Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. unsure

unsure Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Такс побігла я до лікаря, слухатися.

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я вчора, мабуть, собі потягнула якийсь м*яз під грудьми десь в ямці(не знаю як ще пояснити). то ввечері і нині так пече-болить коли повернуся якось зарізко чи встану. так неприємно.
    а мацьопа наша 2 дні сиділа тихенько, а нині вже від 7ї ранку витанцьовує в животику. як я то люблю! яке ж це чудо все таки!

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

у мене зараз 109см.

4. Brenda

Brenda Member

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Мене почало "очищувати" за 5 днів до пологів, так по чуть-чуть кожен день (до того мала запори), а в день пологів "очистило" так добряче... слідкуйте за собою, можливо, свято наближається;):d25:

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Сніжна, 100% права. Варто до неї прислухатись...

5. tanchyk

я вже якось настроїлась до свята, психологічно готова.Щось останні жні мені важко і ходити і сидіти і лежати. Максима родила на 38 тижні, так що все у нас може бути на днях. Завтра починається 38 тиждень)

6. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчата, дякую за відгуки.
    я певно трохи неправильно висловилась- гульки в моєму розумінні, то просто чайок в спокійній кафешці з подругами, одна з яких взагалі на 7-ому місяці. так що ніяких каблуків-танців-дискотек як ви могли подумати я не практикую :) оскільки не працюю, то практично цілий час провожу в хаті на балконі. отак десь прогулятись центром з дівчатами можу вибратись раз в два тижні.
    ну і щодо самого тиску- я не якась там безвідповідальна і розумію, що то недобре. просто в мене такого ніколи не було і я відповідно не знаю що з тим робити. плюс я думала, що то був одиничний випадок, а оскільки зараз повторюється вже досить часто, то таки піду на той облік, поздаю аналізи і буде видно, що далі робити...

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

моя остання дискотека була в 37 тижнів вагітності Сергійчиком :) сальса-вечірка в Рафінаді, підбори на чоботах близько 9 см (витримали мене, витримали :)).

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

мені здається, що то термін такий, що по-любому мусиш бути готова морально :) *от-от-от-щас-щас-щас* може тривати і місяць, а може і півдня...

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, ви смішні, дівчатка, стосовно горнятка на животі.)))
    В мене стоїть, бо форма пузика така типу як огірочок.)) Живіт гостренький і такий що весь до переду, але то в кожного все по-іншому. Я сьогодні накінець-то побачила вагітну таку добряче жінку, бо щось останнім часом хіба в поліклініці таких зустрічаю, так от в неї форма живота зовсім інша. Там би горнятко не втрималось))
    Ну, і в мене ще з верху груди троха підтримують.
    А зрештою нашо вам те горнятко.:girl_wink:

9. ivanyska

ivanyska New Member

Кожні 20 хв хапає низ живота, як на місячні. І так вже з ночі, і неміняється нічого, це тренувальні чи справжні перейми. Води не відходили. Можна випити ношпу чи дзвонити лікару. А може пройде?

10. tanchyk

думаю справжні
    для чого?
    я б подзвонила.
    коли інтервал почне зменшуватись, значить воно.

11. cjomcjomka

ну , інтервал ще дуже, дуже великий - такий, як в тренувальних. А сама перейма скільки триває?
    В мене перейми в перший раз почались з інтервалом 4-5 хв і до народження було ще 18 годин. Але то індивідуально.
    якщо Ви втомились з ночі, то можете навіть не дзвонити, а з'їздити в домовлений ПБ і попросити, щоб черговий лікар Вас оглянув, послухав серцебиття дитинки тощо. Речі і документи лишити в машині, а якщо дійсно до процес на суттєвій стадії - то щоб зателефонував Вашому лікареві.

12. Tetty

Tetty Member

Ой, а я щось починаю боятися, як би то ті справжні перейми не пропустити))) Хоча всі кажуть, що це неможливо, бо трохи болить :), але починаю вже переживати. Тільки щось десь кольне, то зразу на годинник дивлюся, щоб інтервал засікти)))) Вже сьогодні 40-й тиждень почався, цікаво скільки то ще залишилося?

13. cjomcjomka

а я так хочу пропустити, хоч би пару перших годин :) але то вже як Бог дасть

14. invisible

invisible Well-Known Member

А в мене навіть до 95 см живіт не дотягнув... Але дівка нівроку така була - 3450 г і пухкенька :)

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Смішні :) Перейм ви точно не пропустите, це нереально! Навіть якби тих пару перших ви не зауважили, це нічого, адже у вас в запасі буде ще вдосталь часу.

15. cjomcjomka

мої 3.600 і 4.200, ми з Вами співвідносимось в розмірах животика :)

16. ivanyska

ivanyska New Member

Та десь 1 хв, але така трохи болюча. Дзвонила в полог. там зараз чергує така швабра, шо вона мене точно вродить. Ліпше дзвоню лікарю, будемо шось думати. Я так хотіла щоб води в дома відійшли, а може ще почекати?

17. cjomcjomka

о, дуже непогано. Дивіться по собі, коли їхати. і з Богом, легких пологів і здоров'ячка Вам з лялею

18. invisible

invisible Well-Known Member

Так води можуть і не відійти, вони не у всіх відходять так одразу, особливо в перших пологах (часто вже лікар у пологовому пробиває міхур). Удачі вам, тримаємо кулачки!

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при справжніх переймах інтервал має скорочуватися, а тривалість самої перейми- збільшуватися. Ну і важлива ознака- періодичність. ТОбто якщо зараз перйма через 20 хвилин, потім- через 10, потім- знов через 20 і т.д. , то це ще можуть бути тренувальні. У пологовий слід їхати, коли перейми йдуть з періодичністю приблизно 7 хвилин при перших пологах і 10-при повторних ( бо при повторних швидкість відкриття шийки- більша)

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

у мене , коли вже інтервал був 3 , то народження ще було 8 годин ( і то, якби не стимуляція, то і ще більше). А на переймах у 5 хвилин тягнула 10 годин ( правда відкриття за 10 годин просунулося на 1 палець)

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

щось мене низ живота болить... болі як при місячних..ниє і час від часу поколює внизу.. недавно з)Їла трішки трускавок..отравилась напевно.. ранувато нам ще в пологи .. що порадите?

Статус теми:
Закрита.