Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

мені теж йти значно легше, ніж стояти

2. Inglor

Inglor Well-Known Member

А мій чоловік, вже говорить, що йому зараз капець, а мені буде після родів капець:girl_haha:

3. бетменша

бетменша Well-Known Member

В мене таке бувало. Пов"язую це з низьким тиском

4. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

десь на вашому терміні дійсно стало важче ходити, а зараз до речі легше... (я пояснюю це тим що десь в 30 тижнів у мене дуже активно почало збільшуватись пузо... від того і спина боліла, якщо довгий час знаходилась у вертикальному положенні... навіть були відчуття, що пузо хоче відвалитись, так специфічно потягувало.:girl_in_dreams:)

Зараз в плані пересувань, значно легше... Організм звик до постійного навантаження... Сподіваюсь так буде вже до самого кінця, бо сили ой як потрібні, щоб все вспіти підготувати до появи ЩАСТЯ:girl_flirt:

п.с. дівчатка, хотіла запитати, чи отримав вже хтось лікарняні у зв'язку з вагітністю?
    А то у мене вже пройшов місяць, з того часу як подала лікарняний, а на карточці ніц нема:shutup:

5. Inglor

Inglor Well-Known Member

В мене тиск 100*60. Як лежала в лікарні, то медсестра казала, що для вагітних це нормальний тиск. Незнаю.

6. бетменша

бетменша Well-Known Member

в мене приблизно теж такий, а до вагітності був вищий - 120 на 70 приблизно. Просто я не знаю, чим ше пояснити оті запаморочення, коли важко стояти, як не сяду, то відчуваю, що починаю втрачати свідомість. І то в мене почалось ще до того, як пузик виріс, тобто не думаю, що дитина там шось перетискала

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і мені легше ходити, а як стою, голова паморочиться. і тиск в нормі. не знаю від чого то залежить...

8. Inglor

Inglor Well-Known Member

В мене аналогічно.

9. romawka

romawka Member

А я чесно кажучи по великому рахунку навіть не відчуваю, що вагітна. В туалет в ночі можу раз встати можу і не йти. Єдиний дискомфорт, те що потрібно спати на боках, які затерпають і важко перевернутись. Як я вже хочу поспати на животику. А так сплю, як суслік до 11 год. кожного дня. Ходити не важко.

В мене вже більше місяця пройшло і теж нічого не має. Я питала в іншій темці, то казали, що були нараховані через 2 місяця, бо я теж думала йти питати де грошики:)

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

При першій вагітності я на такому терміні навіть рухатися швидко вже не могла, і в туалет всі 9міс. вставала енну к-сть разів/ніч. Зараз бігаю як електровіник і в туалет не встаю, хоча і випиваю за ніч 0,5л води, а то і більше (т-т-т, щоб і далі так легко було).

11. Holly

Holly Moderator

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

десь з 6 місяця таке почалось. На початку взагалі не ходила по ночах.

13. Inglor

Inglor Well-Known Member

Надіюсь, що в мене це "щастя" більше не повториться.

14. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

це мій щоденний час підйому, при тому, що будильник заведений на 6.00 (чоловіку на роботу) - я уже і не пам*ятаю, як він дзвенить

15. Katya Semak

Katya Semak New Member

А я навпаки вдень часто ходжу в туалет, вночі можу встати раз і то таке нечасто буває, хоча і п"ю досить багато рідини. Останнім часом вночі інша радість почалась - хапають корчі за литки ніг... :sad: Вже краще напевно в туалет бігати, ніж ті корчі терпіти...

16. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

а мене якби не будили, то певно спалаб до 11, до речі на вихідних мої хлопці тихенько встають, втікають в іншу кімнату, а я відсипаюсь)))

17. mamasha

mamasha New Member

Стосовно ходити - то зовсім не важко)) навпаки шось таке напало на мене... Друге дихання відкрилось десь з початку 36-го тижня... Був якийсь такий критичний період, як тільки вийшла в декрет. Ніяк не могла відійти від роботи. Цілими днями лиш би спала... Але то пройшло. Зараз навпаки - хочеться ще купу всього встигнути.. Дорвалась до спорту для вагітних (на все підряд ходжу))

А стосовно "неврівноважена" - то так у всіх... Часом так мені шкода чоловіка.. Все чемно терпить і вислуховує... Я спочатку можу зірватись на ньому, потім прошу пробачення)) потім поплачу - і так по-колу всі 9 місяців. Гормони.. ніц не вдієш.

На рахунок недосипань - ніяких проблем зараз не маю.. Був період, коли вставала двічі або тричі за ніч в туалет. Зараз тільки раз. Дівчата, не мордуйте себе. Заварюйте собі чайок з меліси наніч або пийте валер"янку. Або і те, і ін як одного мало.. І вам і дитятку буде легше, якщо ви добре виспитесь і наберетесь сил за ніч, зранку встанете бадьорі і з хорошим настроєм. А не ходите весь день потім виснажені і дратуєтесь через будь-яку дрібничку:girl_mad: Хоть чоловіків своїх пошкодуйте:)
    Мені так порадили після кількох недоспаних ночей, ще й на роботі аврал був... Така злюща ходила на весь світ:girl_devil: Але стала висипатись - все пройшло))

18. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

в мене сьогодні таке було, але не довго - змінювала позу і проходило

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А мене дальше починає боліти ребро коли сиджу.... і перестає коли ляжу на спину... лікар сказала, що то може дитинка давити.... даже не знаю....

20. Katya Semak

Katya Semak New Member

Ой, мені малий любить ножки під ребра запхати,так конкретно часом болить. В такому випадку страюсь стати в колінно-ліктьову позу (якщо звичайно є можливість) чи полежати, мені помагає :)

Статус теми:
Закрита.