Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Я теж так думала, поки сьогодні не забрали мою знайому в роддом і прийшло розуміння, що мені вже так мало залишилося чути ту малу гикавку зранку. З однієї сторони хочеться вже побачити малявку, а з іншої я ще не натішилась тими копнячками. І хоч нию, що нирки болять, що мале мені стегнову кістку часами вибиває з суглоба, що в мене печія, але ради того чуда все потерплю.
    В пологовий закупила вже все, але так мені ліньки то попакувати.

2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А в мене вчора перед сном живіт так знизу нити почав, що капець. Чоловік настрашився... але попустило за півгодинки. У таких випадках можна ношпу випити, так?

Щось таке почалося у мене в животі - не знаю, на який бік влягтися. В мене малявки справа і зліва - ніхто не хоче бути нижнім, хто знизу, той починає неймовірно протестувати. А на спині спати не можу я...

Сьогодні в малого в садочку мама одна спитала, що напевно вже ось-ось... А я ще не можу ось-ось. Ще діти малі (в кін.тиж. на узд - побачимо, на скільки вже виросли)), ще не приїхали дитячі лашки...єх, ще б тиж. 6-7 поносити...

3. Gybka Bob

Gybka Bob Member

а я вже натішилась! Все! Хочу родити)) і то я так впевнено думала, що вже скоро, але лікар з пологового направив на УЗД, бо в мене обвиття і ті сильні рухи, казав, щоб переконатись, що там все добре. Тож за результатом УЗД- ми ще не готові до пологів(( Ще малявка не опустилась, тож лікарка сказала, що і в термін народимся...ах! а я вже б хотіла(ну наступний тиждень)

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ану но, скажіть пліз, в який термін третє планове УЗД робиться. Бо щось запуталась.
    12 - перше, в 18-19 друге, думала третє - десь в 30-32, а УЗД-ст зказала, що ще за місяць лікар направлятиме, тобто в 22-23?

5. Heureuse

Heureuse вірю...

третє планове то так і є, в межах 30-34 тижнів
    правда я і на друге пізніше ходила, в 21 тиждень

6. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

якраз ходила у 18-19, то сказали прийти ще 22-23, щоб прицільно подивитися серце, але я не ходила, хоча і у 18-19 дивилася серце, сказала, що все добре, але, щоб переконатися що все Ок, то треба прийти, щоб було повних 22.))).

7. oksumoron

oksumoron Active Member

друге, ніби 20-21! бо моя УЗДстки казала, ооо то у вас якраз 20 тиждень, як книжка пише!
    а от третє в мене на 32 тиждень!

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Хайді, як твоя спина? Минулось?

9. Savchenko

Savchenko Member

Дєло бліжется к концу:girl_yes2: здається)) Третій день тягне поперек і живіт, хапає час від часу,але інтервали різні поки...плюс сьогодні нарешті потішили,що голівка зафіксована і дуже низько і матка в тонусі і що слід уважно спостерігати за інтервалом перейм))Пізніше ще оглянуть, що там з відкриттям...Вже так хочу побачити свою лялю) І чоловіку сьогодні 30)))

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не розумію що робиться зі мною сьогодні.
    Мій знаменитий тиск явно грає злі жарти. Готую обід сидячи. То жахливо, голова ходить обертом.
    Нудота...Але така дивна нудота: їсти зовсім не можу, хіба дуже хочу фруктів, їм і не можу насититись, і пити- пити - пити. Я вже відро рідини випила з ночі.
    А почалось все в 4 ранку - прокинулась, бо ляля влаштувала шмон в животі. Кувиркалась аж до ранку. Отак зночі постійно відчуваю спрагу - скільки б не пила.

11. La esposa

La esposa Moderator

А я потребую поради.
    Маю план-захцянку: обрізати волосся. Але просто так обрізати шкода, планую зробити "хімію" (ну якусь максимально натуральну)), походити трошки хвиляста, і аж тоді, коли волосся втратить вигляд, обрізати.
    Чи можна буде зробити собі такі локони одразу після народження дитини? Наприклад, в кілька перших тижнів? Читала, що можна навіть під час вагітності (що я дуже б хотіла), але не впевнена, що воно мені аж так треба.

12. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

А ми повністю готові, так нам в пятницю і сказали - вперед, родити!!! Я в шоці, бо всі рахують ті тижні по різному:girl_crazy: Дітьо чуть опустилося, 3500 г, має одне обвиття навколо шийки (то ж не дуже страшно, правда?). Завтра йду в пологовий на консультацію. Все закуплено, лиш запакувати...але лінь, лінь....етап гніздування проходить мимо :)

13. Pulupjak

Pulupjak Active Member

І я була в пологовому у своєї лікарки. Дивились на узд, все у нас добре тільки малявка дуже-дуже активна була, кувиркалася, маленька непосидюшка:girl_in_love: Приблизна вага 2900-3000г. Вже опустилася низенько, голівка зафіксувалася. Так що все у нас добре, але є ще одне але, мої тренувальні, вони мене вже замучили, таке враження що вони не закінчуються, особливо вночі починаючи з 12 і 3-00год. спати не дають.
    Лікар сказала що мушу ще доходити хоча б тиждень, а там вже як буде так буде. Сміялася що навіть не пробує настоювати на стаціонарі - бо розуміє що я не здамся, але не відпустила додому поки я не пообіціла вдома лежати, відпочивати і попити гініпрал. Прочитала інструкцію і щось мені не дуже хочеться його приймати:girl_sad:, хто приймав цей препарат, або можливо просто знає чи варто його пити? Ось зараз знову відчуваю легенькі перейми...
    Я не знаю, з однієї сторони вже дуже хочу взяти на руки, пригорнути, зацілувати свою лялічку, а з іншої сторони - так швидко пролітає ця вагітність, що мені здається що я зовсім не встигла насолодитися цим станом, тим відчуттям прекрасного шо в тобі розвивається нове життя. Буду скучати за тими поштовхами під ребра і по сечовому що думаєш добіжиш в туалет чи не встигниш:girl_blush2: Ех гормони-гормони)

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Біль залишився тільки в одній точці, якщо натиснути чи різко смикнутися. Дійсно схоже на нерв. Проблема в тому, що дитина постійно туди лупить ногами або просто впирається дупцею. Дякую, що цікавишся:)
    Взагалі, я би вже родила. Ну так якось важко ті останні дні. Вчора трохи псіханула і поїхала на хрестини за 100 км, то до вечора була вже ніяка. А маляті хоч би хник, трохи живіт потонусував і далі сидить високо і дихати не дає. Зате маємо хресного синочка:) Ну раз свої тільки дівки получаються, то файно)))

15. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

а для чого пити гініпрал, у вас вже так вважається доношена вагітність, а от відпочити , думаю не буде зайвим)))

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене теж місце є де защемлює нерв, під правими ребрами. То так аж дихати важко. Треба відразу лягти. Найгірше коли то защемлення в ночі.
    Та я переживаю-цікавлюсь). Ми з тобою здається наступні на черзі :)
    Мене от тренувальні трохи мучать. Раніше то лише вечорами. А от сьогодні і в день також. Хоча сьогодні вперше за довгий час прокинулась вся повна сил та енергії, помила вікна, перебрала дитячі іграшки, все поскладала іііі "здулась". Лежу і думаю, щоб то з"їсти-випити, щоб перестало нудити...

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Для чого???? У вас доношена вагітність, для чого гініпрал?

18. Faith

Faith New Member

Так і не попала я до гінеколога, бо зайнятий :girl_sad:Але записалась на завтра , так шо вже не можу дочекатсь:girl_dance:Біль моя так і не проходить, тож говорю собі що то так має бути(головне слідкую за виділеннями).А ще дуже надіюсь що завтра нам зроблять УЗД і ми нарешті побачимо своє маленьке щастя , а може і два:girl_in_dreams:

19. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Ось власне, думаю що він зовсім не потрібний.
    В мене йде різниця в терміні два тижні між мс і узд., тому лікар пояснює що ще цей тиждень дуже важливо щоб ляля погрілася в мене в животику.
    Я вірю що я ще і три тижні побуду вагітною, тим більше що найважчий період коли я лежала з Настею в лікарні і як перехворіли тим вірусом, ми щасливо пройшли.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Скоріш за все в вас просто розтягуються звязки. Якраз на такому терміні найчастіше такі болі і зявляються.

Статус теми:
Закрита.