Для майбутніх мам (8)

Discussion in 'Пузата хата' started by tanchyk, Mar 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Дівчата! Щось мене сьогодні від ранку так нудить.... Може це ще нормально на такому терміні?!

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Я теж мала бандаж і носила його під час вагітності та й взяла його з собою в ПБ , але одягала через день так як лікарі не могли прийти до однієї думки щодо нього... одна говорила не носити, бо не можна, а інша що можна...., тому я одягала його через раз... Але з досвіду раджу одягати! Від нього дійсно швидше скорочується матка і животик втягується на 100%:girl_wink:

2. Fergie

Fergie New Member

Ну от я якраз за таке чула, що швидше матка скорочується і кажуть швидше в форму можна повернутись. Бо маю сестру, в якої матка після пологів не могла повністю скортитись близько року, то вона бідака цілий рік після пологів ходила з животом як на 8 місяців. :) Думаю все ж таки з лікарем пораджусь :)

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це не від банадажу залежить. А від природньої еластичності шкіри, пружності м язів, фізичної підготовки і т.п. Я не носила бандаж- мені було з ним не зручно. Натомість виходила з пологового із повністю пласким животом. Натомість маю знайому, яка і бандажик носила допологовий і післяпологовий- а шкіра на животику дуже обвисла, хоча панянка сама "аккуратна". Існує зворотня версія- бандаж після пологів якраз навпаки сприяє тому, що м язи самостійно ліняться скорочуватися. Тому і провисає потім животик.

4. glasses

glasses Member

Ой, то в мене так обвисає. Але я не маю часу тим перейматись, за то моя мама кожен день на мене тисне, каже ти зараз комплексувати будеш, бо весна-літо. А мені не хочеться вправ робити.:girl_blum:

5. Vika

Vika Well-Known Member

мені здається Вам ще рано вправи робити.

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Була я нині на ЕХО серця. Кажуть, що вмирати мені ше рано, абсолютно здорове серце, а скарги мої - реакція організму на вагітність і в принципі лікування не потребує. Тепер питання риторичне - нашо було мені призначати без поставленого діагнозу Магнефар В6, де в показах власне серцева недостатність, а в протипоказах - гіпотонія (звичайно, тиск мені терапевт не міряла і не питала який). Ну добре, я з головою дружу, читати вмію...

7. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Колись дивилась передачу "Все буде добре", то Аніта казала, що вправи можна починати тільки через 6 тижнів після пологів, і то як якість там м’язи зійдуться. Перевіряла на Кароль, та лягла на підлогу, а Аніта щупала її живіт над пупком, пальці ішли вздовж тіла до грудей. В ідеалі, там не має бути відчутної ямки.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, то важко сказати, бо народила я з допомогою нашої славнозвісної стимуляції десь приблизно два тижні після тошноти.

9. Brenda

Brenda Member

Дівчата, хто приблизно на моєму терміні - який у вас обвід пуза в лежачому стані? Я ж в ЖК не ходжу давно, то міряю сама. 97 см- це нормально на 38-39 тижні?

10. invisible

invisible Well-Known Member

А чого ти знов тим пузом переймаєшся? У мене в 36 тижнів в ЖК наміряли десь 92 чи 93 см, а після того я навіть і не міряла вже. Сам обвід пуза не є показовим, бо залежить від індивідуальних параметрів жінки, розташування плоду, кількості вод. В когось на одному й тому ж терміні може бути 92, а в когось і всі 100. Головне, щоб була позитивна динаміка (щоб пузо поступово збільшувалося в об'ємі).

11. Gudz

Gudz New Member

Прочитала,і зразу за см стрічку...92 см:girl_impossible:Надіюсь тепер помаленько буде рости...бо до кінця липня-серпень буду КОЛОБКОМ:connie_pull-pigtail

12. Fergie

Fergie New Member

я тіки що спеціально поміряла, блін в мене аж рівно 100 см. :confused: Але то я розраховую родити малого не менше 3500, бо в мене чоловік гомодрил під 2 метра і поза 100 кг, а я 1.60 і 50 кг. Та й виглядаю я делікатно, мало хто вірить що це вже останні тижні.

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

В мене таке було під кінець вагітності, декілька днів відмучилась, ночами спати не могла, а потім само й пройшло...:girl_yes2:
    А відносно животика - перед пологами обхват був 106 см., хоча виглядав невеликим і малявочка народилась 3500...

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой дівки може і не по темі, але вислухала їдного терапевта музикою, то сказав, що всім вагітним жінкам які страдають від перед пологової або після пологової депресії треба слухати симфонію Гайдна - Курка. Я хоч і не вагітна, але симфонія класна. Сама сиджу і слухаю. :girl_haha:

15. sanches

sanches Well-Known Member

А мо і не хімія - в мене маму часто від цибулі так хапає...

Мама-дарагая, то я точно колобком до липня стану)). В мене вже 93, але є "обтяжуючі" фактори - двійня та й до того ж я сама по собі не худенька...

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В мене одненьке, а вже 114 :girl_blush2:, але і я не дюймовочка, і дитина очікується величенька...

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка, ну про що ви говорите? Міряєтеся животами? Тільки не забувайте що в когось "вихідні"параметри 60, а в когось можуть бути і 80.....Сальце наше всьо:) Тому, не лякайте самих себе.

18. Tinela

Tinela Active Member

Аналогічно....так вже всі бісять на тій роботі, а ше як почнуть чіпатись до всього і ті дурнуваті питання задавати...то слів не хватає))))))) Ше трішки нам помучитись і в декрет =))))

19. Tetty

Tetty Member

О, то і в мене таке було, думала, тільки б вже швидше той декрет. Але вже десь місяць тому перейшло. Хоч мені вже з 1-го числа в офіційний декрет, я ще поки туди не рвуся. Навпаки на роботі ніхто не злить, не нервує, не чіпає мене))) Навіть, коли я гаркну до когось, то вони то спокійно так переносять бідолахи))) То мабуть періодами находить та відраза до роботи під час вагітності)))

20. romawka

romawka Member

І я аналогічно. Насолоджуюсь кожним днем, хоч мала йти вже на початку квітня в декрет, але надіюсь до травня ще працювати. Не хочеться в дома сидіти взагалі!

Thread Status:
Not open for further replies.