Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

А я сьогодні знайомилась з лікаркою в пологовому) Справила приємні враження) Приділити багато уваги мені нажаль не змогла через міністерську перевірку і вирішили,що зустрінемось з наступного тижня по людськи так би мовити, лишилось зробити узд чи змінилось положення маляти...от сиджу і думаю на коли записатись на 37 тижні чи вже те узд робити:girl_in_dreams:

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

3. Grushka

Grushka Member

а ми наступного тижня збираємся на УЗД:girl_claping:
    надіюсь, що потішать нас хорошими новинами, що малюк донизу головою) я на 80% впевнена, що донизу, бо вже дуже зверху ми копаємося))
    вчора ввечері такі гулі виробляв, аж боляче трошки, але я така щаслива була))):girl_in_love:

4. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Я щось дуже почала переживати на рахунок положення донечки, щось не чую по рухах ніяких змін, і надалі копається знизу:girl_sad: Стараюся не слухати коментарів добрих родичів- які небезпечні сідничні пологи і т.д., але ж червячок сумління закрався.
    З понеділка йду знову до лікаря з пологового, буде щупати яке положення і буде казати чи поновляти вправи робити чи ні.
    А так почуваюся добре, навіть іжога пропала ттт.

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відкидайте усіх нехороших червячків у сторону. Ставайте у колінно-ліктьову позицію і по 2-3 рази на день по 20 хв. Минулої вагітності мені саме ця позиція допомогла з переворотом мацьопи.І здається, що переворот пройшов на 35-36 тиждень. А знаю дівчат, в яких і на 39 тижні дитинка повернулась у правильне положення. Тому відкидайте усі сумніви, робіть те, що від вас залежить і моліться. А далі усе буде добре.І не слухайте в першу чергу коментарів "доброзичливих родичів".Вони вам ні до чого.

6. Heureuse

Heureuse вірю...

ми з жк. в таку чудову погоду особливо кайфанула від походу туди, але перенести не могла, бо думала, що вже сьогодні матиму лікарняний. а фігушки- буде аж наступного разу, хоча я не розумію чого, завідуюча ж підписала..ну але ладно, оскільки я не працюю, вони вирішили, що мені не горить.
    найбільша радість була послухати серденько малюка, бо сьогодні вперше нам робили кгт. а також моя чемна дитина лежить голівкою. підозрюю, то сталось вчора ввечері, бо то були такі викрутаси, що в мене був шок :) а є якась ймовірність, що то вже малюк зайняв остаточне положення чи ще може перевертатись?
    а ну і головна вихвалялка- за трошки більше ніж 2 тижні я схудла на 100 грам :girl_angel: навіть таке буває :girl_crazy:
    тепер маю спокій до 15 жовтня, маю прийти вже з третім узд. так його чекаю, що не можу :girl_tender:

7. Gybka Bob

Gybka Bob Member

пішла я сьогодні в басейн...що сказати..розуму мало))
    Але таке класне відчуття! Дуже мені сподобалось і дитині надіюсь також! В басейні сиділа тихесенько, а от дорогою додому "розказувала" мені нозями і ручками, як було файно)) надіюсь, що буде ще "бабине літо" і я ще обов'язково поплаваю з малявочкою!

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

а що зараз заважає? я ходжу, ніби сильно не напрягаюся, але додому йду з відчутною втомою))

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А в нас поперек лежить, але надіюся, що до пологів малюк займе правильне положення.

