Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

та я власне про нього і говорила :)

щодо розтяжок- мама моя не має жодної, я почала маститись з 4 місяця, дуже за тим слідкувала, живіт невеликий і все одно рівно в 35 тижнів з'явились. тішить поки шо те, що вони не такі ужасні фіолетові як на фотках в неті і не багато їх. але все рівно розстроєна капець...

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

sofka08 Теж чую більшість рухів ,коли лягаю відпочивати, хоча вдень буває теж весело)) у Вас ще все по-переду. Щодо кремів то мажуся ще з 12 тижня)) хоча розтяжок не мала ніколи, і схильності теж нема, при рості 1,67 вага 50 кг ,але все таки думаю перестрахуюся)) Маю олійку від хіп фірми для вагітних, в аптеці брала, та крем Мустелу , зранку крем , на ніч олійка. Дуже хороший запах , тащусь від неї.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну вдень на рухи ще не дуже відволікаєшся. Я чую, що вдень маля тлумиться, але не маю часу так як ввечері, вилягтись з хлопаками на ліжку, і прислухатись-прислухатись і насолодитись тими рухами поки вони ще легенькі і ніжні.
    Такі собі перестучки виходять вечірні))).

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата ще скажіть ,коли треба домовлятися за лікаря в пологовому? Десь думаю після 30 тижня, хоча знайомі кажуть що пізно

5. Dream-baby

Dream-baby Member

сестра чоловіка аж на 36

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

я в першу не мазала нічого - жодної розтяжечки.
    Бачила, що подружки нтенсивно мазали, а розтяжки все одно є.

Так зрозуміла, що від шкіри то залежить.
    Але бачила, як на 39-40 тиж. в дівчат розтяжки з"являлися - був дуууже великий живіт.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

мен Прокопчук казала, що коли жінка ходить, то маля заколисується, тому й рухів не чути.
    А ще, що дитинка в животику спить не менше 20 год. на добу.

пригадала свою бабцю - вона чотирьох родила - і жодної розтяжечки

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

я в першу В домовлялась в 35 тиж.
    Зараз тій самій лікарці вже подзвонила (бо вона на Батальній працювала, то ж з"ясувала, де вона тепер). А так до 31-32 тиж точно не дзвонила б. Навіщо?

В сестри зараз 38-й тиж - буде дзвонити лікарю на наст.тиж.

7. Зіра

Зіра Well-Known Member

Дівчата переважно рухи чую внизу живота...а у вас як?

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

зараз вже і чуть вище чую. а раніше взагалі "під лінією волосся" )) десь дуже низько віддавало.

говорила сьогодні з подругою. Зі Златою якось інакше вагітність проходила, я мала більше часу, відпочивала, гладила животик, балакала... а тут згадую що вагітна хіба вже як лягаю спати і мале активно починає штурхатись)) якийсь таки швидкий ритм)))

9. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

я теж :) і то деколи навіть не рухи, а так ніби нігтями шкребуть - чоловік сміється. каже, що вихід роблять :xaxa:
    при першій вагітності знизу взагалі не відчувала.

10. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

))))
    як себе почуваєте? бо я щось день від дня все менше і менше рухлива( без банадажа взагалі не можу ходити(

11. Borsychok

аналогічно :girl_sad:
    навіть по хаті пересуватись тяжко, хоч спину попустило, але тепер ноги болять , що навіть штани вдягнути не можу :girl_sad:
    правда завідуюча в ЖК трохи розсмішила - каже: ви ще нормально виглядаєте в 30 тижнів з двійнятами :girl_crazy:
    таке враження, що мене вже мали б вносити в кабінет :xaxa:

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

може то і собі купити? бо я при першій вагітності якось обійшлась.

12. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В мене теж саме, якби не пузо і рухи, то навіть не віриться, що вагітна, і що вже скоро нас буде четверо))))
    З Яною я кожен день рахувала, скільки ще часу залишилося, так час помало йшов...

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ага , а зараз ще пару тижнів і декрет)))

14. misss

misss New Member

Аналогічна ситуація, дуже багато уваги приділяю синочку та кухні, а ввечері, коли влягаюся, то дитинка починає вовтузитися і вимагає ще трішки уваги до себе.

і мене сильно болить одна нога, саме у сідничному суглобі, дуже тяжко встати з місця, можливо чимось потрібно мазати?

15. Borsychok

незнаю, в мене такого не було.
    теж спочатку одна боліла, а тепер дві :girl_cray:

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

йой, в мене мин.тиж саме там жутко боліло(
    А зараз ступні болять. Особливо коли вночі встаю - то боляче крок встати(

або як м"ячик - котити:connie_pull-pigtail

А що до банадажу - то то дуже індивідуальне. Мій банадажик ще з першої В - не могла без нього тоді десь з 32-го тиж. Потім давала сестрі, потім подрузі - вони повертали, казали, що не можуть з ним - зле і недобре.
    А мені мегачудово. Ношу з 18 тиж. Зараз взагалі без нього на вулиці не можу. І в хаті вдягаю, коли прибираю. Мені добре.

17. Savchenko

Savchenko Member

Йой, ми ще в цій темці прописані((( У вівторок не оминув мене огляд "професора"...ну його в пень...думала,що там і народжу...але ніц не розрухав...по їхньому узд в мене взагалі 39 тиждень і професор сказав,що тиждень можу спокійно ходити, якщо до натупного вівторка не народжу знову на крісло візьме(((( а додому не пускають...кароч привіз чоловік нет і ноут,хоч якась радість, малеча вже 3300, всі показники в нормі...ждем:connie_pull-pigtail

18. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Домовлялася на 35 тижні. Лікарка сама постійно переносила зустріч (вперше подзвонила на 32), за умови що нічого не турбує і немає ніяких протипоказань.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

????:dntknw:
    не розумію тих лікарів зовсім. якщо вагітна не в групі ризику, нічого не турбує, то для чого тримати її в лікарні тижнями до пологів?

20. Gybka Bob

Gybka Bob Member

лікар при знайомстві повідомив, що в пологовому тепер клізми не роблять. Сказав, як почнуться перейми, сходити в туалет, ванну і т.д. Питання: то коли в мене почнуться перейми, то я сама собі вдома маю поставити ту клізму? І що далі? а як в мене стрімкі пологи, то як це буде виглядати, коли клізма "почне діяти" вже у пологовому??
    Я собі взагалі того не уявляю! просвітіть...

Статус теми:
Закрита.