Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

такий возик має моя сестра. Задоволена на всі 100! Дуже зручний і маневрений. я сама його випробовувала, коли разом гуляли.

2. Raven

Raven Мама малятка

Те саме, Прокопчук ще казала, що такі некротичні вкраплення може дати сильний токсикоз.

3. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

якщо ви живете на Сихові в тих старіших будинках, то там здається відстань більша.
    я давала братовій свій візок, то вона сама його в ліфт впихала :)
    а в мене на Виговського трохи вужчі двері , і я сама ніяк не могла(( треба було, щоб хтось двері тримав (в мене був досить широкий візок).

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

мене більше кальценати непокоять, ніж ступінь зрілості(, бо не мала такого.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

поширене явище. Мої обидва сини мали дуже закальциновані плаценти, і при тому спокійно здоровенькими досиділи до порядного терміну. І коли точно з'явились ті кальцинати - мені невідомо, десь після 26 тижнів.
    А у Вас двійнята - то їм в будь-якому разі родитись трошки раніше, і все буде добре

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і в мене були поодинокі кальценати, виявили їх на останньому узд в 34 тижні. Прокопчук сказала, що то нічого страшного, просто потрібно більше корисної їжі і поменше шкідливої, оскільки ці кальценати якось впливають на плаценту і послаблюють її.
    Синочок народився здоровенький.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене теж були. це не так небезпечно.Хіба плацента вже повністю інфарктна чи вони виникли на дуже ранньому терміні.. Кальцинатна плацента є неприємна з тої точки зору, що самостійне повне відділення плаценти може бути утруднене ( тобто відходити не повністю- у місцях кальцинатів плацента міцно "тримається" едометрію. Тому після пологів одразу чистять. Якщо ж у вас буде КР, то проблем не виникне)

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

кальцинати- це "мертві" ділянки плаценти, які не виконують уже функцій

7. uliana

uliana Well-Known Member

і в мене ступінь 1:) моя Г сказала,щоб не хвилюватись,то нормальне явище:) будемо надалі спостерігати...сьогодні стала вже на облік і то за хв 20) вимушена стати раніше ніж планувала,бо з тими ремонтами взагалі не буде часу:girl_smile: малявка з кожнем днем все сильніше б"ється,що дуже мене тішить:girl_tender: токсикоз практично минув,тепер буду насолоджуватись вагітністю)

8. Azza

Azza Member

І ми вже вдома пару днів, народилося моє друге маленьке чудо на 41 тижні, з вагою 2800, 49 см., тиждень перед тим пролежали в патології.

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мені вчора ввечері почав піднивати поперек... Сьогодні мала справи, прийшла і от знову, не то ниє, не то хапає. Навіть нікому не кажу, а то прив"яжуть до ліжка.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Блін, як же я не хочу завтра в ЖК йти... а доведеться. Ну і ладно, то вже точно востаннє піду (то я вже втретє так "останній-преостанній" раз іду). Якщо ще тиждень не народжу, то все одно з 14 числа мій лікар йде на якісь курси, то може про мене забудуть...

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

ой, та в мене вчора взагалі такі хороші передвісники були - кам'яний живіт плюс сильний тиск вниз і повна неможливість сісти від відчуття розпирання зсередини... і що? і де? Як каже чоловік мій: "Ти чого оце тут дихаєш? домовлялись же на вихідних!" :)
    Ну, на вихдних - так на вихдних. Не на цих - то на наступних точно...

11. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Мене вчора ввечері нив низ живота і сьогодні в другій половині дня, то можуть так виглядати тренувальні? А ще я сьогодні зовсім немаю сили, мені важко дихати, йти, як колобок катуляюся.

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

не переживайте, в мене були - то ж кров чим далі, то розріджується, після пологів все внормувалось. в мене 140 були, взагалі знайте, що у вагітних цей показник інший, і від 120 може бути.

13. Lingerie

Lingerie New Member

Аналогічно...тільки сьогодні))) я вже теж боюсь, що якщо до вівторка не піде "діло",то мене будуть силою "запрошувати" в пологовий! (і нащо ж я домовлялась з лікарем?)

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

а якільки рочків діткам вашої сестри? Я все думаю, щоб діткам не було затісно...

я з першим малим мала... тоді взагалі через це чомусь не хвилювалася...
    А вам лікарі що кажіть що до строку пологів?

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Якщо тромобоцити не в нормі, то треба зробити кауголограмму і добре здати аналіз де-димер.

"Рідка" кров може спричинити кровотечу.

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

17. сніжна

таке відкриття може спостерігатися вже з 35 тижнів. До початку родової діяльності, без супутніх ознак ( зм якшення і згладження шийки матки; періодичні перейми) ще може пройти і місяць часу. На якому терміні ваша сестра?

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в неї ПДП здається 15 жовтня, а в точному терміні я вже давно збилася :), я того не вмію рахувати

19. сніжна

ну то може і через день народити. а може ще і 2-2.5 тижні проходити. Я з відкриттям у 1,5 пальці проходила 8 днів, а моя братова - такий же час, тільки з відкриттям майже у 3 пальці.

20. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Та мені лікар з ПБ сказав в 36 тижнів лягати в патологію, щоб бути під його наглядом.
    Правда казав, що додому буду ходити, як захочу, але мене то щось не дуже тішить.
    А щодо строку пологів, то кажуть як і по УЗД та місячних 1-3 січня.

Статус теми:
Закрита.