Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Привіт) А я як завжди - то одне то інше. Підкажіть, чи можна Дуфалак і свічки Реліф вагітним або хто вживав щось таке. Не можу вже 3 дні сходити в туалет, все там розпирає, позив є а не йде. Вже і пила і воду, і кефір, і ківі. Всі ті поради я знаю, але вже мушу якось то зробити. Гінеколог порадив ось це. Бо на фоні того тужіння ще й інша проблема вилізла. Ех..

2. Brenda

Brenda Member

Дуфалак можна, також можна зробити клізму (є такі спеціальні Мікромакс здається), також можна Нормазе.

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я знаю, що якраз клізми не можна. Можна переборщити з дозуванням і на фоні того отримати тонус конкретний, або й ще гірші наслідки.

От Дуфалак можеш спробувати. Правда він не має миттєвої дії.
    А чонослив з буряком пробувала? Ніколи не думала, що воно так допомагає)))

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Вибачайте за подробиці

5. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

він мені не допомагав.... попробуйте Гуталакс!

6. Talibamina

Talibamina Member

Можна, а навіть треба, бо токсини погано впливають на організм, якщо довго немає стільця. Дуфалак абсолютно безпечний, не викликає привикання,проходить транзитом через організм і ніде не всмоктується.Я ним спасалась всю вагітність і ще довгий час після пологів.
    Мені також радили транзилан, але дуфалак допоміг

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мені вже ота, як тут називають дівчата- делікатна проблема)) так набридла завал. Ще колись собі нажила ту біду під час сидячої роботи і воно так тягнеться і тягнеться. Під час першої вагітності трохи рятували обліпихові свічки, але вони лиш тріщинкам допомагають загоюватися, тобто воно не так пече, але сама проблема залишається. Потім ГВ, знов не було змоги нормально то полікувати. Думала після ГВ вже полікую по повній програмі, бо так не турбувало, але час від часу давало про себе знати. Поки вибралась- знов вагітність і знов те саме...))

8. Brenda

Brenda Member

Мені від моєі делікатноі проблеми допомогли обліпихові свічки (дякую Миросі-invisible) за пораду:) крім того, є якісь свічки Анусол, кажуть, що дуже ефективні, мазь Троксевазин. Жанна, то краще до пологів вилікувати, бо після пологів як вилізе, то будеш довго лікувати...(в мене були ужасні болі 2 тижні, ні ходити не могла нормально, ні сидіти, тільки от зараз "воно" майже всмокталося... Також мені дуже помагав холодний душ в "це місце" .

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

мені в цих випадках помагає запарений чорнослив з курагою...

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, хто має коричневі плями на лиці? Я так зрозуміла мені від сонця то полізло. Як ж воно не гарно виглядає- жесть просто. Пудра лиш частково маскує, а коли мажу рум"яна, то виходжу з тими плямами якась різнокольорова.:girl_crazy:
    Тонаком на кожен день не хочу. І що робити? Воно реально так жахливо виглядає.
    Особливо в районі щік, ближче до очей такі не рівномірні коричневі плями, якби загар злазив, а вже під очима шкіра біла. Уявіть як то виглядає.))
    Може то чимось протитирати можна, щоб трохи посходило? Ніхто не знає?
    Я під час першої вагітності таке мала, але народила малого вже в квітні, то сонце мене не встигло так "ізурудувати")), а тепер...:girl_impossible:

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Jalla, в мене сусiдка такi плями минулого року мала, що на неi страшно було дивитися в червнi мiсяцi перед пологами- то все вiд сонця. То я, як тiльки побачила що вiд сонця ще в березнi з'явилася перша така темнокоричнева пляма, то просто перестала виходити надвip, не намастившись пiд очима корегуючим олiвцем, а все лице пудрою. Знаю що недобре i шкiдливо стiльки хiмii на шкiрi, але просто не можу собi дозволити бути настiльки страшною як була сусiда.
    п.с я сьогоднi " забила" на всi тонуси та переживання i провела 3 прекрасних релаксних години в перукарнi. Тепер я красiва-красIва i вiд того дуже щаслива)

12. Людок

Людок New Member

а я зранку спанікувала( як потім виявилось) , думала що то води почали підтікати/або пробка відходити

їздили на огляд до лікаря
    відпустили ще додому
    але тепер після огляду трохи пішли кровянисті виділення
    це так буває від огляду?

13. Brenda

Brenda Member

Людок, думаю протягом 2-3 днів побачите свою малявку;)

14. Людок

Людок New Member

ну казали десь три дні
    просто починаю себе картати, що спанікувала поїхала на огляд, бо кровянистих виділень до того не було
    от думаю чи тим не пришвидшу події

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

А мене вже другий день болить в області серця.. так дітьо підпирає.. деколи як заколить, просто капець..

16. Nusja

Nusja Well-Known Member

В мене після першої вагітності дуже сильно збільшилась і кількість веснушок і їх розміри. Протирала обличчя кефіром, лимоном, носила величезні окуляри і розщедрилась на крем uriage depiderm 50, про який на посиденьках вичитала. Пігментація дійсно зменшилась за тижні десь три.

17. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Ооооо, то я така красівая ходила останні місяці вагітності. З часом плями ставали тільки темнішими. Я нічим не мазала, тільки сонцезахисним кремом, бо як тільки забувала намастити - на наступний день мала трохи темніші плямки. Зараз практично не видно тої краси, само посходило після пологів :)

18. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

В принципі перекис водню трохи висвітлює пігментні плями, можете маски робити, і в них капати трохи, можете так протирати. Я колись, не знаючи, серед літа зробила з себе "дитя підземелля" тим перекисом

19. invisible

invisible Well-Known Member

Так у вас вже 40 тижнів, чого вам перейматися? :) Можливо просто процес запустився вже раніше, просто так співпало.

20. katysik

katysik Well-Known Member

В мене із настанням вагітності кудись зникли постійні проблеми із запорами. Просто їм дуже багато овочів і фруктів, а рідини стільки випиваю, що деколи аж дивно як то в мене все влазить :girl_impossible:
    А от через сидячу роботу теж маю невеликий геморойчик, який помічаю, що став вже навіть більшим. Правда він мене не турбує - нічого не кровить, не болить, я б сказала, що то більше незручність для мене, ніж болячка. Розумію, що треба йти до лікаря... Але чогось асоціюю собі кабінет проктолога з довгими чергами бабусів і дідусів вже далеко не пенсійного віку, а тут я така 'вся із сєбя' прийду....якось так ніяково і стидно :girl_blush2: але розумію, що чим дальше, ти гірше буде (особливо після пологів), тому треба себе якось нарешті заставити :girl_cool:

Статус теми:
Закрита.