Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

і я б тепер так робила. якщо ніц не турбує, то нема чого туди швидко здаватися. наступного разу буду мудріша :girl_cool:

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

то власне для гемоглобіну була така порада:girl_crazy:.хоч він в мене досить довго тримається на 115.
    ну але я не проти доброго винця(але мабуть не в такій кількості):girl_blush2:

2. бетменша

бетменша Well-Known Member

То чиста правда. Я і до вагітності все важилась тільки вдома, тільки зранку, ну і наголяса, тому перше зважування в ЖК після сніданку і в одязі було для мене стресом) Правда зараз чомусь взагалі боюсь важитись))
    А для чого воно? для підвищення гемоглобіну? Я б не пила. 100 гр в день і так весь час - то ж капець якийсь. Я взагалі алкоголь хіба лизнути собі дозволяю, ну але то мікрограми

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а мені нормально важитись, а от в дзеркало на повен зріст дивитись не лю :) широка стала якась

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

мені засранці з ЖК при 115 написали "помірна анемія", через що в ПБ мені групу ризику написали :)

4. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я ставала на облік в 28 тижднів, то здавала на глюкозу одним махом зі спідом, групою крові іт.д.

5. Inglor

Inglor Well-Known Member

100%.
    Мене сьогодні також важили в ЖК, то наважили 55 кг, але я сказала, що вдома важилась, і вага показала 52,5. То так і мені записали мої показники.

)))))

6. mamasha

mamasha New Member

Мені здається то цілком нормальний гемоглобін як для вагітної. Не радила б вам пити ніякого алкоголю.. Їжте гречку з печінкою і гранатки і не травіть дитя. Користі більше буде точно ніж від вина

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А який тоді нормальний гемоглубін у вагітних???
    В мене за час стояння на обліку гемоглубін був 130, потім 116, зараз 119. Лікар сказала шо добрий. А до якої межі він буде добрим?

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

по ходу, до 110 за нашими мірками. норма 110-150, але то мої щось минулого разу мені так напартачили і написали. Може, мстились за те, що на 29 тижні стала на облік :)

9. mamasha

mamasha New Member

Тут 2 варіанти: або перед кожним оглядом важитись вдома і казати домашні показники, або тільки в лікарні. Бо ж якщо раз так, раз так, то не пропорційний приріст ваги виходить. Я завжди важилась в лікарні і в носі мала ті +2 кг. Якщо для вас це суттєво - кажіть домашню вагу.

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В мене гемоглубін падав поступово від 127 ( в листопаді) до 98 ( мин. тижня), то тільки тепер приписали таблетки і я погодилася їх приймати, бо перед операцією не хочу ризикувати, а самими лише продуктами не вдалося мені його підняти ( хоча їла щодня гречку/печінку/телячі язики/буряк/шпинат/гранат/ківі ітд.)
    А важуся я від початку В щоранку перед сніданком, голяком вдома-в ЖК лише записують мої показники.

11. mamasha

mamasha New Member

Ось що знайшла в неті:
    При перевірці, під час клінічного аналізу крові зазвичай ставлять відносну кількість вмісту гемоглобіну у крові . Обчислюється воно так: Спочатку визначається процентний вміст гемоглобіну від норми, а потім ділиться на 6. Виходить цифра між 115 і 145 - норма для дорослої невагітної жінки.

Під час вагітності в організмі жінки збільшується об'єм і маса крові, яка досягає свого максимуму до 29-36-му тижні . До кінця вагітності «перебір» може становити понад півтора літрів. Але при цьому вміст еритроцитів - головних носіїв молекул гемоглобіну , - навпаки, знижується. З-за великої кількості плазми вони стають як би «розведеними».

Межі норми для гемоглобіну при вагітності:
    1 триместр - 115-135 одиниць ( середнє значення - 123).
    2 триместр - 110-130 одиниць (114).
    3 триместр - 110-125 одиниць (112).

Розмежовують три види важкості анемії:
    легкий (110-90 г / л)
    середній (90-70 г / л)
    важкий (менше 70 г / л)

12. Inglor

Inglor Well-Known Member

Та в принципі не суттєво, але є одне але: коли я ставала на облік, то вони мене не важили, а запитали мою вагу на даний момент. І сьогодні, щоб часом вони мені не говорили, що може за місяць забагато набрала, то я сказала свою домашню, бо я не знаю які в них є норми набирання ваги. Тому і подумала, що ці 2,5 кг (яких я не маю) можуть наробити кіпішу.

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Для мене це не проблема, бо сама не знаю чого, але важусь кожного дня. Що я там шукаю, поняття не маю:girl_in_dreams:

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Так-с, передивилась я тільки що аналізи які я маю здати на наступний раз, то капець:girl_cray: Таки мене той аналіз на цукор не минув. Як я його переживу, незнаю. Я ж навіть чаю чи кави з цукром випити не можу, а що казати про глюкозу:girl_cray::girl_cray::babruysk:

13. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Вчора ввечері добряче налякалася. Практично вдома не імо нічого жареного, і так мені захотілося дерунів. Швиденько нажарила, зіла декілька штук і так мене нирка схопила, що як лягла скорчившись вся -так і не могла поворохнутись. Змушена була випити ношпу, десь через пів год. попустило. Цілу ніч не могла спати, відчувала дискомфорт і дуже часто бігала в туалет.
    Ось тепер задумалась, можливо вартуэ здати сечу на аналіз, на облік ще не вставала та й ще не хочеться. Дуже не хочеться щоб ця вагітність проходила як попередня:sad: хочеться насолоджуватися цим періодом

14. Raven

Raven Мама малятка

Конкретно схопити могло від жареного печінку. А нирки скоріше всього почали пісочок віддавати. Зробіть аналіз по Нечипоренку, направлення терапевт дає, а можна і в приватній.

15. hannatal

hannatal Member

хм... в нас кауть чай з булочкою, може і вашим таке підійде, а ще якщо не булку, а печиво якесь солоденьке ммм...

16. sanches

sanches Well-Known Member

якщо в ту водичку з глюкозою витиснути сік з лимона (цілого), то вона не така вже й противна буде... натомість, правда, може початися печія

17. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

аналогічно )))

18. Inglor

Inglor Well-Known Member

печія мене ніколи не мучила, може і не буде. А в яку кількість води ви розводили глюкозу?

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мені казали з дому принести шклянку теплої води, або розвести в дома.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мені напевно повезло, я на ніяку глюкозу не здавала, чи то може ше пішлють, але сумніваюся. Наступне відвідування ЖК в майже 34 тижні.
    Мене так здебільшого хапає, коли щось не те з"їм. В сечі буває пісок і солі, два рази були підвищені лейкоцити, то пила афлазин.
    Зауважую, що організм під час вагітності таки відразу реагує коли щось не те з"їм, а я тоже любитель всякої бяки напхатися.:girl_blush2:

Статус теми:
Закрита.