Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

Ні. Якщо 5-6 акушерських, то 3-4 від зачаття (2 тижні різниці).

2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

як я вас розумію.

Ну то будуть дивитися, як тільки малючки наберутьнеобхідну масу, то вже можна й народжувати)

Ви плануєте природні пологи? Малюки перевернулися?

в мене у 7тиж. чітко побачили таке, то ж сумнівів не було

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Я прог не здавала, а от ХГЛ здавала декілька разів і він був чи не по нижній межі норми. Нам і в голову не приходила, що можуть бути двійнятка.
    дочекайтеся 7 тиж (то від початку останньої М) - буде чітко видно скільки малюків.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

то мав бути ХГЛ, я сплутала)))
    та в нас по суті теж нема особливих сподівань, але чогось така думка закрадається, тим більше що в чоловіка тато з двійні.

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Божаю, щоб сподівання потаємні здійснилися!

5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

взагалі-то, я звичайно планую сама народжувати ( дуже боюсь того КР ), але лікар мені описав можливі варіанти:
    1. двоє діток на момент пологів розміщені головою донизу - буду народжувати сама.
    2. перша дитинка головою вниз, друга поперек - може таке бути, що першу дитину народжу сама, а з другою будуть робити КР (чесно кажучи, тут думаю, хай вже краще зразу б робили КР).
    3. перша дитинка лежить поперек - КР.
    Взагалі лікар прихильник природніх пологів, каже що тим більше то другі пологи, родові шляхи готові до самостійних пологів, але як буде насправді не знаю.
    на даний момент в мене 2 варіант, але то ще є багато часу до пологів навіть на 36 тижні, то може щось зміниться (місяць тому лежали голівками вниз обидвоє:))

А у вас як лежать?
    де плануєте народжувати? може й зустрінемось:)

6. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Живіт став такий як накачаний м’яч, внизу по-трохи підболює, але сильних болів чи ниття немає - думаю собі якби то не пропустити переймів:) (інколи думаю, щоб вночі їх не проспати:girl_smile:
    Чи може бути що я тих переймів не відчую чи такого не буває в перших пологах?

7. Borsychok

ой, розсмішили :girl_haha:
    не переживайте, їх неможливо проспати)

8. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

я сподіваюся на це, але ці останні дні перед пологами несуть таку невизначеність, от і виникають різного роду думки :) які муляють

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я б краще проспала і прокинулась вже тільки на активний період :)

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Пишуть мудрі люди, що при такій ситуації друга дитина в процесі пологів повертається, як треба. Перша на виході її фактично посуває в правильне положення. Тому

не спішіть:)
    В моєї кумасі зараз дітки лежать валетом, то впринципі лікарка залишає можливість природніх пологів, якщо перша дитинка добре вставиться. Кесарське якщо перше сяде дупцею або будуть впоперек.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

В мене щоранку якісь ватні ноги від коліна і вниз і так мене то дратує, набряків не має, а просто відчуття такої важкості, а ще вночі не спиться щось рано неспання почалось, сподіваюсь то тимчасове. Вчора низ живота тягнуло і поперек одночасно і перевернутись боляче, то через кістки? Якась я без настрою і така велика собі здаюсь

12. Borsychok

та я й не спішу, все-таки тільки 29 тиждень.
    ми з лікарем теж налаштовані на природні пологи, а як там буде стараюсь не думати))

13. cjomcjomka

прикольно Вам. А я перепилась чаю - і тепер маю тааааакііі ніжки... зате обличчя-плечі-руки за кілька попередніх днів прийшли до довагітного вигляду, і набрякаю я лишень від низу живота і до пяток , а так - красавіца та і тільки.
    Думаю, ляля вже набрала свої 3 кг. Тепер я якось спокійніша за неї, ніж була у 38-39 тижнів :)

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Мені не спиться тоді, коли або мала прокинеться, або коли встаю в туалет, то після того мушу 2 год відтовктися, і засинаю вже аж під ранок год 5-6...

А мене сьогодні болить в районі копчика, що ходити не можу, таке бувало і раніше, але якось не так сильно, а сьогодні, дуже болить...

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

скоро 2 затемнення. певно реагуєте на те

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Все дівчатка, покидаю я вас і цю темку. 12 жовтня о 12.20 народилась наша красуня донечка!!! Вага 3.900, зріст 58 см. :)

Дякую вам усім за приємну компанію, за вашу підтримку та поради. Бажаю усім легко доходити та легко народити. (так як ми, в 12.00 ми приїхали у пологовий, а через 20 хв. я свою доню вже обіймала та цілувала.).

17. cjomcjomka

хай росте здоровенька! А велика яка дівчинка!
    ну от, "молодші" по терміну мене вже обганяють :)

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

То про мене допис.
    Я взагалі зараз ледь не реву.
    Поганий сон і бродіння по пів ночі в мене з початку вагітності. Але от сьогодні...
    Цілу ніч напівсидячи з жахливими болями, ні повернутись на бік ні на живіт, ні ноги підігнути, ні на спині. Чоловік пів ночі наді мною покручував животик, то трошки полегшувало біль і думка про швидку відступала. Під ранок все пройшло і я заснула, чого не скажеш про чоловіка, він так і не спав.
    Поняття не маю що то були за болі. Я навіть розрізнити не могла де та біль.
    Тепер до наступного УЗІ матиму гризоту.

19. Raven

Raven Мама малятка

Дитьо органи розсуває. Я теж так мучилась на 3-4 місяці. Ношпу пила. Правда на наступний день попускало.

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, а чи можна вагітним ходити на шейпінг?

Статус теми:
Закрита.