Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Та власне, що і я без пудри на вулицю не виходжу, а воно зараза так хапає бачу всерівно.:girl_cray:

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

мені чомусь стало трохи важко ходити, таке враження що дитина дуже низько. І рухи чую дуууже низенько.Чи може вже так рано опуститися так низько чи треба вже переживати?

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мене сьогодні так сильно заболіло в районі яйника. Навіть нижче, там де вже нога починається, аж ногу відняло, затерпла нібито. І то заболіло так , ніби малюк туди сильно руцю запхав:confused:
    Потім ще кілька раз таке було, але легше вже...

Я взагалі якась така розлізла стала. До тижня 30, я літала шо не вагітна і дивувалась, що коліжанки і сестри жалілисть, що вагітним важко.
    Але тепер я розумію, що не даремно після 30 тижня дають відпустку...
    Я шо не зроблю, то ніби поле переорала. Прогуляюсь трохи, ноги болять ніби крос здавала, постою посуд помию, вже конче прилягти треба... Ну дурдом! Аж самій від себе противно, якась розлізла така...(((

4. Brenda

Brenda Member

Мені після 30 тижня дуже дитина давила на мочовий і рухи чула теж дуже низько, мене рятувала колінно-ліктева поза, бо така давка була, що аж спазми були в млчовому ужасні:sad: то потім мені сказали на 34 тижні, що в мене дитина дуже низько і шо треба часто лежати і не робити всяку хатню роботу. Але я все-одно ходила багато і народила на день пізніше ПДП і все ок:)

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я теж до початку 30 тижня не ходила, а "льОтала", а тепер зовсiм розбитою почуваюся, i та розбитiсть мене дуже напрягаe. I дитинка так лежить, що нiжками ребра менi рахуе, голiвкою тисне на сечовий i таз, а ручками вiдбиве боки. Ну i тонус, але вже завтра маю в Пб до лiкарки iхати, то може трохи спокiйнiше менi стане пiсля консультацii.

6. tanchyk

як ви думаєте, якщо я завра поїду в пологовий до будь-якого лікаря чи зможе він мене подивитись, бо щось мені важко ходити, чую дуже внизу живота важкість.

7. Raven

Raven Мама малятка

Я зараз так мучаюся через свої спайки. Пчихнути боюся, від болю вдвоє згинаюся. Обезболюючого ніззя.
    Ви б відпочили, полежали. Якщо не перейде краще лікарю показатися.

8. tanchyk

йду зраненька на УЗД і вже буду щось знати, чи то я така панікерша чи маля дійсно опустилося.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

чергові лікарі у пологовому є завжди. І подивитися теж зможуть

10. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

...ви знаєте, у мене така ж сама ситуація. Ходжу по-маленько, бо живіт, таке враження, як хоче відвалитись ще й потягує так знизу.
    може то просто час такий вже прийшов, що про "льотання" тре забувати (((

11. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

І в мене такий стан, бачу що терміни в нас майже однакові, а ще мені вночі місце собі тяжко знайти, на боках вже не можу спати, лягаю на спину малий почанає дуже копати, не знаю, як то собі те місце шукати:girl_sad:

12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І я аж сьогодні відчула якусь втому і взагалі ледве додому плентала. Аж самій дивно стало. Пора вже відпочивати побільше. І взагалі не можу зрозуміти, як розміщений наш карапуз. Йду в вівторок на УЗД, то вже лікар скаже.

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Перечитала останні дописи і щось мене " не в тему" на смішне пробило,
    що в нас ту клуб " пузатеньких розвалюшок"" тих, кому за 30... тижнів":girl_yes2:
    п. с я найбільша розвалюшка, то точно)))

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

15. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Ви мене не бачили...:girl_blum:

16. Brenda

Brenda Member

Дівчата, все буде добре!!! Кайф вагітності якраз після 30-ого тижня;-) Тому, візьміть себе в руки і насолоджуйтесь:)

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Ледь не розплакалась)) Типу "ану всі насолоджуйтесь!":girl_smile:
    Я теж ходжу як розвалюха. Правда вчора ще в боулінг ходила - знайшла собі дитячі кулі (пальці на третину влазили) і трохи розім*ялась. Сьогодні знову в лікарню - переживаю, чи виросло те чудо хоч трохи. Вона (коли не крутиться, а це рідко буває) так лежати почала цікаво - як солдатик рівно з правого боку, тому я не можу нормально сісти, про "нагнутись" взагалі мовчу, лише на лівий бік :girl_nea:
    Маю приймати гостей на Великдень - не знаю, як те все наготувати. Але, головне, щоб не в лікарні лежати.
    А ще - не знаю, як хто, а я якась капризна трохи стала. Поки чоловік терпить, але не знаю, чи надовго його вистачить

п.с. а багато нас - "розвалюшок", навіть якось веселіше стало))

18. Lingerie

Lingerie New Member

А у мене вже три місяці ранкове безсоння! Ввечері десь в 19-20 год. падаю від втоми, хоча засинаємо десь в 21-22 год. А зранку хоч "кукурікай"!
    За першою вагітністю якось краще себе почувала. Та й вагу набирала вдвіччі більше , хоча зараз мене тішить, що повільно набираю))).

19. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

щодо ваги мені цікаво... в нас 18-19 тижнів, животик вже є, а я набрала 1,5 кг. Всі кажуть, що щось дуже мало, до половини вагітності так набрати, але я їм все і багааато! Муж то вчув, і тепер може вночі казати йди собі шось поїж :biggrin: кажу щоб не казав такого, є ще половина вагітності, як наберуу :)

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Во-во і я .:)
    Якась така вже, що сама себе не впізнаю. За все мені образливо, всі зі мною говорять якось не так. Від чоловіка хочу тільки щоб він мені цілий час говорив яка я файна і не замінима.:girl_spruce_up: Але я, як бачу що щось не того наговорила, чи не так себе повела, відразу біжу вибачатися і пояснюю, що то щось зі мною не то діється. Бо таки хвилююсь щоб витримав він той тягар вагітної дружини в хаті.:xaxa:)))
    А ще стала, і то причому десь недавно, надто розсіяна і не зібрана. Щось кручусь-верчусь, хочу купу роботи зробити, ганяти і все вирішувати, як і до недавна, а мені то вдається слабо.
    Дійсно не дарма на такому терміні декрет дають.:)

Статус теми:
Закрита.