то в дитинки волосся росте))) буде наш синочок волосатенький як тато:girl_in_love::girl_haha:

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

плановано з 30 по 34 тиждень)
    ми на 33 їздили дивитися на синочка)

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

підписуюсь під кожним словом)) саме такі почуття зараз в мене))
    чоловік питає постійно, чи мені не страшно, що вже зовсім скоро нам народжувати? а мені якось і не страшно зовсім)))) хіба коли думаю, що скоро в нас появиться малесенький хлопчик, наша дитинка, то стає якось так хвилююче радісно))

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

щодо безпечності засобів для завивки краще попитатись в перукаря, можливо підбере щось менш хімозне, але я певний час після пологів і не фарбувалась, боялась реакції дитини, тому робила мілірування, щоб був менший контакт зі шкірою. А щодо завивки в перші тижні - ну, якщо ще матимете на то час ;)

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я робила у перші місяці. Робила як звично і у того ж майстра. Але вона не дуже добре трималася. Поки після пологів йде активна гормональна перебудова і активне ГВ, під дією гормонів волсся може не завжди адекватно реагувати і давати різний результат ( це як з фарбуванням)

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

до речі, біозавивка узагалі може "не брати". Одним словом , мене перукар відмовлялая тоді від будь-якої хімії у перші місяці.
    коли я лежала у патології перед пологами на Мечнікова, лікарі відміняли усі підтримуючі препарати у своїх пацієнток вже з 37 повних тижнів. Як казав навіть поважний Рибчинський: " з цього часу ви вже боєць". Пологи у 37 повних тижнів уже не є передчасними. А от гінепрал перед пологами добряче розслабляє м язи матки. Тому його призначають при реальній загрозі передчасних пологів. Зараз поп єте гінепрал, а потім пологи будуть стимулювати через "слабку родову діяльність"

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я 20-го числа їду оформляти декрет, тому за тих останніх два тижні мушу доздати/перездати всі решта аналізи - тож сьогодні були плани здати той тест на цукровий діабет.
    звечора поставила будильник на 7:00, чоловік натиснув лимона. і тут над ранком буджусь в 06:50 сама і згадую що ту глюкозу потрібно було купити не в звичайній аптеці, а в рецептурному відділі:girl_in_dreams:
    поки я почала вагатись йти чи не йти(а в нас та державна аптека з 9 год, а кров беруть рівно в 8:00), почав лити дощ, і я вирубала будильник і з чистою совістю ще поспала до 8 год.
    сьогодні вперше за не знаю скільки тижнів планувала провести майже цілий день вдома, але от щойно подивилась що з обіду має бути сонце і вже моє шило в одному місці починає прокидатись і тягнути мене кудись :girl_haha:

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

вже готовий тест продається в аптечному кіоску в дорослій поліклініці.
    а вам то треба? здайте краще в Синево кров на глікозильований гемоглобін один раз, і не треба 2 год. себе мучити голодом в поліклініці.
    тай доречі він більш інформативний

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я бачила як дівчата в звичайній аптеці ті тести купували. Але його треба добряче розбадяжити в баночці з водою. То або з собою баньку і ложку з дому брати, або йти додому калатати.

А від того аналізу відмовитись можна?

9. Borsychok

це якщо готовий тест купити, я брала з собою в банці теплу воду і лимон, і там робила. А Олеруся має на увазі глюкозу, яка продається в аптеках, де роблять ліки на замовлення. Я перший раз не знала, послала чоловіка в аптеку, то йому там так пояснили.

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

можна. мені лікар минулого разу сам казав: ця вагітна певне відмовиться) і щоб я йому нагадала на наст. раз відмову написати)

ех, дався знати мій поперек під вечір такі вже болі що і ходити тяжко. як думаєте, бандаж допоможе? бо пояс мені колись добре помагав....

11. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В нас на Симоненка, то купувала в рецептурному відділі...
    я мала з собою 300 мл запареного несолодкого чаю плюс витиснула вже в самій поліклініці половинку лимона.

можна.

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

тобто що мається на увазі "готовий"? що відкрив і відразу п*єш не калатаючи? а лимонного соку в середині нема напевно?
    в мене така лікарка, що відразу почала з порогу нагружати що то дууууже :girl_yes2: обовязковий тест, всі вимагають щоб він був зроблений і т.д.
    я то звичайно знала що можна відмовитись і т.д., але вона настільки помішана на всіх аналізах, і щоб всі були добрі, тому вирішила не сперечатись з нею і все-таки зробити той тест, і не псувати собі з нею стосунки перед декретом, тим більше що не бачу в ньому нічого страшного
    а уявіть що я вислухала коли в мене по останньому аналізу гемоглобін впав до 98:girl_in_dreams:, хоча наразі вживати будь-які препарати заліза я категорично відмовилась.:girl_in_dreams:

13. Raven

Raven Мама малятка

хурма з гранатом ввечері і на ранок в мене 118:girl_cool:, а глюкозу здала ради цікавості

14. Borsychok

ні, він в порошку (треба брати з собою теплу воду), і має в складі лимонну кислоту, але вона там зовсім не відчувається, то я брала ще лимон. А в ендокринологічному диспансері мені давали без лимона, то її просто неможливо пити.

15. Heureuse

Heureuse вірю...

порошочок, який треба просто розвести в 300мл теплої води. мій ще містив лимонну кислоту, то був цілком прийнятним на смак

в мене зроду такого не було :) 110-115 максимум.
    так цікаво, чи піднявся в мене той гемоглобін. на ліках все-таки..на наступний тиждень перездаю

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

о, давно цікаво зробити "перекличку" хто в нас де в черзі :girl_wink:
    отже, перші точно Хайді та Христуся, далі якщо не помиляюсь Pulupjak, Gorda, HrabowaH, Grushka, а потім з однаковими термінами Raven, Gybka Bob і я.
    кого забула? :)

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

та власне що гранати їм майже щодня, тому й здивувалась. зате м*яса і риби практично не вживаю

17. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Я теж запитувала своєї лікарки, хоча мені ще ранувато, то вона сказала, що швидше за все ми і відмовимося, оскільки у мене аналізи всі добрі, а цей глюкозотолерантний тест дуже важко переноситься і дає сильне навантаження на підшлункову.

18. Raven

Raven Мама малятка

я невагітна завжди з тим гемоглобіном ледве до 90 дотягувала, а тут прям як Терешкова перед взльотом

19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І я за 2 тижні йду цей аналіз здавати, відмовлятись не буду. Я чемно здаю, все що кажуть))

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Наскільки я чула, то його можна ще в приватній лабораторії здати, "по старінкє", без всяких калаталок вовнутрь. Бррр. Мене нудить від одної думки про ту жижу.

Я в першу вагітність теж все гарненько по графіку робила.
    А зараз вже не до їхніх паперів. Старість чи шо?...Та і самопочуття вже не таке як тоді, в 25, то тиск, то шлунок, то кишківник, то ще якась мара, шкодую себе лишній раз тратити на їхню звітність і плани.

Статус теми:
Закрита.