Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. бетменша

бетменша Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

А що вживання кави якось з цим пов"язано? і взагалі, від чого те старіння залежить? маю на увазі передчасне.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

мені буряк допоміг. так співпало, що робила салат шубу, бо дуже хотілось і паралельно пила сік з бурячка від тиску за порадою Юлі. сік правда недовго витримала, бо мало не бекала від нього :) але на разі та проблема зникла

3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Це я десь на ДП вичитала, що чай зелений і кава -кофеїн, а значить викликають передчасне старіння плаценти. Я вам точно не скажу, де саме (бо не пам*ятаю), але, мабуть, в "що можна, а що не можна пити вагітній".
    До речі про чай - мені це листя малини тааак смакує!!!! Я б його відрами пила, з лимончиком...мммм:girl_haha:
    Сьогодні на курсах була, то потішили мене, що в нашому ПБ немає в наявності жодної вакцини (голота), тому це питання само собою відпало, лише просили купити канавіт - то виникло питання: у вас у Львові теж таке колють, чи то тільки в нас так придумали?

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

1) регулюйте кількість випитої води. Встали зранку - хлоп! стаканчик чистої водиці кімнатної температури. Можна з медом-лимоном, але і без них якщо буде достатньо рідини, то "кам'яний вік" мав би помякшитись :)
    2)чорносливчик + волоський горішок. Замість цукерочки до чаю, смачненько... з тим навіть вважайте, щоб не переборщити. Я їла десь 7 чорносливин з горіхом на день - і вистачало,
    3) лікар казав робити таку суміш: чорнослив+курага+родзинки+волоський горіх перемелені на мясорубці і заправлені медом і оливковою олією. Натще столову ложку щодня: і вітаміни для вагітненької мамочки, і комфорт. Але я ту суміш робила без олії і їла замість цукерок теж до чаю :) а олію їла в салаті.
    Взагалі, десь після 16-17 тижня з "тою справою" стало значно легше.
    Ага, і ще згадала. Не переїдати і не голодувати (при токсикозі як не одне, так інше часом трапляється). Щоб кишківник... хм.. не офігівав. І їсти, коли є відчуття голоду, гарно жувати - щоб всі потрібні ферменти спрацювали і обробили їжу.

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

О, я тільки згадала - мені сметанка завжди дає відповідний ефект. Он хоч би з полуничками тими ж намішайте.

6. sanches

sanches Well-Known Member

Kohaju, щодо бандажу: я купляла в аптеці поясом. Дуже задоволена, мій ще має жорсткі вставки на спині, трлои і її підтримує. А другий маю 2 в 1 до і післяпологовий, то він мені менш зручний...

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Завтра йду на огляд в ПБ. Лікар сказав подивлюсь і вирішимо що робити. То на кріслі роблять огляд?

8. Brenda

Brenda Member

В мене був дуже вивернутий пупок, назад повернувся десь за 4-5 днів, але пігментація, на жаль, ще досі не зійшла (та полоска вертикальна і сам пупок), хоча в мене та полоска не була сильно виражена, але все-одно вона не зійшла, а пупок ну дуже коричневий:sad: Надіюсь дуже-дуже, що все встане на свої місця...

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Як який лікар, але краще, щоб на кріслі не робили, бо дуже чсто такі огляди потім провокують роди...

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Точно як в мене так само було після перших пологів. Пупок так і залишився якимось коричневим і полоска повніістю не зникла, ще й кривулькою стала.))) Правда то забарвлення зникало, але дуже повільно. За майже три роки трошки зблідла, але не зникла повністю.

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

мені допомагає ківі. кефірчику можна випити.

11. romawka

romawka Member

Мені помагала кава з молоком (кави і води трішки, а молока або вершків цілий стакан) і їла постійно сухофрукти: чорнослив і курагу.
    Дівчата, ті що народжували, а як Вас було з активністю малят в животику перед пологами: так само себе поводили чи ставали менш енергійними?

12. Sela

Sela New Member

ще допомагає свіжий ананас

13. romawka

romawka Member

О, то напевне кому як, бо в мене навпаки від ананаса пучить і тяжко потім.

14. Sela

Sela New Member

я іла окремо від іншой їжі, наприклад ввечері перед сном

15. Inglor

Inglor Well-Known Member

В мене він не виліз, можливо це тому, що до вагітності він був у мене глибоко посаджений.

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я прихворіла і то так конкретно: вуха, горло, ніс, температура. Другу ніч спати не можу. Лежу мурдуюся, аж на ранок засинаю і то не на довго бо прокидається Діма і починається - їсти, пити, збирання на вулицю.

Дівчата, чим можна рятувати горло окрім солі і соди (одразу вивертає мене)? І чи можна випити якогось дитячого сиропчику, щоб збити температуру? Наприклад нурофен?

17. Tinela

Tinela Active Member

Дівчатка може в когось таке було: на ЕКГ сказали шо в мене перевантаження лівого шлуночка а на ЕХО що ПМК 1ст. Пішла до кардіолога...вона послухала серце і сказала все добре...незнаю...варто переживати?бо хочу все таки родити сама.

18. natorella

natorella Well-Known Member

я піносолом полегшую, якшо вже геть зовсім зле
    там олійки

а ото шо вам написали_1ст. - то показ до КР безумовний?

19. sanches

sanches Well-Known Member

Tinela, можете для підстраховки сходити ще до одного кардіолога.
    Я була в 2 (в мене виявили мін. недостатність мітрального клапану), то обидва заявили, що ніц страшного і можна спокійно народжувати.
    Те саме сказали сімейний лікар, лікар з ЖК і лікар з ПБ.

20. romawka

romawka Member

В мене теж був глибоко посаджений і до 34 тиж. не вилазив, а потім виліз і сам пупок трішки почорнів, одне радує, що не має чорної полоски.
    Можна полоскати розчином хлорофіліпту або нагідків (календули) - мені помагало.
    В мене була температура біля 39- то я пила чай від простуди ІСТІ (але натуральний або зі смаком лимона), то він ніби натуральний і полегшив закладення носа і горла і температуру трішки збив.

Статус теми:
Закрита.