А я зараз тільки їм, не знаю, чи то погода на мене так впливає, результат буду бачити 15 жовтня, бо маю плановий похід в ЖК.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

багато діток вже з 28 тижнів займають головне положення і вже не перевертаються. Але в 30 тижнів у малюка ще купа місця для маневрів. І до 36 тижнів він собі ще може вільно крутитися. Тому тут не вгадаєш. Деякі круть-верті умудряються і в 40 тижнів займати неправильні положення ( у нас у двоюрідної сестри доня зайняла поперечне положення в день пологів. )

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Йой, та де ж то місце:girl_crazy:. Я вже можу сидіти с трудом, так в ребра підпирає, хіба на пів лежачи. Чесно, не знаю чи до 40 тижня дочекаюсь)), думаю свято буде швидше.
    І в мене зараз такий етап кумедний, хочеться наїстись так би мовити заборонених продуктів досхочу, бо потім буде не до того. І класно з одного боку і відчуваю, що мій шлунок в шоці:girl_crazy:. Вчора до прикладу наїлась грибів, що заснути не могла, а ще планів і планів смаколичних:girl_tender:.

12. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Ну мені погода заважає...після басейну на таку як зараз погоду вийшла..25 хв почекала маршрутку, і зараз лежу під ковдрою клацаю зубами!

13. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене таке враження останні дні, що малюк повернувся поперек, бо чую поштовхи то справа то зліва внизу живота, а до того були лише зліва!
    і взагалі зараз так дивно, бо живіт аж ходуном ходить від тих копнячків!
    була сьогодні на епіляції, щось нам явно не сподобалось, бо давався чути весь час доки мене мучили!

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

І в мене те саме. Навіть спати вже не можу. Сьогодні з 2 до 5:30 ранку не могла заснути. Чи може то просто на погоду.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

через 1,5 року.

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я не тільки сидіти не можу, а й лежати не можу. Так мені тяжко як ніколи. Ніби ще й не багато залишилось ходити, але я реально вже змучилась. Нагнутися не можу, взутися відповідно теж, ні в який од г не поміщаюся, на вулиці халадіна. Ноги набрякають нереально аж боляче на стопи ставати(з Дімою також набрякали, але не так сильно як зараз), печія страшна, рені п'ю тільки коли вже геть страшно пече.
    Якийсь в мене вагітний депресняк :sad: Скажіть мені, що це минеться.
    Я кайфую від цих копняків і викрутасів, але ну геть кепсько себе почуваю останні 2 тижні.
    Я хочу вже свою лялюську на ручки взяти і обнімати-обнімати-обнімати...

А і ще, щось період гніздування у мене ніяк не наступить... жахливо лінь робити щось. Тільки одяг для малявочки повитягала, але навіть ще не прала. І коли та муза прийде?

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

У мене також зараз такий самий стан як у вас - депресняк. Сьогодні ходила до міста, то дівчата всі так на мене дивляться, як я виглядаю в тому плащі і з животиком, а що ж робити як ні у що не влазиш?! Ну але ще трошки лишилось :) А лінь то певно від того, що просто загальна втома така, тут ледве виспишся нормально, а ще щось робити то взагалі мови нема. Думаю собі, раніше хотілось чимось і творчим зайнятись, а зараз взагалі до того як до неба. Ну але це минеться :)

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Ви самі знайшли гарні ліки від депресії і самі ж їх відкинули. ДУРНИЦІ то все. Гарна мама--щаслива мама, а щаслива мама--щаслива дитина))) що ще робити в таку погоду як не наводити красу??? підіть пострижіться, зробіть укладку, манікюри-педікюри, то ж такий кайф.

19. Gorda

Gorda Well-Known Member

У кожного своє ставлення до цього. Мені, наприклад, та довжина волосся просто заважає, але ж то завжди хтось буде сіяти ті сумніви.

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

та просто не слухати тих бздурів і все. Ви от зараз так піддаєтесь тим дурницям, а що буде коли дитя народиться? то ж забобон на забобоні і перлів там огого скільки. і що? всім вірити? почитайте перли про ГВ, тут це висміюють, але поза форумом є багато "порадників" з іншою думкою та іншими поглядами. то що, будете всіх слухати?
    карочє, завтра прошу до фризієра і відзвітуватись з фото)))))

Статус теми:
Закрита.