Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

мій муж на днях теж підняв, одного "слабозрячого" що біля нього вагітна жінка стоїть, а щей маршрутка була повна мене пхали. Я взагалі в шоці з нашого люду. Що говорити коли я минулу вагітність їхала день до пологів в маршрутці, була весна я вже без куртки була живіт величезний і в той момент
    встала старша жінка, мені аж незручно було, а чую один рагуль каже, то хай на таксі їздить з пузом. Думаю отак би заліпила б по тій мордяці, але нерви не хтілось псувати.

Доречі до розмірів животика, то в мене що за малим було зразу видно, що тепер. Але тепер все одно менший животик ніж минулого разу. Але в пуховику вже видно круглячок))) Добре що хоть не поправляюсь зараз, бо нема вже куда)))) для порівняння минулого разу на терміні 21 тиждень поправилась на +12 кг (за всю вагітність на +24 кг) а тепер маю -4 кг ))), але тепер є з чого запасики дитятку забирати.

2. invisible

invisible Well-Known Member

3. Brenda

Brenda Member

А я нині була в Глоріі Джинс на каві, а там самообслуговування, то мені дівчата з персоналу самі все принесли, було приємно:) А коли на Шувар ходила минулого тижня, то мені вибирали найкращі фрукти і робили знижку:) хоча я ніц нікого не просила:girl_blum:

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

:girl_claping: насмішили.... та 100% не його, але важко ж визнавати, що ти - **о, яке не поступилось місцем вагітній жінці))
    а мені часом поступаються самі, хоча якось перший час навіть незручно було: тож не особливо видно, а потім побачила, що моє пальто "набагато більш вагітне", ніж я

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мінус чотири? На такому терміні? То ви худнете при вагітності, а не набираєте вагу...

6. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

так, але при моїх кг то ніц страшного:girl_haha: Я не голодаю. просто їм в міру, а точніше по трошки і частіше, на початку вернуло від будь-якої їжі, тепер не можу багато їсти, бо тоді мені не добре, але ніякого дискомфорту не відчуваю. Бо якби я ще цього разу стільки набрала, то вже би мала поза 100 кіля, і хіба б котилась))))
    А тут тішусь, що тільки пузо росте, а дупця зменшується:girl_haha: То все якось само собою ;)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я вам по доброму заздрю:girl_blush2:, бо в мене росте все.:girl_cray:

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене точно так само, слово в слово. Зараз що живіт, що набір ваги, набагато менший, ніж попереднього разу. Зараз маю +3 кг. Не те, щоб набір ваги мене сильно хвилював (мало-багато, і так під час ГВ скину, а що не скину, то мені на користь, ггг), але я таки цього разу пильную, аби не забагато, бо і так маю проблеми з хребтом трохи і мені себе шкода, для чого зайве навантаження, та й останні місяці вагітності припадуть на літо, а набряки і без зайвих кілограмів штука неприємна. В харчуванні себе не обмежую особливо, але рухаюсь точно набагато більше, ну і принцип "Їсти не ЗА двох, а ДЛЯ двох" ніхто не відміняв :)

9. Fergie

Fergie New Member

мені вона теж все прокоментувала, що для чого, я була також здивована, так багато за неї начиталась.. чесно не очікувала :)
    Пишете дівчатка за привілеї для вагітних, то я за всю вагітність поки що не скористалась своїм станом, хіба що серед своїх домашніх. Хоча був єдиний випадок, коли в Ашані стояла в черзі в туалет, то підійшла якась дівчина, взяла мене за руку і впустила перед собою. Каже, я 2 тижні тому народила, то знаю як то стояти в черзі. :)

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, дико болить піл лівим ребром. Підозрюю печінка. Давненько її не відчувала. Не розумію від чого то і кишечних взбунтувався. все на купу. Грішу на яблука, ну але мама вчора привезла нам трошки зеленої цибулі. Я собі з ранку канапочки стоптала з верху з тою цибцлькою. То може бути від того?:girl_sad:
    А ще тіло трохи чешеться, якби кусає, особливо за вухами і шия. Шо то таке зі мною?

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Повторюся (може, даремно), але колись я вичитувала-випитувала причини того, що у мене дуже чухалась шкіра (правда лише після води). То одна з версій була, що така шкірна реакція може бути пов"язаною з печінкою. Якщо є такий дискомфорт та ще й співпало із відчуттями в районі печінки, то варто, може, здати печінкові проби? На всяк випадок... А то зараз організм відчуває додаткове навантаження по "усіх фронтах".

