Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

всім привіт! то все ще ми, у тому ж складі :)
    В ЖК не піду, бо не маю з ким лишити Сергійка, а він хворий і кричить. Зателефоную і скажу чисту правду - що чекаю лікаря до хворої дитини, що аналзи здала і до них прийду в понеділок. А в понеділок я абсолютно чесно збираюсь йти.

2. cjomcjomka

Телефонувала в ЖК, розмова виявилась легше, ніж я собі уявляла. Кажу, що в понеділок прийду, а лікар так стривожено: "Ні, в понеділок мене не буде, тільки у вівторок буде лікар-заміна... " я ледь стрималась, щоб не приколотись типу: "ооо, який жах, що ж тепер робити...." Коротше, *до пятницы я совершенно свободен*.Тобто, то вівторка - навіть без дзвінків. А то ще є трохи часу...

3. Heureuse

Heureuse вірю...

дуже-дуже болить спина, ну прям дууже :girl_cray: я вже навіть про бандаж задумуюсь, хоч і не дуже вірю, що він поможе... просто реально ні сидіти, ні стояти довго, тільки лежати і то якщо знайти зручну позу. на разі, то єдиний неприємний вагітний сиптом, але блін, шось дуже вже він неприємний
    а ще в мене враження, що мале знов повернулось дупкою. в понеділок на узд- перевірим.

4. Gybka Bob

Gybka Bob Member

а не хочете поплавати? Я серйозно, мені від басейну дуже добре...я навіть не знаю, що таке біль у спині, при мому то сколіозі))
    а в мене розчарування дня: перша тріщинка (розтяжка) на пузі((( йой, які то плачі були зранку(( я ж ТАК його пильную, мащу всіма олійками і кремами((

5. Heureuse

Heureuse вірю...

я не вмію :girl_blush2: на морі в солоній воді шось трохи барахтаюсь, а в басейні боюсь..

6. Lingerie

Lingerie New Member

Не переймайтесь сильно! У мене за першою вагітністю справа над бедрами були розтяжки десь з 30-го тижня.Я теж мастилася спец. олійками-кремами,але після пологів ( і похудання) і сліду не залишилося))). Тепер (за цю вагітність трохи менший животик) трохи знову показалась та сама розтяжка, але вже не сильно не хвилююсь;)

7. cjomcjomka

Особисто я таки підозрюю, що ті розтяжки десь трохи є... але вони білі і в *не важливих стратегічно* місцях. Майже те саме, що не було би зовсім :)

8. Gybka Bob

Gybka Bob Member

буду надіятись, що вже більше не буде))

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

ну можна на тій дощинці поплавати(там неглибоко), але от невпевнена чи то щось дасть..мабуть, суть у плаванні тим, що власне руками розводити, спина розслабляється

9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

я з 36тиж. ходила з відкриттям 1... проходила ще 4тиж.

святкова у вас ПДП)))))))

Мені Прокопчук сказала, що максимум - це 37тиж...
    та мені б так хотілося, щоб перед святами та й вже дуже тЄжко мені...

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

а мені з боліми у спині допомогла порада від Аніти зі "зважених".

Треба 2 м"ячики для великого тенісу. Починаєте з низу хребта, кладате їх по обидва боки від хребта і так лежите 10 сек, потім м"ячики трошки вище перекочуйте.

Мені ними в попереку болче робити, а от між лопатками і знизу - балдьож.
    Думала, що моїй спинці ніц не поможе, але м"ячики таки допомогли. А ще чоловік бере м"ячик і по спині покочує - дуууже приємно.

в першу вагітність з ним проходила і в цю з 16 тиж.
    Мені він від болі у спину не дуже, але ногам легше і живіт тримає чудово - можу більше пройтися, легше якось, та й в машині без нього пузо в різін боки по нашихз дорогах.
    Але з банадажем треба свій розмір добре підібрати, щоб не тиснув.

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І я з відкриттям 2 пальці ще майже 2 тижні ходила:)
    Ну але то дуже індивідуально.

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

та я щось сумніваюсь, що дотягну до НР :)
    я, чесно кажучи, і в 36 не проти, бо так щось вже тяжко і ходити і сидіти, і лежати, і спати(((

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Хто в нас тут чекаєподвійної радості? Борсучок та Юкола? Дівчата, а багатоплідну вагітність видно на УЗД відразу? Бо в мене трохи різниця в термінах по УЗД та прогестерону. То може бути пізня овуляція, а може і дещо інше. Підкажіть як то має бути))

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

14. Borsychok

так, вроді зразу.
    я побачила на першому узд в 14 тижнів.

15. Made in USSR

ну я набагато раніше. по УЗД 2-3 тиждень, по аналізах 5-6. і будь мудрий. але лікарка сказала що таке може бути. ну а я себе накручую

16. Borsychok

ого, а чо так рано робили?

17. Made in USSR

рік тому була ЗВ і потім ще кілька неприємних гінекологічних моментів. тест показав //, тому я відразу звернулась до лікарки щоб від самого початку бути в курсі що і до чого. спочатку по УЗД нічого не було видно, але ХГЛ та прогестерон показували вагітність 5-6 тижнів. тому наразі я сама толком не знаю який у мене термін))) в кінці місяця йду ще раз на УЗД, то вже буду знати точніше.

18. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

В мене було аналогічно- була на УЗД на 7-8 тижні то по УЗД термін був 5-6 тиждень, а по ХГЛ розвивались тиждень в тиждень. Пізніше на наступних УЗД показувало на тиждень менший термін. Народився гарненький, здоровенький хлопчик, просто не дуже крупний- 48см і 2800г)

19. invisible

invisible Well-Known Member

Але ж аналізи всі пишуться в акушерських тижнях. Тобто якщо 5-6 акушерських, то виходить 1-2 від зачаття, хіба нє? (такого ж поняття як 2-3-й акушерський тиждень немає, бо рахують від першого дня останніх місячних).

Ті границі завжди такі розмиті в лабораторіях. В мене наприклад ХГЛ завжди був вдвічі вище середньої норми.

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і мене боліло так і в одну і в другу вагітність :sad:
    Перший раз - купувала бандаж, але біда втому, що після того як його знямала робилося так само і навіть гірше. В другу вагітність мануальний терапевт показав вправи, як розвантажувати спину - помогло реально!

Статус теми:
Закрита.