12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

цибуля важка на шлунок. Шлунок якраз таки зліва, як і підшлункова, а печінка справа.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Точно, то ж печінка з права. Вже мені все перекрутилось.)))
    То напевно підшлункова мучить. Ееех, не треба певно було їсти того не сезонного овоча...

14. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчата, а нікому не снилось, що дитинка певної статі, і так воно і є? Цікаво, чи то вірити снам. :)

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ПРивіт всім. Я від сьогодні в новому декреті:) Це добре.
    Далі - пила я сьогодні ту глюкозу (перездавала, бо мин. аналіз показав високий цукор) - яка ж то гидота.....в житті ніц приторнішого і гидкішого не пила. Я ледь стримувала рвотні позиви, чесно, думала побіжу знайомитися з білим другом, але якось втрималася.
    Ще одне - намацала мені лікарка пупкову килу (типу грижа) і грижу білої лінії живота. То не точно ще, на слідуючий тиждень йду на УЗД до Жильова, ех, ще того мені бракувало.....
    ну і находилася я сьогодні......згадала що таке качина походочка:) бо так мене симфіз болить що капець.....
    От так то, нажалілася я тут трохи вам....

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Ага, я так пару днів тому натопталася квашених огірків - те саме мала, так підшлункова мучила...

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Мені за Дмитриком завжди снився хлопчик, трошки кучерявий, рудуватий з аквамариновими оченятками (ну такими блакитними-блакитними), дуже яскраво то снилося - такий і народився:) Тільки очі сині-сині:girl_tender:

16. sanches

sanches Well-Known Member

Мені вчора мужчина в маршрутці несподівано місце вступив :girl_claping: - хоча під спортивною курткою животик ще й не дуже видно...
    А в п'ятницю їхала на роботу маршруткою - стояла (добре хоч якось їхала). То коли звільнилось місце по дорозі мужчина старший, який поруч сидів і сідає на одній зупинці зі мною, на це місце нікого не пустив і мене поадив... :girl_tender:

в мене таке до вагітності пару раз бувало - як раз від зеленої цибульки

може шкіру просто сушить? я якщо чимось зволожуючим після душу не намажусь, то цілий день мене так може смикати, інколи може і просто ввечері так початись...

17. invisible

invisible Well-Known Member

Ооо, як мені це знайомо. Я кілька останніх тижнів дуже мучилася від шкірного зуду періодично, аж спати іноді не могла. То таки печінка і жовчний можуть давати (зараз іде навантаження на них сильніше плюс фізичний тиск дитинки). Трохи мене рятував душ і мазюкання всякими олійками (ромашкова, жожоба, пшеничних зародків). Читала, що це трохи нейтралізує жовчну кислоту, що проступає на шкіру. Але остаточно зуд зник лише після пологів, причому як рукою зняло зразу.

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я теж чухаюсь страшно, але мене більше ноги сверблять. З малим теж дуже свербіло все, попустило після пологів, ну і повернулось тепер майже відразу, на початку вагітності. Рятує крем, стараюсь вживати достатньо рідини і чекаю літа, щоб зняти колготи ( то для мене додатковий подразник :)

19. daisygirl

daisygirl Member

Мені чоловік спину вже третій тиждень постійно чухає, потім кремчиками маже, вже й сам проявляє ініціативу, бачить, що мучусь.
    В мене груди так трохи набрякли - твердіші стали, молозива немає, то теж до передвісників віднести можна?

20. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

В мене чухається все. Причому така суха, стягнута шкіра, що і чухати неприємно, і не чухати не можу. Одне пузо чухаю з задоволенням. Ну в мене обличчя, руки - то від морозу завжди було, а от ноги і груди - все туди ж - не знаю, від чого. Може то якась алергія?

---------- Додано в 06:48 ---------- Попередній допис був написаний в 06:41 ----------

Якщо в нас-таки дівчинка, тоді у мене так було. На УЗД 2 рази сказали, що дівчинка. Мені весь перший триместр снились одні маленькі дівчатка, причому у сні якось на те увагу не звертала (граються собі дітки маленькі, а хто - не видивлялась), а прокидаюсь - починаю згадувати: серед них жодного хлопчика не було... Притому, ще чоловікові дівчинка снилась; і моя подруга дитинства, з якою зараз майже не спілкуємось, коли дізналась про мій "цікавий" стан, подзвонила через кілька днів, і каже: "мені снилось, що в тебе дівчинка"

Статус теми:
Закрита.